- vlasnici reprezentativaca (i potencijalnih reprezentativaca) treba da prvo raskrste sa sobom da li zele da jednim delom zrtvuju svoj tim zbog dobrobiti reprezentacije- kada to rasciste i pristanu da "rade" za repku onda samo treba da se pridrzavaju plana treninga koji dobiju od selektora, da cuvaju formu reprezentativcu i da obavestavaju selektora o progresunisam mogla da ovaj deo preskocim i da ne odgovorim...upravo zbog toga pcelice su u III ligi vec neku sezonu,upravo zbog toga ostatak ekipe ja `zapostavljen` ali nije otpisan i mogu vam reci da mi uopste to ne smeta...bit i sustina svega U SVEMU je da se funkcionose kao celina a ne jedni drugima da prebacujemo(( i sto se pcelica tice nas selektor ima potpunu saradnju za Dimetai opet cu da kazem isti stvar ljudi ovo je samo igra)))pozz M
- vlasnici reprezentativaca (i potencijalnih reprezentativaca) treba da prvo raskrste sa sobom da li zele da jednim delom zrtvuju svoj tim zbog dobrobiti reprezentacije- kada to rasciste i pristanu da "rade" za repku onda samo treba da se pridrzavaju plana treninga koji dobiju od selektora, da cuvaju formu reprezentativcu i da obavestavaju selektora o progresu
e jak si mi ti dzentlmen:-))))...sto nisi pustio pcelicu u II.liZu?
e jak si mi ti dzentlmen:-))))...sto nisi pustio pcelicu u II.liZu?Ma, cuti, u tome i jeste stvar sto sam ja i postavio TIE ...