BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 reprezentacija - sezona 40

U21 reprezentacija - sezona 40

Set priority
Show messages by
From: AirWolf

To: BUM
This Post:
22
290207.59 in reply to 290207.58
Date: 12/11/2017 1:46:20 PM
Overall Posts Rated:
229229
Sta si ocekivao drugo sem pobede uz svemocnog Ozirisa!? Cisto protokularno najavljivao sa zebnjom da mozda Svabe imaju kakve sasnse. Ali ne da pobede, nego da spuste ispod 10 na kraju. :-D

From: Oziris

This Post:
00
290207.60 in reply to 290207.59
Date: 12/11/2017 2:08:25 PM
Overall Posts Rated:
356356
Hahahah ima istine. :D

This Post:
11
290207.61 in reply to 290207.60
Date: 12/11/2017 2:29:40 PM
Overall Posts Rated:
356356
Pozdrav zajednico!

Ostvarena je velika pobeda nad Nemačkom! Ovom pobedom naša mlada reprezentacija je 99% osigurala ono što svi čekamo već nekoliko sezona, a to je medalja! Svetsko prvenstvo sledeće sezone je takođe gotovo sigurno, ali svakako da je medalja mnogo lepša. Do kraja druge faze igramo još sa Španijom i sa Rusijom protiv koje očekujem sigurnu pobedu, tako da sa skorom 4-1 ili eventualno sa 5-0 mi smo prvi u grupi gde se ukrštamo sa Italijom najverovatnije. U duelu sa Italijom je sve moguće i na tom meču idemo na pobedu. To vam već sad mogu reći. :) Ali da ne brzamo... Još ima da se igra, a kojim sjajom će naša medalja sijati nebitno je, jer je jedino bitno da smo ponovo jedna od najboljih reprezentacija na svetu! :)

Sama utakmica protiv Nemačke je protekla dosta mirno. Nadmudreni protivnik je promašio oba fokusa i bilo je jasno da nemaju velike šanse u ovom meču. Mi smo stekli ranu prednost koju su Nemci stigli sredinom meča. Do konačnog rešavanja meča došlo je ipak pred sam kraj. Ušlo se u penal završnicu i na kraju je tih očekivanih 10 razlike dostignuto.
Najbolji na meču po postignutim poenima je kapiten ekipe Lazar Vulikić koji je imao sjajno šutersko veče. Ali nije bio raspoložen samo u napadu već i u odbrani i u potpunosti je zaustavio protivničkog beka. Izdvojio bih još i naše krilo Smiljka Kozomoru koji je odigrao perfektan meč u odbrani. Nemačko krilo je imalo šut iz igre 4 od 18 i 3 izgubljene lopte.

Generalno gledano, jedna dobra utakmica i u napadu i u odbrani. Na kraju sigurna pobeda rezultatom 92-81 (44319)

From: GM-Kyve

This Post:
11
290207.62 in reply to 290207.57
Date: 12/11/2017 2:40:39 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14941494
bravo majstore, sjajno odradjena sezona dosad... napravio si niz za svaki respekt...
s obzirom na ostale rezultate u grupi, i litavski CT danas, već si osigurao polufinale... sad je samo pitanje sa koje pozicije...
izmedju dva zla, Francuza i Talijana, čine mi se Žabari bolji izbor...

sretno

This Post:
00
290207.63 in reply to 290207.62
Date: 12/11/2017 3:01:44 PM
Overall Posts Rated:
356356
Hvala. :)

I meni se tako čini. Sva je prilika da su parovi u polufinalu Srbija - Italija i Nemačka - Francuska.

This Post:
00
290207.64 in reply to 290207.63
Date: 12/18/2017 11:58:41 AM
Overall Posts Rated:
356356
Pozdrav zajednico!

