BuzzerBeater Forums

BB Israel > בעיית תחרותיות במשחק - שיפור בעזרת תקרת שכר

בעיית תחרותיות במשחק - שיפור בעזרת תקרת שכר

Set priority
Show messages by
From: LA-Nir

To: Ehud
This Post:
00
215108.59 in reply to 215108.58
Date: 4/27/2012 4:05:39 PM
Overall Posts Rated:
343343
לא לא ניר יצא מהפוסט הזה לא לדאוג לא הולך לקרוא את אותה תגובה שוב ושוב יש לי דברים חשובים יותר לעשות עם הזמן שלי

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
215108.60 in reply to 215108.56
Date: 4/27/2012 4:12:19 PM
Overall Posts Rated:
105105
פיני הגמל ל רואה את הדבשת של עצמו לכן אמנם השוות את עצמך לגלילאו אבל במציאות אתה השיכור שלא מוכן להקשיב שאומרים לו להביא את המפתחות של האוטו כי הוא בסדר גמור

אתה לא ענית על שום שאלה ששאלו אותך אתה חוזר על אותה מנטה ולא מוכן להקשיב

אני עניתי לכל מה ששאלת אותי רק שאתה מסרב לקבל את התשובות שלי ולכן מתעלם מהעובדה שאכן עניתי עליהם

אתה מסרב לראות את התוקפנות שלך כי אתה 100% אתה הכי בסדר בעולם ולכן אתה מורחק מהפורומים על בסיס קבוע על טרולינג

כפי שביקשתי וכתבתי, אין לי טעם לעזור לאלה שמנסים להסיט את הדיון.
אלה שמאשימים ותוקפים וטוענים שהשני הוא התוקפן.
אלה שלא מראים היכן השני הוא התוקפן.
אלה שלא עונים על שאלות האחר.
אלה שמתחמקים.
אלה שמסלפים את דבריי, כדי לטעון שאני טענתי שאני גלילאו, כשבפועל השתמשתי בו כדוגמא שמראה שהרוב אינו בהכרח צודק.
אלה שלטענתי, במקרה?, נמצאים בצד המרוויח מהמצב (זוהי הנקודה "לגלות" לכולם שאתה בליגה הראשונה ומאלה שיפסידו מחוק שייצור יותר תחרותיות במשחק).

שיהיה לך בהצלחה

Last edited by Pini פיני at 4/27/2012 4:13:36 PM

This Post:
00
215108.61 in reply to 215108.51
Date: 4/27/2012 4:14:47 PM
Overall Posts Rated:
134134
פיני, נראה לי שלא הבנת את השאלה שלי (או את ההגיון מאחריה)
העניין של קבוצות שנשארות בטופ והם מעונות 3-4 לא נובע מכך שהן מרוויחות יותר במשך העונה אלא מכך שהן משחקות יותר עונות - הסיבה שאתה לא רואה קבוצות מעונה 3-4 בליגות האחרונות היא שהקבוצות הללו התייאשו ופרשו.
נהפוך הוא, מה שכתבת למעלה הינו בדיוק מה שאני טוען - קבוצות שמשחקות יותר עונות צוברים כל עונה עוד נכסים ולכן מתחזקות מעונה לעונה ולא יכולות להיות מנוצחות ע"י מנהל באיכות זהה שהצטרף אחריו.

דוגמא לשם ההסבר : קבוצת ליגת העל (בישראל,צרפת,איטליה או סוריה-ממש לא משנה) מרוויחה שנתית 500000 ומשחקת מעונה 4- רווח לשיפור הקבוצה במצטבר הוא 7500000

קבוצה מליגה 2 מעונה 12 (אהמ אהמ- אני ) מרוויחה שנתית 700000 - רווח מצטבר לשיפור הקבוצה 4900000

תוסיף על זה את השינויים בשוק השחקנים שירד משמעותית בעונות האחרונות וכמות הרווחים שיכלו להרוויח בעונות הראשונות בשוק השחקנים ותגיע להבדל משמעותי- אך לאורך זמן ההבדל יקטן- ואם אתה מנג'ר טוב כלכלית- אז ההבדל יקטן מהר יותר.
זה לא חוכמה להשוות מנהל אדיר למנהל בינוני ולהגיד - הנה, זה תחרותי.
בהשוואה בין שני מנהלים בעלי איכות דומה, ההבדל יישמר.
ליגת-העל אינה יקום מקביל שבה כולם מפסידים ומסכנים שבמקרה נשארים שם למרות הפסדיהם.
זו סתירה פנימית!

