BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > NBA

NBA

Set priority
Show messages by
This Post:
00
267847.59 in reply to 267847.58
Date: 5/31/2015 4:28:23 AM
Postojna Blue Jackets
SKL
Overall Posts Rated:
131131
Second Team:
Kremenca Modre Jakne
Upam, da ena izmed tvojih opcij

Nevem no, raje Warriorsem kot LeBronu (Y)

This Post:
00
267847.60 in reply to 267847.59
Date: 6/8/2015 11:06:35 AM
Overall Posts Rated:
202202
V finalu (nepričakovano) napeto... se kar bojim nasledno sezono cavsov: 3 močni centri/KC + Tristan Thompson in Iman Shumpert, nato še Irving, Dellavedova in seveda za povrh še LeBron...
Zame pa si je GSW kar skazil sliko (ni mi več simpatičen)... skazila sta mi jo predvsem Curry in Bogut (1. s tistim "gobčnikom", ki ga pokaže usakič, ko je prekinitev, 2. pa z umazano igro)... prisrčni pa so mi Klay, Green in Barnes in še nekateri...
Na LBJ-ja pa sm spremenil pogled... res izvenserijski igralec, iz manj potegne več, MVP v pravem pomenu besede (Mozgovu je takoj ob prihodu ustvarjal prostor za lahko doseganje košev, da si je povišal samozavest, tudi ostale soigralce hvali, npr.: danes Dellavedovo), nekoliko mi gre na živce le pomaganje sodnikov... useeno bom stiskal pesti za GSW, zaradi trenerja in Greena, Barnesa...

P.S.: Kaj menite pa o Dunstonu in zastonjskem nastopanju za Slovenijo? Podpirate, ne podpirate, sovražite...?

This Post:
00
267847.61 in reply to 267847.60
Date: 6/8/2015 3:12:53 PM
Overall Posts Rated:
116116
LeBron za Thompsona lobira za čimvišjo plačo. Cleveland je Thompsonu že tako ponudil za njegove skille zelo zelo dobro pogodbo (mislim, da nekje 12-13M na leto). Glede na to, da njegova igra večinoma sloni na borbenosti in energiji, saj šuta, pregleda nad igro ali centrske tehnike nima, je to zelo zelo dober denar - pa ga je zavrnil.
Kako bodo torej plačali Varejaota, LeBrona, Love-a, Irvinga in Thompsona, mi ni jasno, saj je tudi za Varejaota LeBron zlobiral višjo plačo, kot bi jo dobil na trgu.

Sicer pa jaz pred konferenčnim finalom nisem gledal niti ene tekme GSW-ja, potem pa vseh pet, ker pač navijam za Houston Rockets. In šokiralo me je, kako umazana igralca sta Green in Bogut. Še posebej Green je izpopolnil cukanja za majico, roko ter nelegalne bloke na takšen način, da mu sodniki skoraj vse spregledajo. Ko je Arizo zaustavil (spet) z nepravilnim blokom, se mu je Ariza umaknil, Green je padel na njega in ga povlekel za noge, da ne bi mogel braniti Curryjevo trojko - sodniki pa niso čisto nič dosodili. Čista farsa.

Včeraj so hvalabogu Bogutu piskali nelegalne prijeme na Thompsonu, ko ga je enkrat pod košem vlekel, da ni mogel skočiti za žogo, drugič pa povlekel za roko, da ni mogel pomagati na Curryju, ko je le-ta šel v prodor in zbežal svojemu čuvaju.

Poleg tega, da ima GSW neverjetno srečo s poškodbami nasprotnikov, igrjao tako igro (Bogut in Green), ko ni za nikamor. Zato srčno upam, da zmaga Cleveland, čeprav mi LeBron nikoli ni bil zelo simpatičen.
Danes se je videlo, kaj se zgodi, če Curryja na tesno prime dober obrambni igralec, ki mu ni težko prebijati vse legalne in nelegalne bloke, ki mu jih postavljajo soigralci. Kaj bi šele bilo, če bi Curryja držal Beverly, ki je boljši obrambni igralec od Dellavedove? Beverly bi verjetno dušo pustil na igrišču in Curry bi še vedno dal svojih 20 pik, ampak težko bi prišel v ritem in ne bi recimo metal trojke iz levega kota z boljšim procentom kot proste mete.

This Post:
00
267847.62 in reply to 267847.61
Date: 6/8/2015 5:52:38 PM
Postojna Blue Jackets
SKL
Overall Posts Rated:
131131
Second Team:
Kremenca Modre Jakne
Se dokaj strinjam z napisanim, pa pisem le "dodatek". Meni se zdi tudi Dellavedova v tej kategoriji umazanih igralcev, ta njegova metanja na zogo zo ze sumljiva (vrze se na zogo, nato pa poizkusi s telesom pasti pod noge nasprotnika, tako da mu zvije glezenj/koleno). In na Korverju mu je uspelo, lahko bi slo tudi koleno. Proti GS-ju (se ne spomnim na komu) pa mu na sreco ni. Skupaj z Jamesom tvorita tandem, ki ti da razlog, da navijas za GS.

