BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Magyar válogatott III.

Magyar válogatott III. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
215892.588 in reply to 215892.581
Date: 3/15/2013 3:55:28 PM
Overall Posts Rated:
117117
..vagy csak benéztél kötekedni? Nincs elegetek még ebből?

kinek, neked..?

Végigolvasva a hányásod, arra jutottam, h mivel te szartad a spanyolviaszt...mi lenne, ha esetleg visszabújnál skypeolni...vedd építőjellegű kritikának.

Edit azt mondja, Wolverine külön kéréseére meg kéne jegyeznem, hogy... nem, nem a stáb nevében tettem fel ezt a költői kérdést.

Last edited by superfrank at 3/15/2013 3:56:37 PM

From: Mikhail
This Post:
11
215892.589 in reply to 215892.588
Date: 3/15/2013 4:28:31 PM
Overall Posts Rated:
188188
Csak nevetni lehet ezen a topicon az utóbbi párnapban.
Talán a viccek nevezetűbe kellene írnotok.

This Post:
00
215892.590 in reply to 215892.579
Date: 3/15/2013 5:19:00 PM
Overall Posts Rated:
145145
Kérlek amíg levelet nem mutatsz, vagy nevet nem hozol, addig ne vádoljál. Amint levelet tudsz mutatni, vagy nevet hozni, hogy kit nem kerestem meg, onnantól elkezdhetjük megbeszélni hogy mi volt jó, és mi nem. Addig ez csak egy vád, amivel kapcsolatban meg sem tudom védeni magamat. Építő jellegű kritikát elfogadok, de legyen alapja.

"Nem gondolod, hogy nem a kritika írójával kell erről beszélni, hanem azzal akiről a kritika íródott?"
Nem tudhatod megint, mi ment a levelezésben, én meg nem fogom kiadni, hacsak ők nem mennek bele. Nem tudom azóta jött-e újabb kritika, szerintem nem. Ha a kritika írója nem feszegeti a témát, akkor valószínű számára is megfelelő válasz érkezett.

Még mindig "csak" péntek van. Dolgozom is, és elhiheted, az utóbbi 3 napon minden szabadidőmet a válogatottnak szenteltem.
Nem kevés munka volt összehozni egy listát, válaszolni a levelekre, válaszolni a fórumon.

This Post:
00
215892.591 in reply to 215892.582
Date: 3/15/2013 5:24:38 PM
Overall Posts Rated:
145145
"Talán itt?

Mert ugyebár a megfelelő kommunikációról nem csak beszélni kell, hanem csinálni is."

Lehet, hogy valakinek olyat írtam véletlenül, ami nem tetszett neki, habár nagyon igyekeztem mindig. Akkor még mindig lehet hozzám jönni válaszban és rendezni az ügyet, nem egyből máshoz.

Építő jellegű kritika számomra onnantól lesz, hogy van konkrétum is. Ha mutattok egy levelet, amiben hibáztam (ami ennyi levélnél előfordulhat), akkor tudom majd, hogy hol kell javítani, és megpróbálom majd.

This Post:
00
215892.592 in reply to 215892.585
Date: 3/15/2013 6:39:54 PM
Overall Posts Rated:
411411
látod, hogy nem! pedig tutira erőlködik.

This Post:
11
215892.593 in reply to 215892.588
Date: 3/15/2013 6:47:02 PM
Overall Posts Rated:
411411
Én nem csak benéztem, itt voltam eddig is segítettem taktikázni a kapitányoknak, a scoutoknak a nevelésben! Te mit tettél le az asztalra? Hja köszönjük megmutattad ebbe a hsz-be is. Csak így tovább emeld a stáb fényét a magasba.

This Post:
00
215892.594 in reply to 215892.593
Date: 3/15/2013 7:03:25 PM
Overall Posts Rated:
145145
Na jó, akkor a kedélyek lehűtése érdekében:

Hétfőn elkezdjük az Európai selejtezősorozatot, ahol a második helyért folytatott harcunkban az észtek lehetnek a legnagyobb ellenfelünk, míg a macedónok is kemény diónak ígérkeznek. A sorsolás nekünk kedvező, sok csapat ömlesztve kapta a nehéz ellenfeleket.
Az első fordulóban a Fehéroroszok ellen játszunk. A kinti fórumra írtam egy rövid szösszenetet, lehet jönni ötletelni.

This Post:
00
215892.595 in reply to 215892.587
Date: 3/15/2013 7:05:02 PM
Overall Posts Rated:
411411
Tedd rendbe a dolgokat az NT táján végre. 3 nap alatt nem sikerült minden levelet kiküldeni, keretet összeállítani, értékelőt megírni, taktikát felvázolni? A kutyafáját. Az előző szezonokban szombat/vasárnap körül jött egy fórum hozzászólás, hogy lehet menni kintre ötletelni. Én is tudok kapcsolataim alapján olyan esélyes játékosokról, akikre egy szezonig rá se nézett senki az előző ciklus alatt, pedig elvileg nagy esélyesek. Na bumm. Ők már kaptak most levelet.