כמו בכל ליגה, וכמו בכל הבדל בין ליגה אחת למשנהה, קבוצה שנחה יכולה לעשות שם יותר נכסים מליגה נמוכה יותר, או לכל הפחות אותו כמות של נכסים.

זו גם הסיבה שאתה רואה את רוב המשתמשים שמשחקים בליגות האלה לאורך זמן נשארים שם- יש להם יותר כסף במצטבר למנף (דרך שוק השחקנים).
עונה חמש לעומת עונה ארבע?
אין קבוצה אחת מעונה חמש שם. האם אחרי 15 עונות, ההבדל של עונה יחידה הוא עדיין משמעותי? התשובה מהמדינות האלה - כן!
קרי, יש בעיית תחרותיות.

אתה טועה לגבי העניין שמדובר בשני מנהלים מאיכות שונה- האופציה לעשות כסף קלה יותר בליגות הנמוכות יותר - תאמין לי התחלתי מליגה 4 ובכל עונה שעליתי היה יותר קשה לעשות כסף- זה נכון גם לליגת העל כמו שאומרים לך כל מי שנמצא שם.

רוב הקבוצות לא עולות ליגה ומיד מחליטות העונה אני ירד ואני אחסוך כסף- אלא מנסות להאבק על השארות בליגה ובשביל לעשות את זה בליגת העל צריך קבוצה בתקציב גבוה (שים לב הקבוצה עם המאזן הכי גרוע שם -היא עם 5 נצחונות).

ולא , הם לא נשארים בין ליגת העל ליגה 2 במקרה- הם נשארים שם כי הם מנהלים טוב את הקבוצה שלהם ויש להם מספיק כסף שהם יכולים למנף בכדי לעלות ליגה- אמנם לעלות במקומם זה מאתגר אבל ממש לא בלתי אפשרי או בעייתי כמו שאתה מציג את זה.

אין קבוצה אחת מעונה חמש שם. האם אחרי 15 עונות, ההבדל של עונה יחידה הוא עדיין משמעותי? התשובה מהמדינות האלה - כן!
קרי, יש בעיית תחרותיות.

גם אין קבוצה אחת בליגות האלה שמשחקת מהעונה הראשונה- זה אומר שמי שהצטרף בעונה 4 יש לו יתרון על גביהם ?
תגבה את הטענה שלך בהסבר הגיוני- יקשיבו לך.
תחרטט - יקראו לך טרול.
לפעמים באמת נראה שאתה מתעקש שלא להבין...

שאר ההצעות שלי נכתבו חצי בצחוק בכדי להסביר לך למה מה שאתה מבקש שיעשה לא הגיוני...

מה שנראה לי שהגישה שלך פשוט חסרת סבלנות... לא כל עונה צריך לעלות ליגה ולא כל אחד צריך להגיע לליגת העל- אפשר להנות בכיף גם בליגות 2-3 במשך כמה עונות ולנסות להאבק על עלייה כשהזמן מתאים לכך.
הפערים כן מצטמצמים עם הזמן-אני ההוכחה לכך- בעונה הראשונה שלי בליגה 2 הקבוצה שאני כרגע מתחרה איתה על עלייה הייתה מעבר ליכולתי לנצח- העונה כבר ניצחתי אותה ואני מקווה לעשות זאת שוב בפלייאוף.

This Post:
00
215108.62 in reply to 215108.58
Date: 4/27/2012 4:19:50 PM
Overall Posts Rated:
173173
תסלחו לי על שלא קראתי הכל לפני שאני מגיב, אבל כבר אזלו כוחותי בעמוד האחרון P:

בכל אופן, אני אישית לא יודע מה המצב במדינות שהצגת מהסיבה שלא חקרתי את הנושא לעומק, אבל אני מאמין שכרגע המצב בישראל הוא יחסית טוב וקבוצות חדשות כן יכולות להתברג בקצב איטי יחסית בליגות הבכירות יותר.
אז לפחות בפן הזה אפשר להגיד תודה על כך שאנחנו לא במצב שהצגת במדינות הנ"ל.

בנוגע לתקרת שכר, אני מסכים שהיא יכולה להוסיף אבל גם מסכים עם מה שניר אומר.

אם תהיה תיקרה "קשה" או "מוחלטת" אני מאמין שכמו שניר אמר קבוצות מצליחות רק יגדילו יותר ויותר את הרזרבות שלהן ובכך יוכלו להרשות לעצמן שחקנים יעילים יותר ויקרים יותר שקבוצות פחות מצליחות לא יוכלו להרשות לעצמן, ובכך רק להגדיל את הפערים.

