BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21

U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Jukic
This Post:
00
47074.590 in reply to 47074.589
Date: 6/4/2010 7:41:28 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
484484
Daj nedizite tenzije to je bila samo prijateljska utakmica samo neka se covjek oporavi i sve 5

From: Jay Gee

This Post:
00
47074.591 in reply to 47074.585
Date: 6/5/2010 3:17:50 AM
Overall Posts Rated:
1010
Primarno mislim da isti ljudi ne vladaju cijelo vrijeme

Sekundarno mislim da ima u ligama ljudi koji bi naprijed i puno im se pomaze, vise nego sto ti mozes i primjetiti

Tercijarno, ne mislim da ima toliko sposobnih managera za vodit repku osim u prvoj ligi i mozda doslovno 3-4 u drugim, jer oni koji 10 sezona igraju a nikad take it easy nisu odigrali, ili imaju place 400k sve ukupno a ne mogu prvo kolo playoffa proc u drugoj ligi nisu dobri manageri

Jos jednom da ponovim, svako pitanje koje se na forumu postavi ili koje dobijem na BB-Mail bude odgovoreno savjetima najbolje sto znam

ja nisam rekao da ti ne pomazes,dapace,i nemoj se odmah naci uvrijedjen,ali znam 10,20 ljudi koji mene pitaju stvari o igri samo iz razloga sto igram igru malo duze od njih i imam supporter...ja ih obicno i uputim na vas,ali se vecina vraca sa podpitanjima,mene to ne smeta,dapace,ima svoj krug prijatelja ovdje,i takve stvari mi nisu strane...drugo,ovakvo generaliziranje stanja nekih igraca mi zvuci prepotentno,po kojem to nacelu ti zakljucujes da je netko dobar manager ili ne? u prvoj ligi su ljudi koji u pravilu,ovu igru igraju najduze,vecina ih je spremna pomoci svakome tko igra ali ima i ovih drugih...trece,smatram da ima puno vise kvalitetnih managera u igri nego sto ti mislis...a to ce tek biti vidljivo u sljedecih par sezona....jer za sagraditi momcad,konkurentnu momcad treba vremena,to znas ti,i to znaju svi koji se bave ovom igrom vise od 5 minuta dnevno,za sagraditi dvoranu takodjer,uracunati isplativost nekih igraca na nizim razinama je jednostavna...itd,poslovno igra je odlicno rijesena,treba vremena...i to je to,nista vise...
i na kraju,valjda, mi,normalni ljudi imamo pravo na demokraciju,pa makar to bilo u ovakvoj igri, i zato svoje misljenje imamo pravo za izraziti,svidjalo se to tebi ili nekom drugom,to mene ne interesira,nisam jedan od onih,a ima ih napretek,koji svima idu niz dlaku,kad mi se nesto ne svidja kazem....ne vrijedjam i ne generaliziram...nase je pravo,kao i uostalom i tvoje da kazemo sto mislimo...a mislimo drugacije nego ti,ili odnosno vi....
jos jednom zelim doticnom Riku brzo ozdravljenje, i neka zavrsi posao koji je zapoceo

From: biro

This Post:
00
47074.592 in reply to 47074.591
Date: 6/5/2010 5:12:56 AM
Overall Posts Rated:
222222
Slazem se sa tobom da ima puno kvalitetnih menagera i da su u prvoj ligi vecina koja igra duze igru, ali i to se zaostrava i prorjedjuje, sad je recimo puno jaca i kvalitetnija nego prije nekoliko sezona.

Al to sto je neko kvalitetan manager ne znaci da bi bio dobar izbornik. Repka i klub su dvije potpuno drukcije stvari, za voditi. Riku bi jedino zamjerio nedostatak komunikacije na forumu, mislim da je to za izbornika bitno, kao nekakva duznost :) Al ako trenutno nema vremena, volio bi da se u buducnosti to promjeni.

From: Jay Gee

To: biro
This Post:
00
47074.593 in reply to 47074.592
Date: 6/5/2010 6:57:35 AM
Overall Posts Rated:
1010
apsolutno,stoji sve sto si napisao,mislim da izbornik treba biti onaj koji razumije igru,komunicira sa vecinom ljudi, prati, uglavnom onaj koji ima vremena za biti online i raditi u najboljem interesu za sve....
takodjer vecina ljudi se niti ne bi htjela uhvatiti u kostac sa takvim poslom i to treba imati na umu...