From: Mr.X

This Post:
00
267847.63 in reply to 267847.62
Date: 6/9/2015 9:34:20 AM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464
GSW je ekipa ki jo je užitek gledat, ostali igrajo večinoma na silo.Škoda da ni San Antonio na bednem vzhodu kjer bi z lahkoto prišel do finala in gledali bi super finale.

From: Koperbox

To: Mr.X
This Post:
00
267847.64 in reply to 267847.63
Date: 6/9/2015 10:02:28 AM
Overall Posts Rated:
116116
Washington Wizards z zdravim Wallom bi mogli priti do finala, to bi imeli odlične tekme. Saj tudi zdaj so dobre, vendar zaradi Clevelandove taktike, ki upočasnjuje in razbija igro GSW-ja niso tako zelo gledljive. So pa zelo zelo borbene

This Post:
00
267847.65 in reply to 267847.64
Date: 7/5/2015 3:25:24 AM
Overall Posts Rated:
202202
Vem, da ze vrabci civkajo, ampak.... Aldrige v Spurse :))) sicer smo!se mogli res ful igralcem "odpovedat" (zravn splitterja se baynes in bellineli) ampak se zmer bols met malo bl napadlnga centra/kc kot pa obrambnega, kar je splitter biu... Smo malo tanki zdej na centrski poziciji tko da upam da pride usaj se David west.....

From: Mr.X

This Post:
00
267847.66 in reply to 267847.65
Date: 7/5/2015 8:53:42 AM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464
Upam da SAS osvoji naslednjo sezono in se Duncan in Ginobili poslovita.Nažalost je prišel čas da se poslovita 2 najboljša v zadnjih 15 letih.Duncan in Kobe , žal se Kobe očitno nebo ravno na najlepši način poslovil :(

From: KOMET123

To: Mr.X
This Post:
00
267847.67 in reply to 267847.66
Date: 7/5/2015 9:52:23 AM
Overall Posts Rated:
202202
No ja.... Ne vem ce mu lih tezko.... Ke$a za preseravat se, slava in, kar je najbl pomembno 5 prstanov ;) nevem pa kaj so pr LAL-a razmislals, da niso podpisal Okaforja??!! Dallas sestavu spet top ekipo, vendar jih ne vidm niti u finalu konference (spurs:GSW)... Tud PHX se je zacel premikat.... Na trgu je pa se (med bolj zanimivimi) J.R. Smith...

This Post:
00
267847.68 in reply to 267847.67
Date: 7/5/2015 3:37:44 PM
Overall Posts Rated:
202202
Se ena zanimiva kolumna, da malce pozivimo forum:http://www.kosarka.si/odnos-do-lebrona-jamesa-osebna-izpoved-nba-navijaca-kolumna/

This Post:
00
267847.69 in reply to 267847.67
Date: 7/6/2015 3:17:33 PM
Overall Posts Rated:
116116
No ja.... Ne vem ce mu lih tezko.... Ke$a za preseravat se, slava in, kar je najbl pomembno 5 prstanov ;) nevem pa kaj so pr LAL-a razmislals, da niso podpisal Okaforja??!! Dallas sestavu spet top ekipo, vendar jih ne vidm niti u finalu konference (spurs:GSW)... Tud PHX se je zacel premikat.... Na trgu je pa se (med bolj zanimivimi) J.R. Smith...

Najprej je treba videti, kakšnega PGja bo dobi Dallas. Če bo res podpisal Jeremy Lina, kot neateri špekulirajo, jih ne vidim niti v drugem krogu playoffa.
Dirk, ki je včasih svojo slabo obrambo nadomeščal z odličnim napadom, še slednjega ne zmore več, Matthews pa je spot-up shooter, ki ne zna kreirati svojega meta in je odvisen od drugih. V Portlandu je imel dovolj prostora za met zaradi Lillarda, Aldridgea in Batuma, ki je razen lani bil zelo dober šuter.
Poleg njega je še edini soliden šuter Parsons, ki zna tudi voditi napad, ampak to je vse, kar Dallas trenutno premore. DeAndreju soigralci in Cuban pihajo na dušo, da bo lahko dobival dovolj žog v napadu, ampak to je samo retorirka - še otroci vedo, da DJ nima pojma, kaj narediti z žogo, če mu je ravno ne vržeš nad koš.

Po moje bodo Clippersi še vedno boljši od Dallasa, prav tako pa GSW, HOU, Spursi in Memphis.

Advertisement