הפתרון הטוב ביותר לפי דעתי הוא כמו שכבר ציינתם- תיקרה "רכה" (עם מס מותרות? אני לא כל כך בקיא במושגים אז תסלחו לי), תיקבע תקרת שכר מסוימת שיהיה ניתן לעבור אותה, אך הדבר יהיה מלווה בקנס כספי מסוים, ככה קבוצות עשירות וחזקות יותר יוכלו וגם יצטרכו למשוך יותר מעבר לתקרת השכר במטרה לזכות באליפות, אך הקנס הכספי שיהיה מלווה בכך ימנע מאותן קבוצות לצבור כסף ובכך להגדיל את הפערים בניהן לקבוצות החלשות יותר.

This Post:
00
215108.63 in reply to 215108.60
Date: 4/27/2012 4:21:40 PM
Overall Posts Rated:
343343
אבל פה אתה טועה אני כבר מזמן הפסקתי לקחת את מה שאתה אומר ברצינות אני ממש לא תוקף אני מראה לך בפועל איפה אתה תוקפני
אתה כל הזמן אומר שאני תוקפן אנא הראה לי איפה אני תוקפן
ואם תגיד שקראתי לך שיכור אתה טועה בסך הכול הבאתי את דוגמאת השיכור לדוגמא לכך שהרוב לפעמים כן צודק

אנא אתה אומר שאני התוקפן אמור לי פיני היקר היכן תקפתי אותך ואני אראה לך היכן תקפת אותי
מכיוון שאתה לא יכול ולא רוצה לעשות את זה אנא הפסק עם מנטרה מספר אחד כולם תוקפים אותי אני תמים

זה שבמקרה אתה תהיה המרוויח העיקרי מההצעות שלך לא עולה על דעתי בכלל אתה יודע למה? כי אני מסתכל על הקבוצה שלך ואתה לא מאמן טוב אתה מחפש דרכים מחוץ לשיטה כי אתה לא מצליח להתמודד עם השיטה הקיימת כי קשה לך להבין איפה את טועה

האם אני בליגה הראשונה? אכן כן האם אני רואה את עצמי שוחה בים של כסף? לא ממש למעשה הייתי צריך למכור את אחד השחקנים שלי אתמול כדי לא לפשוט את הרגל ביום ראשון הקרוב

אני הייתי שמח ליותר תחרותיות במשחק פה אתה ממש טועה הצעה שלך לא יוצרת תחרותיות ואתה מסרב להבין את זה ההצעה שלך מיצרת פחות תחרותיות למעשה

אם אתה שואל איך? השבתי לך באחד הפוסטים שביטלת בזלזול בכל שאני לא מבין כלום במשחק הזה

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
215108.64 in reply to 215108.60
Date: 4/27/2012 4:24:15 PM
Overall Posts Rated:
274274
אני באמת לא מסיט את הדיון לסגנון שלך - אבל פשוט לא מרגיש בנוח להגיב לדיון עצמו.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
215108.65 in reply to 215108.58
Date: 4/27/2012 4:34:00 PM
Overall Posts Rated:
105105
וכמו שלמדתי כבר, אתה צריך הוכחות, אז ההוכחה שלי, כי לא זה שכמה אומרים שיש פה בעיה לא הספיק לך, אז אני פשוט אשתף בתחושה האישית שלי (מרגיש כמו שיחה עם חברה שלי לפני כמה שנים) - הציטוטים שלך לכל משפט שני שלי,
לא מבין מה הבעייה, כל משפט שלי צריך להיות תלוש מהדיון שהתדיין?
כשאני עונה למשהו אני צריך לא לענות למה שכתב?
ברור שאצטט את מי שאני מתדיין מולו, כי זו תגובה למה שכתב...
אשמח אם תסביר לי מה לא תקין בזה.

