Mmm....saj se dobi več denarja od večje dvorane,vendar na to zelo vplivajo zmage na tujem.Recimo pri moji drugi ekipi,imam-pod 100k od vstopnic,ampak zgubljam tekme,vstopnice tudi niso najbolj pravilno nastavljene in nisem vložil niti centa v gradnjo dvorane.Pomojem,da bi lahko ob idealnih pogojih iztržil preko 150k od osnovne dvorane.To je velika razlika v primerjavi s teboj (+270k) Nimam namena graditi dvorane,raje manj zapravljam za igralce in treniram 2 SLO mladunca.To je pač neka moja pot,ki NI najboljša za nabiranje keša in razvoj kluba.
Drugo je opravljenje z ekipo-tu se gre za poznavanje osnov,razpoloženje,pripravljenost itd...In spet tudi jaz se počutim,kot nek novinec z svojo drugo ekipo,ker ne morem ,kaj dosti profitirati v primerjavi z drugimi,ker vsi vedo,kaj počnejo.Denar se počasi,prepočasi nabira,pa bodo ponovno stoški z igralci,da se bom sploh lahko obdržal v ligi.
Za novince je pomojem najbolje,da kupijo SLO igralce z nižjim potencialom,ki so bistveno cenejši in jih trenirajo za U21.Kasneje jih prodajo in nekaj zaslužijo in si dokupijo SLO igralce z višjim ali visokim potencialom.Lahko ga dobijo na draftu ali pa z prodajami prej omenjeih trenirancov+nekaj prišparanega denarja,kupijo NT potencial.
Last edited by copatar at 12/11/2014 7:03:02 AM