Nem tudom te miből gondoltad, hogy én szét akarom szedni, illetve azt, hogy ellenzék vagyok? Itt már meg se szólalhat az ember, mert sztereotípiák vannak azonnal. Nem tudtok túl lépni dolgokon, nem tudom, hogy ez mi miatt van! Nehogy már ne lehessen nekem véleményem! Nem tudom te miért vetted ennyire személyre szabottra az egészet, ezek szerint a te inged is? Alapvető félreértések vannak. Ki kérte, hogy 3 nap alatt csináljon csodát? De amikor az emberek itt azt olvassák, hogy a 18-21 éves gyerekekkel foglalkozik első sorban a frissen választott felnőtt kapitány, azt látják, hogy ezeket hívja a keretbe, és őt meg meg se keresi amikor keret közeli játékosa van, akkor nem tudok mit mondani, valami nincs rendben. Sajnos egyesek (akinek nem inge ne vegye magára, akinek az meg gondolkozzon el végre) miatt egy normális konfliktus kerülő manager nem fog ide beírni még akkor se, ha úgy érzi nagyon nincs rendben valami. Mivel tudják, hogy vagyok olyan barom, hogy ilyen szarságokkal képes vagyok foglalkozni mint a BB ezért nekem panaszkodnak. Én próbáltam jelezni, hogy nem okés az, hogy a friss kapitány nem elsősorban és elsődlegesen a jelenlegi keret kialakítással és a keret esélyes játékosok tulajával való egyeztetést tekinti legfőbb feladatának. De úgy látom írhatok ide bármit, ha nem nyalizós ez az jók vagytok csináljátok csak szöveget villant ide valaki, egyből jön a gőzhenger, még akkor is ha egyeseknek közük sincs az egészhez. Lehet ezt csinálni még így szezonokig, a vége az lesz, hogy a jelenlegi kb 50 főt 20-ra degradáljátok! Írj gyorsan valami személyeskedő választ te is úgy még jobb lesz. És a végén eljutunk oda itt is mint amit a center programban volt!

Gondoltam, nem írok egy jó darabig (nem írtam a választásba se direkt, nehogy meg legyek megint bélyegezve), lenyugodnak a kedélyek, de látom semmit nem ér el az ember azzal, ha próbál változni, ugyan azt a szart kapja ugyan azoktól az emberektől a nyakába. Gratulálok, gyilkoljuk csak tovább ezt az egészet így a tuti ez kell itt mindenkinek úgy gondoljátok?

This Post:
00
215892.596 in reply to 215892.590
Date: 3/15/2013 7:25:20 PM
Overall Posts Rated:
411411
"Nem gondolod, hogy nem a kritika írójával kell erről beszélni, hanem azzal akiről a kritika íródott?"
Nem tudhatod megint, mi ment a levelezésben, én meg nem fogom kiadni, hacsak ők nem mennek bele. Nem tudom azóta jött-e újabb kritika, szerintem nem. Ha a kritika írója nem feszegeti a témát, akkor valószínű számára is megfelelő válasz érkezett.

Nem tudhatom, hogy mi megy a levelezésbe, én ezeket a dolgokat tudom és látom! Sajnos nem az első ilyen! Megadjam a levél küldőjét elbeszélgetsz vele is? A nemekkel nem csak a te munkádat fogják a manager társak díjazni, hanem a segítőidét is! Erre is próbáltam rávilágítani. Sajnálom, hogy ilyen direkt módon kell megtennem!

Szia

te ez a Superfrank vmi nagy t@jp@r@szt nem?
amiket ír fórumra... szavakat nem találok..

Még az is lehet, hogy van akinek ugyan ez a véleménye rólam, a különbség, hogy én jelenleg nem vagyok stábtag egy olyan csapatban, ahol a kommunikáció kiemelt helyen szerepelt a kampányban!

És amiről fent is beszéltem, az a legelkeserítőbb az egészben amikor ezt kapom:

tudod én úgy vagyok vele inkább nem is írok semmit..
engem senki ne köpködjön egy játékban..

Igen sajnos ez megy köpködés! Én írok neked, te válaszolsz, valszeg még meg is tudnánk beszélni, de jön egyből 10 másik és köpköd ezerrel! Innentől kezdve teljesen más hangnem már neked és nekem is. Ha gondolod válaszolhatsz pm-ben, ide nem írok többet, mert úgyis csak a köpködés fog jönni mindenki mástól, az meg nem érdekel!

This Post:
00
215892.597 in reply to 215892.595
Date: 3/15/2013 7:30:25 PM
Overall Posts Rated:
9797
Nem nem ingem. De annyiban mégis, hogy le lett írva, hogy azért scoutlja a fiatalokat, mert nem kapott listát. Ha kapott volna, nem kellett volna ezzel töltenie az időt. Szerintem semmi gond nincs azzal, ha egy válogatott esélyes nem a megválasztás napján, hanem 3-4 nappal később kap levelet. Én egyébként kaptam szinte azonnal, mint tulaj.

Nem tudom, mit lehet még csinálni szezonokig. Az elmúlt x szezonban más kapitány volt...

Véleménye mindenkinek lehet, és ezt tiszteletben is tartom. Viszont nem szeretem a konkrétum nélküli "vádaskodást". (direkt írtam idézőjelben).

Message deleted
Advertisement