אז ככה, כג'יאם מישראל אני לא שגריר ישראל באו"ם הבזארביטרי. (למרות שאתה אומר שזה חלק מהתפקיד שלי, נשבע לך שזה לא)

אני מישראל ואני ג'יאם - זה לא בית משפט ואני לא מייצג אף אחד ספציפי. יש מדינות רבות בלי ג'יאמים ויש מדינות שיש בהן הרבה ג'יאמים. האידיאל שיהיו כאלו בכל מדינה בגלל פערי שפות, אבל התפקיד הוא תפקיד גלובלי ואני אמור להתייחס לתלונות על עברות מספרד ולאשר קבוצות חדשות למשחק גם מהפליפינים...
או מישהו מישראל...
הנקודה היא שבין אם תרצה או לא, הרעיון הוא שג'יאם זה כוח וכוח ניתן לנצלו לטוב או לרע. אצלך אני רואה מוכנות לנצלו לטוב. אצל אחרים היה ניצול לרעה של הכוח הניתן להם.
ללא ספק מילה של ג'יאם יכולה לעשות הרבה יותר מאשר מילה של משתמש ובוודאי מזה של משתמש חדש (יחסית).
אך, כמו שכתבת, [ולמרות שהשימוש בכוח הוא לרוב לטוב או לרע, יש שפשוט כאלה מעדיפים לעמוד בצד], זו זכותך לא להיות חלק בעניין.

ושוב - אולי נפלת רע על מישהו בפורם (דבר שאני יכול להבין נוכח כל מה שרשום למעלה ולתגובות של אנשים)
זה לא המצב ובכל מקרה לא תירוץ לשימוש רע בכוח.
לא טענתי ל-"מעגל רשעים", שזו אגב דרך לגכך את מה שאני כתבתי...
אבל, כולנו בני-אדם, ולבני-אדם יש נטייה לרצות לשמור על כוחם ולראות דברים בצורה שנוחה להם.
לא הפעם הראשונה או היחידה כאן או בכלל.

בהצלחה! :)
גם לך

This Post:
00
215108.66 in reply to 215108.65
Date: 4/27/2012 4:39:29 PM
Overall Posts Rated:
274274
זאת לא היית דרך לזלזל במה שאתה רושם - זאת תחושה שנוצרה אצלי כבר מפניות שונות ומשונות אלי

This Post:
00
215108.67 in reply to 215108.61
Date: 4/27/2012 5:04:17 PM
Overall Posts Rated:
105105
אתה טועה לגבי העניין שמדובר בשני מנהלים מאיכות שונה- האופציה לעשות כסף קלה יותר בליגות הנמוכות יותר - תאמין לי התחלתי מליגה 4 ובכל עונה שעליתי היה יותר קשה לעשות כסף- זה נכון גם לליגת העל כמו שאומרים לך כל מי שנמצא שם.
כמות הכסף שמקבלים מהטלוויזיה גדול יותר, כמות הכסף שמקבלים מיתר הדברים גם כן.
ברגע שמבצעים טנקינג מקבלים יותר. הלא כך?

רוב הקבוצות לא עולות ליגה ומיד מחליטות העונה אני ירד ואני אחסוך כסף- אלא מנסות להאבק על השארות בליגה ובשביל לעשות את זה בליגת העל צריך קבוצה בתקציב גבוה (שים לב הקבוצה עם המאזן הכי גרוע שם -היא עם 5 נצחונות).
בשלב מסויים אחרי לא הרבה משחקים שחקן מבין היכן הוא נמצא (בפועל אפשר להבין מהסתכלות על סגלי היריבות בתחילת העונה, אבל נניח לשם הדיון שרק אחרי ששיחקת סיבוב שלם נגד קבוצות הבית שלך).
בנקודה הזו, קל להחליט על טנקינג.
טכניקה שבפועל תותיר לך יותר כסף למשחקים המשמעותיים להישארות.

ולא , הם לא נשארים בין ליגת העל ליגה 2 במקרה- הם נשארים שם כי הם מנהלים טוב את הקבוצה שלהם ויש להם מספיק כסף שהם יכולים למנף בכדי לעלות ליגה- אמנם לעלות במקומם זה מאתגר אבל ממש לא בלתי אפשרי או בעייתי כמו שאתה מציג את זה.
אם הטענה שמרוויחים פחות כסף בליגת-העל, האם לא היית מצפה שאלו שבליגה השנייה יוכלו לנצח אותם בקלות לכשיירדו?
הסיבה לכך שזה לא קורה (בין מנהלים מאיכות דומה) היא שכל עונה צוברים כסף, וכל עונה במשחק משמעותית.

קרי, יש בעיית תחרותיות.

גם אין קבוצה אחת בליגות האלה שמשחקת מהעונה הראשונה- זה אומר שמי שהצטרף בעונה 4 יש לו יתרון על גביהם ?
תגבה את הטענה שלך בהסבר הגיוני- יקשיבו לך.
לא יודע מה קרה בעונות 1 עד ארבע. אולי כבר נטשוף אולי היו פחות טובים. ברור שבהתחלה היו פחות שחקנים.
אין שום הסבר אחר (מלבד בעיית התחרותיות), מצד שני, לכך שבעונה 19 אין אף קבוצה מעונות 5 עד 10 (לכל הפחות).