Danas se igra 4. meč u grupi sa reprezentacijom Španije. Meč koji za nas ne igra veliku ulogu, ali za Špance je ovo meč za biti ili ne biti. S toga će verovatno i razlika u zalaganju biti prisutna, jer nema potrebe da trošimo entuzijazam. Biće teško pobediti jednu Španiju sa manjim zalaganjem, ali videli smo da oni ne blistaju na ovom prvenstvu, a mi imamo domaći teren. Teško da će to biti dovoljno, ali ja uprkos svemu imam nadu u pobedu. Ako izgubimo, ostaće žal što smo ovaj niz pobeda morali prekinuti iz ovako banalnog razloga, a to je da smo skupili previše pobeda u grupi. :)

Situacija u grupi je takva da smo mi najsigurniji, a iza nas je Nemačka koja će u direktnom duelu sa Poljskom odlučivati o svojoj sudbini i tu je moguć čak i CT, jer je Nemcima bronza verovatno dovoljna, plus sa Francuzima teško ko može da igra ove sezone. Španci su u dosta boljoj poziciji otkad je Poljska izgubila od Litvanije koja je trošila CT. Sada je Poljskoj čak i mesto koje vodi u kvalifikacije za Svetsko prvenstvo upitno, a Španci ukoliko pobede nas verovatno mogu da računaju na to treće mesto. Tako da je ovaj meč kao što sam i rekao za njih biti ili ne biti, a nama je gotovo nebitan.

Za koji minut, SRBIJA U21 - ŠPANIJA U21

From: AirWolf

This Post:
00
290207.65 in reply to 290207.64
Date: 12/18/2017 1:39:16 PM
Overall Posts Rated:
229229
57 - 81 poraz. Nema veze, iako te je nadmudriotakticki njihov trener. Idemo dalje, bolje sad da smo prekinuli niz nego u polufinalu na primer. :-)

From: Andra93

This Post:
00
290207.66 in reply to 290207.41
Date: 12/18/2017 1:44:41 PM
Overall Posts Rated:
104104
Mesec dana kasnije...

Srbija 5-0 []

Namerno si to uradio zbog mene!

This Post:
00
290207.67 in reply to 290207.66
Date: 12/18/2017 6:37:19 PM
Overall Posts Rated:
356356
Pozdrav zajednico!

Zabeležen poraz od reprezentacije Španije kojim nam je prekinut istorijski niz pobeda. Najduži niz pobeda u istoriji srpske reprezentativne scene. Ponosan sam na to dostignuće. :) Taj niz nam je doneo dosta toga i učinio da sezone 39 i jubilarna 40-ta budu uspešne. A postoji šansa i naredna 41. sezona da bude uspešna, tako da sve u svemu lepi dani za našu mladu reprezentaciju. Po mom mišljenju nadomešten je loš rezultat iz prvog mandata.

Poraz od Španije je možda malo prenaduvan. Jesam promašio fokus napada i stvarno nisam predvideo da će igrati patient sa bekom na poziciji C, ali mislim da je razlika ipak malo prevelika. U napadu smo skroz loše funkcionisali iz nekog razloga. Naši najbolji šuteri su imali katastrofalne procente šuta, a pouzdano znam da španski bekovi nemaju dovoljno jake odbrane da prouzrokuju tako nešto. Vulikić koji je stavljen na KC uopšte nije uzimao šuteve iz nekog razloga... Sasvim skroman njegov učinak s obzirom da ga je centar čuvao. Isti ti centri koji su ga čuvali pogađali su trojke preko njega i uopšte mi nije jasno kako, ali dobro... Bilo je još nekih stvari potpuno nelogičnih, ali hajde da ne plačem posle prvog poraza posle ko zna koliko. Jedno pola godine mlada nije izgubila, tako da ću se naslađivati time umesto da kukam zbog Španaca. :D

Očekuje nas meč sa Rusima i očekujem da u tom meču podignemo koš razliku i da preteknemo Nemačku koja nam je trenutno preotela prvo mesto. Takođe u duelu između Nemačke i Poljske navijamo za Poljsku, jer ako oni pobede mi idemo kao prvi u polufinale bez obzira na razliku. U tom meču već vidim 2 CT-a, ali ne bih smeo prognozirati ko ima veće šanse. Verujem da će forma biti ozbiljan faktor.

