Za mene skroz luda sezona. Osim Brazila i poljskog pleja, svi su novi. Inace nemam obicaj da mnogo menjam tim, ali tako se namestilo. Verovatno cemo tek sledece sezone videti da li sam ispravno postupio sto sam sve izmenio iz korena. Medjutim, ostala mi jedna stara navika, nista nisam uspeo da ustedim opet. :)
Ne znam sta Golub uradi. Da li se pre vremena opustio, ili svesno ide na ispadanje..Nisam ocekivao ovako nesto od njega, bio je stabilan i u vrhu , dok nije rasprodao. Razocaravajuca konferencija kod nas, pola se predalo. Ali zato smo dobili 2 nova odlicna tima. Sve cestitke Gilaktikosima i Mineru na odlicnoj sezoni. Ja sam nesto bolji bio u duelima sa crvenima, nego inace. Samo 2 poraza. A ranijih sezona sam samo od njih gubio. :)
Atlase, zelim ti brz povratak. A i ne sumnjam u njega. Realno, da sad krene ova liga ispocetka, stigao bi do plej ofa. Imas strasan tim, samo ti fali klupa, kao i meni. Srecno u svakom slucaju. Ogi, sve najbolje u borbi za opstanak. Ovaj, pa ti nisi kandidat za ispadanje!? :P
Last edited by Duda Jovanovic at 6/18/2014 3:24:32 PM