Na igen ez az én nagy kérdésem!
Mért "...nem kerül olyan helyre ahol megfelelő edzést kapna..." van ez? Pl a magyar első osztály mért nem vesz 1 válogatott magyar játékost , hogy eddze? És mért van az, hogy annyira szarik az egész magyar mezőny a válogatottra, hogy CSAK 7 játékos van magyar csapatnál, a nagy válogatott 16-as keretéből? Az U21-t edzőknek itt gratulálnék viszont, mert a 18-s keretből 12 játékost magyar csapatok edzenek!
Mellesleg még annyit azért megjegyeznék, hogy ha egy IV. osztályú csapat el tud tartani egy válogatott játékost, akkor szerintem szégyenheti magát az egész első osztály!!!!
Úgy gondolom, hogy simán egy válogatott játékos köré lehet építeni a csapatot! Én a 8. szezon óta egy ember köré építettem, s bár ki is estem a II. osztályból most ismét ott vagyok! Nem mondom, hogy könnyű eltartani, mert igen csak kezd komoly anyagi problémám lenni, de azért legalább megpróbálhatnának az első osztályban szereplők is 1-1 játékost eltartani! Ha más válogatottat el tudnak, akkor inkább hazait tartsanak! Én lassan ott tartok, hogy ha így halad a fejlődése az emberkémnek, hogy Raffay $ 475 232-s fizúrekordja bajban lesz! :)
Egy szó, mint száz! Először hatni kéne a "dicső" elit csapatainkra, utána lehet azon morfondírozni, hogy MVP, Legenda, vagy milyen embereket kellene tenni a válogatottba!
Ha valakit nagyon érzékenyen érintett volna bármi is a leírtakba, sajnálom s előre is elnézést tőle, de én így gondolom és kész!