This Post:
00
290207.68 in reply to 290207.67
Date: 12/22/2017 8:59:14 AM
Overall Posts Rated:
356356
Pozdrav zajednico!

Pre nego što krenem bilo šta da kažem, moj duboki naklon ovom čoveku (100839). Uspeo je nešto što možda nikom nije u Srbiji. Ja bih voleo da me neko demantuje, ako grešim. Ali ja bar, za ovih 10-ak sezona koliko aktivno igram nisam video da je neko sa 20 godina dostigao 100 skilova. :) (42021376) Upoznajte Željka Tutorića ukoliko već niste. :) Retka zverka kod nas u Srbiji, a kao neko ko je dosta dobro teorijsko znanje stekao kada je u pitanju trening mladih igrača širom sveta, kažem vam da se ovo ne viđa često ni u najboljim zemljama sveta. Tutorić i celu ovu sezonu igra, i ne samo da igra, nego je veoma bitan šraf u ekipi. Imao je i ove sezone neke zapažene partije, a šta tek da očekujemo sledeće sezone kada će igrati protiv svoje generacije... Razloga za optimizam ima kada je on u pitanju. Generalno gledano bekovi sledeće generacije su odlični, a Tutorić je samo kruna te dobre generacije. Još jednom, svaka čast Krejzi... :)

Nakon ove zaslužene pohvale vraćamo se na EP. Pisao sam već o tome. Borimo se za prvo mesto sa Nemcima koje očekuje težak meč sa Poljacima. U tom meču gde su najverovatnija 2 kranča prednost dajem Poljacima. Ne preterano veliku, ali osetnu svakako. Podsećam da nama pobeda Poljaka osigurava prvo mesto bez obzira na koš razliku. A u slučaju da Nemci ipak pobede onda mi moramo Ruse sa što većom razlikom što će i biti cilj u ponedeljak. Ako Rus ponovo ne namesti postavu to je 50-0 za nas i onda Nemci moraju da pobede najmanje 8 razlike što je samo po sebi teško kada su Poljaci u pitanju, ali je moguće svakako. Ako Rus namesti postavu, a ja ću svakako gledati da ga podsetim, onda postoji realna šansa da razlika bude i veća od 50 razlike. Nama je entuzijazam maksimalan, a Rusi su igrali već nekoliko puta CT i normal, tako da je realno očekivati pobedu od 60-70 razlike. U tom slučaju Nemci nemaju šanse da nas ostave na drugom mestu. To su varijante, a šta će na kraju da bude videćemo. Nadamo se i idemo po najbolje. :)

Moram da pohvalim sve menadžere koji treniraju naše reprezentativce. Forma je perfektna i lepo je što je tempirana za kraj prvenstva, ali ostaje mali žal što ovakva forma nije bila sledeće nedelje za polufinale, jer je veoma teško da ovakva forma opstane i za sledeću nedelju, ali i u ovom slučaju se nadamo najboljem. :)

This Post:
00
290207.69 in reply to 290207.68
Date: 12/25/2017 10:14:25 AM
Overall Posts Rated:
356356
Pozdrav zajednico!

Za malo jače od jednog sata i trideset minuta počinje meč sa Rusima. Očekuje se ubedljiva pobeda, ako Rusi nameste postavu, a ako ne nameste to je onda 50-0 za nas i strepnja. Bolje nam je da nameste, jer tako idemo na 50+ razlike gotovo sigurno. O svemu sam već pisao detaljno, pa se neću ponavljati. U 18h pratimo nas, ako Rusi izađu na teren, a ako ne izađu pratimo Nemce i Poljake i navijamo da Poljaci pobede. :)

SRBIJA U21 - RUSIJA U21 18h

Advertisement