Позвали смо путем телефона нашег најискуснијег играча
(32193386) да нам каже какво је расположење у екипи.
- "Алоооо, ко је то?"
- "Бики-сики, новинар магазина "Живот преријских коња и приградских паса луталица". Како ме се не сечаш, џубре једно чешко, почешеш ме тамо?"
- "Ш'о не кажеш одма сису-ли-ти-твоју! Сказуј, шта ти треба, мој до неба?"
- "И тој, и тој..(смех).. Него, јел знаеш мори мом'е да сутра пут-путујете=магазин-а-жао-ми-јер-ја-нисам-крај-тебе на запад, на Дрино-јебем-ти-Дрино, код црквице?"
- "Није жемска главо црквице него Црвице (онај што има црве за пецање). А и ја имам једног црва у глави-ћу-ћеш-ће-ћемо-ћете-ће-ће-те-'ебем, мало већег - кажу пантљичара се вика мој до свемира Стојановић Дика. Има ги потепамо там' ки аустроугаре и остале лугаре четрнајесте, четрнајесте он ударио, осамнајесте, осамнајесте, чехосљовак победијо"
- "Јеси ли ти луд или си поново пио оно пиће на шшшш.. што не умеш да изговориш па уместо шприцера наручујуш шпиритус? 'начи бре, научитај славеносербски једаред па ћу ти дати дваред-триред а биће и проред осталих.."
- "Њет, њет.. Њет пјано.. има да им ги-гу-ле играмо ђоко пјано, ки у шахматљ. Само ћемо прво мало да се шетамо, а онда чемо да их кара..ше, гргече, скобаље, младице да вадимо..кр-кр-кркуше, кр-крррр-крр-кр-кррр.."
- "Пуууу...(пииипппп)..пуче веза. Читаоци магазина "Живот преријских коња и приградских паса луталица" ће бити задовољни вашим гатањем, пардон, нада'нутим, ватреним говором (као да сте мало више "загорели", хи,хи,хи)"