Au smele al smo se zakucali na dno tabeleVreme je da krenemo da peglamo ovu buraniju krenuo bi ja odavno da mi se ovi slepacki bekovi nisu povredili i da nisam morao da igram samo sa 2 igraca prve tri utakmice... valjda ce da krene na bolje???Aj vidi da te ne krene SLUCAJNO bas protiv mene!potrudicu se da me SLUCAJNO ne krene bas protiv tebe... ionako mi treba sada entuzijazam...
Au smele al smo se zakucali na dno tabeleVreme je da krenemo da peglamo ovu buraniju krenuo bi ja odavno da mi se ovi slepacki bekovi nisu povredili i da nisam morao da igram samo sa 2 igraca prve tri utakmice... valjda ce da krene na bolje???Aj vidi da te ne krene SLUCAJNO bas protiv mene!
Au smele al smo se zakucali na dno tabeleVreme je da krenemo da peglamo ovu buraniju krenuo bi ja odavno da mi se ovi slepacki bekovi nisu povredili i da nisam morao da igram samo sa 2 igraca prve tri utakmice... valjda ce da krene na bolje???
Au smele al smo se zakucali na dno tabeleVreme je da krenemo da peglamo ovu buraniju
Pa covek ocenio da si mu ti konkurent za opstanak pa pokusao da uzme neku pobedu:)
Cemu pravdanje?!!!!
Za ovih 5-6 sezona koliko igram ovu igru, nikada nisam odigrao CT u regularnom delu sezone... Odigrao sam CT iz vise razloga... Prvi je, jer mi se centar koji je skoro 1/3 ekipe, povredio i bez njega nema sanse da bilo sta ovi ostali slepci urade na TIE ili Normal, jer sam napravio reformu ekipe i sve se zasniva na centrima... a kao drugo, entuzijazam mi je bio takav, da ako sam stavio normal iducu utakmicu bi imao intuzijazam 6, a ovako cu imati 5, vrlo mala razlika, pa sam hteo da vidim da li ce CT nesto pomoci... utakmica je odlucena u poslednjoj cetvrtini... a i nisam ocekivao da ces ti na gostujucem terenu da odigras normal =) cestitam na pobedi!