Sad si napokon otvorio usta i upotrijebio prste i osim da prekopiras dmi. Ja to cijenim i drzim da bi vise managera trebalo se ukljuciti u raspravu i pitati sto im nije jasno.
Meni reci mo dosta toga nije ali te nisam prozivao, ali drzim da grijesis dosta u utakmicama koje ti izmaknu za poen dva zbog po meni krivog postavljanja igre. (ako je potrebno potkrijepit cemo i IDom utakmica)
Reci da se centri nisu razvijali u moje vrijeme je laz, i to dobro znas, s tobom nakon tvojega izbora sam razmijenio poruke i mislim da sam ti jako dobro oznacio vlasnike 4 centra u to vrijeme koja su trebala biti kontaktirana te im se pomoci.
Dapace nakon malverzacija sa Avbeljom ja sam bio taj koji je prijavio vlasnika i obrisao mu klub u nadi da ce neko preuzeti igraca i pomoci sa repkom.
Takoder mislim da sam i tebi u prvoj sezoni bio na raspolaganju i da sam ti barem u neku ruku pomogao, a ne sjecam se iti jednog managera ili izbornika kojemu nisam odgovorio na poruku i pomogao kad god je to bilo u mojoj moci. A s obzirom na tvoju psihološku projekciju, ako želiš stvarnu javnu raspravu, argumentiraj zašto je u interesu naše reprezentacije zaustavljanje Ercegovog razvoja?
Bas naprotiv, Zivko je stalno u treningu i tebi kao izborniku mogu prekopirati cijelokupni trening koji je dobio prosle sezone a i ove.
Ako ti drzis da bi to netko mogao bolje ja i Ercega i Ecsegija stavljam odma na TL i dajem ga istim tim managerima.
A ove prozivke za centre mislim da bi i ti u prvoj ligi mogao uzeti barem jednoga uz Guatemalca i Peruanca.
Meni je repka zadnji 20 sezona daleko ispred moga vlastitog kluba tako da prozivke poput ovih za Ercega shvacam kao uvrede i vrlo osobno, a za sve ostalo mozemo raspravit i volio bi da za to sluzi forum ali ocito je postalo ljudima zamorno ista komentirat.