This Post:
00
47074.594 in reply to 47074.593
Date: 6/5/2010 7:26:25 AM
Overall Posts Rated:
1818
... ne da malo komunicira sa ljudima, vec nikako ... i koji k... ima veze jel prijateljska il ne ... to je blamaza u BB svijetu ... osim ako polazimo od stajalista da smo naj naj naj i da nam niko nema pravo nista sugerirat .... stani malo ... slazem se ja JAY-em oko kvalitete samih menadzera i u nizim ligama ... ne mislim da je mjerilo vrijednosti visina lige ... ali lako je za primjetit ko zna sta radi, a ko ne ... evo moj prosjek godina u ekipi je 20,1 ... i iman skor 18-0 ... na forumu svoje lige san vise elaborata napravio po pitanju taktike, postavka, planiranja, eknomije, ali do najsitnijih detalja i to javno da pomognem mlađoj gardi, a sve to govorim u prilog tezi oko kvalitete i na nizim razinama ... a to ce potvrdit svi koji tamo pisu, a ima skoro 700 postova ... meni je uvik cilj od svog ligaskog konkurenta stvorit respektabilnog protivnika, pa ga onda dobit ... ja svakodnevno dobijan mailove vezane za savjete i svaki put odgovaram, ali na nacin da kazem .... cuj pa treniraj mu obranu, domet, bla bla bla ... pa vec na jedan nacin di cu coviku pomoc oko kompletne ekipe i studioznosti treniranja, planiranja treninga i po dva - tri mjeseca unaprijed ... dakle perfekcionizam .... i to ja gospodo ocekujem od naseg izbornika, mozda i vise, ali ako on to nije kadar onda nek se makne i nek dođe neko drugi .... OSTAVKA ... i amen .... da se razumimo, mene to misto ne zanima, ali ima jos kompetentnih ljudi koji bi sa vecim entuzijazmom i zarom radili na poboljsanju nase BB zajednice ... a ne zivili kao pustinjaci ....

.. zdravi i veseli bili ...

This Post:
00
47074.595 in reply to 47074.594
Date: 6/5/2010 7:37:59 AM
Overall Posts Rated:
222222
Izbornik mlade vrste radi puno vise od igranja utakmica, vec organizira igrace za buducnost, dogovara skauting, kontaktira menadjere itd. Riko je napravio velik posao vec sada sto se tice svega, ukljucujuci bazu i pracenje mladih talenata. Isto ko sto je Marin prije same kandidature i za vrijeme svog mandata puno napravio po tom pitanju, i to je bio pocetak planskog treniranja reprezentativaca u nasoj zajednici. Samo zelim reci da ima tu puno vise toga nego sto se vidi na prvu loptu. Nemogu svi bit savrseni, ki choda :)

This Post:
00
47074.596 in reply to 47074.594
Date: 6/5/2010 8:21:33 AM
Overall Posts Rated:
13811381
Mislim da si već dosta puta iskazao svoje mišljenje o nepostavljanju taktike za U21, tako da se već malo i nepotrebno ponavljaš, čak bi rekao da zadireš već u spam...
A već na sve svoje postove si dobio isti odgovor tj. svi se slažu da to nije bilo u redu od izbornika, a što se direktno tiče činjenica na kojima ti donosiš zaključke, moram ti reći da je to samo vrh sante, naime što se tiče U21 komunikacije, puno, puno, toga se odvija putem direktne komunikacije, neovisnih chat-ova, posebnih federacija, između izbornika, skauta i vlasnika igrača, a sami Riko je daleko od toga pustinjaštva koje spominješ, ali on sam očigledno se orijentirao na najvažnije aspekte komunikacija, makar, i ja se slažem da i šira javnost treba biti više upućena u događanja vezana uz repku, ako već ni ne postoji neka direktna veza, čisto zato da više ljudi bude, eventualno, zainteresirano istom.

Last edited by LA-Kasie K. at 6/5/2010 8:22:54 AM

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
00
47074.597 in reply to 47074.596
Date: 6/5/2010 8:54:55 AM
Overall Posts Rated:
1818
... spam ... koji spam .. o cemu ti pricas ... pa ukazat cu ja na to 100 puta ako me volja ... iman na to potpuno pravo, jer ti ocito ne kuzis sta je to spam ... decko odi na google i potrazi taj pojam i onda mi to reci ... ja u niti jednom trenutku nisam izasa iz okvira teme ... evo neki od nas su iznili nekoliko stavri sa kojima se kao svi slazu, ali ne smi se o tome ... samodopadnost je krajnje nepotrebna u ovom slucaju ... mene vise iritira sta su neki stali u obranu iz jednostavog razloga sta ste si vi neki frendovi, pa kao "niko ne sme da ga dirne" ... ko ne zna primit kritiku ili bar dat logicno objasnjenje za te neke stvari na koje san ja il neko drugi ukaza, onda je suvisno ista govorit ... i BTW bio je i jutros logiran ... no ne vidim odgovora ... sta mu vi dođete kao odvjetnici ... ono coviku ja zelin sve najbolje i nedaj Boze nikakvog zla, ali ne raumijem neke stvari ... ponavljam, covik je osvojio sve, dokaza je da zna, ali nije on sveta krava u koju se ne smi ni pogledat ... sta bi ja il neko drugi triba patit od nekih velicina i razvijat neciji kult licnosti ... ne hvala ...