מה שנראה לי שהגישה שלך פשוט חסרת סבלנות... לא כל עונה צריך לעלות ליגה ולא כל אחד צריך להגיע לליגת העל- אפשר להנות בכיף גם בליגות 2-3 במשך כמה עונות ולנסות להאבק על עלייה כשהזמן מתאים לכך.
הפערים כן מצטמצמים עם הזמן-אני ההוכחה לכך- בעונה הראשונה שלי בליגה 2 הקבוצה שאני כרגע מתחרה איתה על עלייה הייתה מעבר ליכולתי לנצח- העונה כבר ניצחתי אותה ואני מקווה לעשות זאת שוב בפלייאוף.
זה לא כי אין בעיית תחרותיות, זה בגלל שאותה קבוצה בעלת מנהל מספיק רע שלקח לך רק (כמה עונות בדיוק?) כדי לעבור אותה.
וגם זה לא הוכח לפי מה שכתבת, כי הפלייאוף עוד לא שוחק...

מתמטיקה פשוטה - כשמישהו ברמה זהה לאחר עובר את אותה דרך, רק כמה עונות מאוחר יותר, האם יוכל להשיגו?
התשובה - לא בתנאי המשחק הנוכחיים.

This Post:
00
215108.68 in reply to 215108.67
Date: 4/27/2012 5:22:21 PM
Overall Posts Rated:
274274
אני לא עומד במילה שלי

לא בהכרח - יש רצפת שכר שונה בין הליגות.
בליגת העל רצפת השכר גבוהה יותר וכן הלאה...

ושוב - בליגת העל בארץ התופעה כמעט ולא קיימת

בשלב מסויים אחרי לא הרבה משחקים שחקן מבין היכן הוא נמצא (בפועל אפשר להבין מהסתכלות על סגלי היריבות בתחילת העונה, אבל נניח לשם הדיון שרק אחרי ששיחקת סיבוב שלם נגד קבוצות הבית שלך).

הדיון עבר לטנקינג? ואללה תופעה שלילית, ניסו למגר אותה במקצת ברצפת שכר, הלוואי וימצאו דרך לגרום לתופעה להעלם לגמרי, לצערי אני לא רואה את זה קורה.

אם הטענה שמרוויחים פחות כסף בליגת-העל, האם לא היית מצפה שאלו שבליגה השנייה יוכלו לנצח אותם בקלות לכשיירדו?
הסיבה לכך שזה לא קורה (בין מנהלים מאיכות דומה) היא שכל עונה צוברים כסף, וכל עונה במשחק משמעותית.

מרוויחים פחות בליגת העל, זאת התחושה שלי. כשקבוצות יורדות יש להן סגל איכותי יותר לרוב ואם הן בנו אותו חכם הם יצליחו לעשות התאמות, אם לא הם ישקעו (גם זה קרה בעבר) בפועל אני אגיד לך שרוב העונה בליגת העל ממוצע ההכנסות של הקבוצות היה שואף ל0 ואף שלילי. שתפו אותי בליגות שלכם מה היה הממוצע, זה יעזור לדיון

זה לא כי אין בעיית תחרותיות, זה בגלל שאותה קבוצה בעלת מנהל מספיק רע שלקח לך רק (כמה עונות בדיוק?) כדי לעבור אותה.

מתמטיקה פשוטה - כשמישהו ברמה זהה לאחר עובר את אותה דרך, רק כמה עונות מאוחר יותר, האם יוכל להשיגו?
התשובה - לא בתנאי המשחק הנוכחיים.

אם לי לקח 4 עונות להגיע לליגת העל אז ברור לי שאני לא אוברדוביץ' של באזרביטר, אם היום הייתי מצטרף למשחק זה כניראה לא היה קורה. אכן נהנתי מדרך קלה יותר מאלו שהצטרפו אחרי ולקשה יותר מהמעטים שהצטרפו לפני. זאת ההיסטוריה וזה מה שיש.
אבל לזכותי אני אגיד שבהרבה יותר קשה להישאר בצמרת מאשר להגיע אליה, כל עונה קשה יותר מהקודמת והנה עונה ראשונה שאני לא בטוח בפלייאוף.

אז כן, האנביאיי שיוויני במיוחד, אין ליגות משנה ויש שיטת דראפט ותקרת שכר. זה לא אומר שזה מה שמתאים לעולם וירטואלי גלובלי.

