Cinjenice o Flaviusu (platices mi za ovaj *%^*&%9 nick):
1...Jedan od igraca sa najduzim stazom u BB-u -----> Iskustvo
2...Prvoligas sa osvojenim brojnim titulama i kupovima --------> Znanje
3...Trenira 3 nasa reprezentativca --------> Reprezentacija mu je prioritet u odnosu na tim
4...Clan Strucnog Staba A selekcije od formiranja istiog --------> Iskustvo u radu sa A selekcijom
5...Selektor Mlade Reprezentacije Srbije ------> Iskustvo u radu sa mladom selekcijom, evidencija i selekcija buducih reprezentativaca, kreiranje strategije njihovih treninga, pracenje razvoja (i to sve na dnevnom nivou)...
6...Aktivan clan BB zajednice uvek spreman da pomogne, posavetuje, predlozi... -----> Ljudski kvaliteti
7...Bez kazni i prekrsaja u BB-u ---------> Ozbiljnost i odgovornost
Sto se mene tice, kandidat kojeg krase ove odlike ima moje licno neograniceno poverenje i potpuno odresene ruke u povlacenju poteza i procenama.
Bez namere da nipodastavam misljenje onih koji misle drugacije, smatram da bi sadasnji selektor mlade reprezentacije (Flavius) trebao na toj funkciji da ostane sto duze, da ne kazem zauvek, a mi bi (bas kao sto je to velika vecina ovde i izjavila) trebali da ga iskljucivo podrzavamo i da mu maksimalno pomazemo u ozbiljnom i obimnom radu koji obavlja.
Njegove odluke i procene su nesto iza cega stoji Struka i za sta je ista odgovorna nasoj BB zajednici. Tako je i u ovom slucaju...
mnogo mi smetaju ovakvi postovi!!! čak šta više mislim i da su zabranjeni! tj. zabranjeni su na hattricku, a pošto je buzzer napravljen na osnovama hattricka! mislim da bi trebalo da važe ista pravila u vreme izbora! naime, jedno od pravila je da menadžeri ne smeju da pišu poruke u stilu "glasaću za tebe", "ti si najbolji kandidat" i sl.
najveći broj postova na ovoj temi je bilo u tom stilu, ali je ovaj prevazišao ostale! pa sam zbog toga njega citirao (ništa lično bille)!!!
na ovoj temi treba da se raspravlja o programima budućih selektora! da im se postavljaju pitanja i da oni SAMI odgovaraju na ista! njegovi odgovori treba da nas ubede u sve ovo gore što si ti napisao! dakle, na nama je da procenimo kakvi su njegovi kvaliteti, a ne da nam neko piše hvalospeve o njemu!
takođe, spomenuo si da bi trebao da bude selektor zauvek, da ga isključivo podržavamo i sl. ne slažem se ni sa ovim delom! niko ne treba da ima blanko podršku! ako radi kvalitetno ubeđen sam da će srpska bb zajednica to prepoznati! sve dok se neko ne pojavi sa boljim programom, boljim idejama...
ne želim da budem pogrešno shvaćen! sa caramazovim sam imao više nego korektnu saradnju u prethodne 2 sezone! ali ako neko želi da ukaže na neke propuste u njegovom radu u prethodnom mandatu, trebao bi on da odgovara činjenicama (kao i što je radio), a ova vrsta pomoći mu ne treba!
i za kraj, mislim da je dobro da na ovakvim temama raspravljamo o mnogim pitanjima! i da iz tih rasprava pokušavamo da izvedemo zaključke koje će unaprediti rad naše reprezentacije! a ne da se sve svodi na hvalospeve i tapšanje po ramenima!!!