ah niko ništa baš žalosno, pa kaj niko nema 5 minuta vremena da nekakvu bedastoču napiše na forumu , pa da jedni druge zafrkavamo, evo sori nisam se ni predstavio marijo, zagreb,43 god, radim u HP, 2 curice, dugave moj kvart. a sad ajdmo na prognozu sutrašnjeg kola:
3.4.2010 18:00:00---kk ponko--------KK Plutoni ----mislim da se tu očekuje lagana pobijeda plutona,pošto je on po meni najjači poslije lokarde, i još igra kod kuće
3.4.2010 18:00:00---Critters-----------Mala Truba ---- po meni je tu mala truba u laganoj prednosti, ali opet ovisi koliko se bu ko trudio odnosno kaj buju odigrali ak obadvojica odigraju normal, po meni bi to trebao dobiti mala truba, al opet može biti velim i obratno
3.4.2010 18:00:00---dugave------------KK ENDURO --- po meni ja sam u laganoj prednosti, radi većeg enta i bolje forme igrača ali ak bu enduro trgal i protiv mene kak je i protiv ponka onda stvarno nemam šanse , ali ja ne kužim te igrače koji trgaju na početku sezone pa pravi finiš je na kraju fučkaš sada izgubljene tekme pravi raspored se dela u drugom dijelu sezone kad se određuju mjesta za play off
3.4.2010 18:00:00---KK Lokarda-----SANAC---po meni bu to lokarda ovak raspižđen dobil bez pol muke, jer ga je ovo ispadanje iz kupa totalka razhebalo i sad bu se samo ligi posvetil da ima 22-0 prosjek.
svaka čast rey barone , ja nisam uspio dati sve prognoze jer me kum zahebaj i pozval na piće, pa si me preduhitrio, ali mislim da se slažemo u potpunosti sa procjenama, kad bi se još ko uključio bilo bi to lijepo od njih a ne samo da nas dvojica bacamo karte na stol i jedini mi pričamo ko bo koga po nama dobil , mislim da svi imaju malo vremena da nam se priključe,...
ajmo 2-2 liga trgnite se iz letargije, i bacite koji komentar . M.J, daj bar ti iz druge konfe,znam da se još uvijek ljutiš na mene zbok onih pila naopako ali sve je to bilo zbog zafrkancije, da se oživi forum , znam da i ti znaš dobar post napisat ali nečeš zbog mene evo da ti se još jednom ispričam javno pred svima, i molim te baci koji komentar svoje konfe i trgni ih da i oni počnu nekaj pisati, jer je ovaj forum tu radi nas a ne mi radi njega, da se svi družimo i zafrkavamo a ne svi silencio stampa
velečasni i ti si aktivan po drugim forumima ajd budi bar upola tak aktivan na ovom ,jer znam da možeš, ne ljutiš se valjda kaj si upal u ovu ligu, ajde ak ti počneš pisati buju i drugi to prihvatili ipak si ti pastir ovog stada i kud ide velečasni tuda idu i sve ovčice za njim...........he,he.......:))))
Last edited by marijoh (NTscout) at 4/2/2010 5:23:52 PM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!