אני בטוח שאם אני מאמן ברמה 8 ואתה מאמן ברמה 9 אז זה לא אומר שעוד 3 עונות תגיע לרמה שלי, אולי יקח לך כל כך הרבה זמן שעד אז תתייאש בדרך. אני מקווה שלא. התחושה שלי שהמאמנים הטובים ביותר מגיעים לצמרת. כל אחד בדרכו שלו. ומאמנים מהטובים במדינה ירדו ליגות וחלקם גם לא התאוששו, הכל עיניין של התאמות, עיניין ולפעמים גם קצת מזל.

ובנימה זאת, צריך תמיד, כמו בכל מערכת, לשאוף לשינויים ולשיפורים. אבל צריך לדעת שלכל דבר יש השלכות. אתה רוצה לשפר את התחרותיות אז אתה נחוש בתקרת שכר. יכול להיות שזה רעיון מצוין אבל יכול להיות שזה יהרוג את המשחק ואפילו יגרום לפחות תחרותיות (שמעתי גם את הדעה הזאת פה)

אני אתן עוד דוג' קטנה. יש הרבה תלונות על כמות הויתורים. רוב הקבוצות במשחק (הרוב המוחלט אפילו) בנוייות ל2 משחקים בשבוע, אולי 2 וקצת. מה לעשות שיש גביע.

אז כשקבוצה רוצה לרוץ בגביע ויש לה מפגש מול קבוצה חזקה, היא נאלצת לוותר על משחק אחד בשבוע. באסה, אבל זאת המציאות (אפשר גם לדפוק כושר משחק או לאמן כושר משחק)

אפשר לפתור את זה בקלות ולעשות את המשחק ריאלי יותר, להעלות את הדקות שלא יורידו פורם ולעשות שזה בסדר לשחק בין 30 דקות ל100 למשל. ככה שחקנים יוכלו לשחק 35 דקות+- למשחק (לברון עושה את זה אני חושב) ולשחק 3 משחקים בשבוע בלי שירד להם הפורם.

נשמע מושלם. אבל יש פה תופעות לוואי, המשחק יהפוך לפשוט מידי והיכולת של קבוצות "קטנות" להפתיע בגביע תקטן.
קיצר, לא כל דבר זה שחור לבן

This Post:
00
215108.69 in reply to 215108.67
Date: 4/27/2012 5:38:14 PM
Overall Posts Rated:
134134

תקרת שכר לא משנה את כל זה הלא כך?

תקרת שכר לא משנה את כל זה הלא כך?

לא, משום שהרווח פר עונה אינו מה שעושה את ההבדל - ההבדל הוא במספר העונות שאתה כבר משחק.
ושוב אנחנו חוזרים לאותה נקודה- תקרת שכר לא משנה את כל זה הלא כך?

לא יודע מה קרה בעונות 1 עד ארבע. אולי כבר נטשוף אולי היו פחות טובים. ברור שבהתחלה היו פחות שחקנים.
אין שום הסבר אחר (מלבד בעיית התחרותיות), מצד שני, לכך שבעונה 19 אין אף קבוצה מעונות 5 עד 10 (לכל הפחות).

ההסבר הוא הותק וההון המצטבררררררר- תקרת שכר לא משנה את כל זה הלא כך?

התשובה - לא בתנאי המשחק הנוכחיים

לקח לי שתי עונות מהרגע שנכנסתי לליגה 2 (עונה 17 ) להלחם על עלייה בעונה הנוכחית (19 ) וזה לא משנה אם אני אעלה או לא- זה אפשרי להיות תחרותי ברמות האלה (ועל זה הדיון)- זה כבר מוכח.
ואני לא חושב שהוא מנהל רע בכלל - הוא פשוט לא הרוויח כסף בעונות שהוא היה בליגת העל- זו כל הפואנטה.

אם הוא עובר בדיוק את אותה דרך- סביר להניח שלא- זה לא ניתן לפתרון- בפעם האחרונה - תקרת שכר לא משנה את זה- הדרך היחידה לשנות את זה זה האבסורד של להעלות רצפת שכר- מה שיגרום לקבוצות בליגה העליונה להרויח פחות כסף מאשר בליגות התחתונות- זה לא רציונלי ולכן לא ייושם - רוצה להגיע לליגה טובה יותר- תתאמץ! - לא בא לך -תהנה מהתחרות בליגה 2-3.

עייפת אותי... לילה טוב ( :

Advertisement