No to mogę już chyba napisać, że przyszło mi pożegnać się z tą ligą... Na całe szczęście nie ze smutkiem towarzyszącym degredacji, ale w glorii zwycięzcy!
Bardzo dziękuję wszystkim menedżerom za te wszystkie 6 sezonów spędzonych tutaj... ale oczywiście kogoś wypada wyróżnić. Więc tym bardziej dziękuję (oj, będzie trochę długa lista...) Qubasowi91(te dyskusje na forum... oj, wtedy z nim i zbotowanym już Lukaseviciem były dyskusje), ObywatelowiKane'owi (wspaniała praca dla polskiej repki, w ogóle w przyszłym sezonie pewnie jeden z faworytów rozgrywek), PIGGY'emu (pamiętaj, masz Węglówkę w przyszłym sezonie załatwić... jakoś nie widzę tego zespołu po prostu w finale), kubaseadogowi (oj, ten pan też w S29 namiesza), Synsterowi Rayowi(bo Szawan

, no i teraz Borzyszkowski), tiomorowi (trochę szkoda, że spadasz... ale jak pokaże następna pozycja na liście, z tego da się podnieść

) i halciadim (oj... pomimo spadku w tym sezonie łatwy mistrz i bardzo, bardzo długi udział w PP... życzę powrotu tutaj)
Zmienając temat- czy ktoś weźmie po mnie schedę i będzie dawał te dane z BuzzerManagera o poszczególnych kolejkach? Raczej w III lidze już nie będę mógł

Aha, i kto teraz będzie faworytem ligi? Bo co jak co, ale chyba 4-sezonowa hegemonia niebieskich już się kończy w naszej lidze...
Jeszcze raz pozdrawiam i życzę powodzenia w następnym sezonie,
Siwulsson.
PS Jakbyście coś traflii dobrego w drafcie (18-latek i co najmniej MVP), wiecie, do kogo macie pisać. U21 sama wygrywać nie będzie!
Leniwy, stary, wyliniały kocur. Czasem jeszcze zerknie na polskie tłumaczenia.