makar, i ja se slažem da i šira javnost treba biti više upućena u događanja vezana uz repku, ako već ni ne postoji neka direktna veza, čisto zato da više ljudi bude, eventualno, zainteresirano istom.
to je kljucan problem,mene smeta i bode u oci da se uski krug ljudi druzi, cuje telefonom, a ti isti ljudi drze sve pozicije u drzavi...meni je drago da ste vi klapa,da je to,to...ali treba dati priliku i drugima,uostalom, mislim da bi ovaj forum trebao biti prvenstveno za boljitak repke, a ne da mi tu unedogled raspravljamo koliko je tko pogrijesio, ima nas koji misle da je to za ostavku,ima i onih koji misle drugacije,Hvala Bogu, samo nemojte mi tu lamentirat o chat roomovima,federacijama i inim stvarima kao da je potrebno imati doktorat za ovu igru...molim vas...igram vise managerskih igara koje su triput zahtjevnije,npr. EVE,a ako ima netko od vas tu neka pogleda pod nik Cigic i neka vidi kako se vodi korporacija od 500+ljudi,odnosno aktivnih igraca...posao je posao,ovo sto je on napravio nije i AMEN...kraj price,sentimente ostavite za neke druge stvari....