"Staack nije pristao na smanjenje plate, iako je njegov kvalitet znacajno opao. Razumem ga, na zalasku je karijere, mora da razmislja i o egzistenciji. "
Hahah, bravo, bravo, vidi se da nas je gos'n Gomeljski sve inspirisao :)
Ocekivano finale, nema sta. Samuraj je bio uspavani dzin i bilo je pitanje vremena kad ce se probuditi. Nazalost po Bask, to se dogodilo ove sezone. Izgleda da dozivljava dejavu od pre par sezona i situacije sa Lebronom :). Ocekujem prvoligaske rejtinge u finalu.
Svaka cast Vidu, jer covek vec sezonama igra muski, uvek ima jak tim, ne steka se, ali zbog jacine nase divizije, a i cele lige, ne da mu se da ode gore. Ipak, mislim da si ti, Pivski Stomace, moralni pobednik ove sezone, jer si imao ubedljivo najjeftiniji tim, a nista manje los od Baska, Vida, Samuraja i mene. Svaka cast na tome. Siguran sam da ces u nekoj od narednih sezona otici u I ligu.
Na pocetku sezone, mislim da smo Bask i ja bili negde u rangu po kvalitetu. Imao sam najjaci centarski par Pingan-Simek, ali i jako los raspored. Videvsi da nemam sanse da zauzem pol-poziciju pred plej-of, odlucio sam se da se malo pristekam i prosirim arenu.
Videcemo sta ce biti naredne sezone. Ako se tradicija nastavi, onda ce nam doci Ivko iz prve, a s njim u paketu i neki najtalentovaniji menadzer iz trecih liga :D