Ma jok, cini ti se... ! :-D
Ohladili smo se na trenutak, uzeli kraci predah i osvezeni vracamo se nastavku sezone! :-)
Pre bih rekao da je uzrok zatisju predstojeci rivalski okrsaj u Areni Pravde u Boljevcu izmedju Zlatne Krune i HEAD-a,
nego debakl selektora Sinise Mihajlovica i nase reprezentacije u kvalifikacijama za mundijal u Brazilu 2014!
Ne znam sta Djole misli o ovome?! :=)
Takodje msm., da dobre partije i dominacija gore pomenutih nemaju ama bas nikakv odrazaj na forum, cak sta vise nisam siguran da li je Prince Tagoe ikada ista i napisao na BB-u ako zanemarimo registraciju! :-D
Ti si ovde najduze lijo (:-D), stoga bi i najbolje trebao da znas sta se desava timovima sa enormnim platama igraca i osrednjim budzetima! :-)
Uzmimo za pr. Inajka, naseg proslogodisnjeg sampiona, koji ove sezone belezi role zivota kao clan lige II.3. :-)
Sve pod izgovorom treninga igraca i stekanja kinte...! :-)
Za razliku od pomentog, Inajko je imao dosta sadrzajniju istoriju, nesto manje izdatke na roster i koliko sam upucen poveci stek, te i nije bas merodavan za poredjenje sa njim!
Alarmantnosti situacije u redovima pomenutih u prilog ide i stavljanje na transfer listu najplacenijeg igraca lige, Maximiliana Ubede, za kojim zbog njegove plate bice, nije vladalo ni najmanje interesovanje! :-D
I dalje si za mene veliki favorit ove sezone!