Bas sam skoro razmisljao da pisem negde na globalnom forumu vezano za to. Igra je super zaninljiva, ali vremenom noviji menadzeri gube strpljenje jer shvataju da su u nedostiznom zaostatku za top 1000 menadzera. Evo ja sam clan par sezona, i vidim da ukoliko se istreniraju tri top moze da se zaradi nekih 15-20 miliona za 3 godine realnog zivota. I sta onda? Opet nedovoljno novca za neki vrhunski rezultat. Naravno ekonomija za sve to vreme tapka u mestu jer placas trenera lvl 6 brda, jer sa nizim lvl neces ni toliko izvuci.
Dok u ovom trenutku cini mi se pola BB clanova ima ekipu ili zalihe u toj vrednosti. Tako da igrica gubi draž. To je ujedno i razlig zasto mnogi novi clanovi se kratko zadrzavaju ovde.
Ona skorija pomoc u vidu igraca koji ne moze da igra ni rezervu trece lige nije ni trebala, dobio je nogu jos na vratima.
Da bi se donekle izjednacile ekipe potrebna je pomoc od, da ne preterujem, bar 10M novim ekipama, a tipa za svaku odigranu sezonu milion manje( npr. ekipa koja je tu 5 sezona-5M). Naravno u etapama, svaka sezona 10% iznosa.
Ima jos mnogo nacina za adekvatnu pomoc, da ne duzim, gde mozemo da se zalimo a da neka glava igrice stvarno to i procita? :)