This Post:
00
47074.598 in reply to 47074.596
Date: 6/5/2010 8:57:06 AM
Overall Posts Rated:
1010
makar, i ja se slažem da i šira javnost treba biti više upućena u događanja vezana uz repku, ako već ni ne postoji neka direktna veza, čisto zato da više ljudi bude, eventualno, zainteresirano istom.

to je kljucan problem,mene smeta i bode u oci da se uski krug ljudi druzi, cuje telefonom, a ti isti ljudi drze sve pozicije u drzavi...meni je drago da ste vi klapa,da je to,to...ali treba dati priliku i drugima,uostalom, mislim da bi ovaj forum trebao biti prvenstveno za boljitak repke, a ne da mi tu unedogled raspravljamo koliko je tko pogrijesio, ima nas koji misle da je to za ostavku,ima i onih koji misle drugacije,Hvala Bogu, samo nemojte mi tu lamentirat o chat roomovima,federacijama i inim stvarima kao da je potrebno imati doktorat za ovu igru...molim vas...igram vise managerskih igara koje su triput zahtjevnije,npr. EVE,a ako ima netko od vas tu neka pogleda pod nik Cigic i neka vidi kako se vodi korporacija od 500+ljudi,odnosno aktivnih igraca...posao je posao,ovo sto je on napravio nije i AMEN...kraj price,sentimente ostavite za neke druge stvari....

This Post:
00
47074.599 in reply to 47074.598
Date: 6/5/2010 10:00:06 AM
Overall Posts Rated:
66
Na "mlade", odnosno novije igrače se računa i svatko tko svojom igrom, rezultatima i treningom to zaslužuje, ima priliku postati član svih tih federacija i slično o čemu se govori, kao što neki noviji to mogu i potvrditi.

Problem "mladih" je strpljenje... A to je jedna od najbitnijih stvari ovdje...

A što se "izbornika" tiče. Bio sam to dvije sezone i mogu odmah reći da to nije nekakva funkcija za "malo probat" i nabijanje ega. To je zahebancija na kvadrat i zahtjeva višesatno prisustvo ovdje na tjednoj bazi. Svakodnevno se javlja hrpa debila koji nude igrače, onda se ti javljaš hrpi debila i moliš ih za trening i formu i tak neprestano u krug gdje na kraju uvijek igra svatko po svom.

Uvjeti za izbornika su (ili bi trebali biti): iskustvo igranja igre na više nivoa kroz više sezona, odgoj barem nekoliko potencijalnih i barem jednog stalnog reprezentativca kroz nekoliko sezona, održavanje jednog ili više reprezentativca kroz barem 2-3 sezone (vjerujte, to je problem i sa reprezentativcima Malte i Luxemburga, a kamoli našeg), stalna prisutnost ovdje (da se ne događaju stvari kao ova sada s Rikom - iako je viša sila - i ono prije sranje od pola sezone sa Reom kada je sve i krenulo nizbrdo)... I recimo barem američka punoljetnost - da se ne događa da nekom nova cura ne da na komp (da, bilo je takvih slučajeva kada sam ja bio izbornik... Jedan nam je igrač ispao iz repke u to vrijeme jer je kreten vlasnik kluba zbog nove cure odustao od igre...). Moj glas ima samo osoba koja zadovoljava napisano. Dal će ta osoba shebat tekmu ili dvije zbog bolesti - koga briga. Bolje tekma - dvije zbog bolesti, nego 10 zbog neznanja. - i još jedan uvjet za koji sam primjetio da ne zadovoljava dio igrača - malo više od osnovnog poznavanja engleskog.

Last edited by 0viking0 at 6/5/2010 10:01:52 AM

This Post:
00
47074.600 in reply to 47074.599
Date: 6/5/2010 10:44:04 AM
Overall Posts Rated:
1010

Problem "mladih" je strpljenje... A to je jedna od najbitnijih stvari ovdje...

I recimo barem američka punoljetnost

malo više od osnovnog poznavanja engleskog.

podrzavam i apsolutno se slazem

Advertisement