Taj govor sam citao dok je bio sastavljan. I ne vidim kakav je tu problem. Sve sto je rekao na mestu je, a ti ako ti ako mislis da nesto nije, molim te uputi me u deo teksta koji smatras da nije tacan?
Ok, a odakle tebi ta informacija da Milan zna manje stvari o BB od tebe? To me zanima, jer ne volim kad neko bez razloga podcenjuje protivnike, u ovom slucaju protukandidate. Veruj mi, da nece ostati kako kazes sa 100k u HOF, bice mnogo vise.
Ja ne osporavam tvoj uspeh, cestitam ti, odlicno si vodio repku, ali mislim da je vreme da neko drugi preuzme repku, a taj neko moze biti Milan, jer sam ubedjen da ima veliko znanje o ovoj igri, a iskustvo o kome pricas, stece kroz vodjenje repke, mada mislim da to nije glavni faktor, vec tamo neki sporedni.
Nemoj gledati na to sto on igra 5-6 sezona, da je on manje vredan od tebe sto igras ne znam 10? Ako me razumes...
Ok, ti si gradio taj tim, ali onda si sebican ako ne das nekom drugom da vodi taj tim ka pobedi, ka trofeju. Zar ne mislis tako?
Ako ti je toliko stalo za A repku, za Srbiju, sto se nisi odmah predprosle sezone kandidovao, pa da nastavis sa svojih pohodom na titulu, nego sad zelis?