Ahojte!
V pondelok sme postupili (velmi, velmi tesne) cez Chorvatsko, ktore hralo so zvysenim nasadenim, vyhrou 87-85 a caka nas Portugalsko, ktore bude nas najsilnejsi super v doterajsom turnaji.
Dnes hrame proti Portugalskej U21, ktory su vo svete 21. v rebricku a my sme 27. Ak sa budeme riadit rankingom, tak je vidno, ze Portugalci su papierovy favorit.
Dnes budeme hrat opat dovnutra. Mozno si poviete, ci to nie je citatelne, ale rozmyslal som nad vsetkymi variantami, prezeral ich taktiky a super hra vzdy obranu Man to Man a obrany ma podobne v kvalite, tak pojdeme tou taktikou, ktora nam dovoli hrat nasich najlepsich hracov.
Na dnes bol zvoleny kader:
PG: Fenko/Tesarik/Sekanina
SG: Havac/Stvrtok/Sekanina
SF: Sopko/Hadovsky/Zatura
PF: Drblik/Jarovcek/Zatura
C: Suba/Votrubec/Zatura
Extra: PG Lopusny, SG Rodzenak, C Kopko, SG Holan, SF Habal
Zmeny oproti zapasu s Chorvatskom (jedina zmena):
Na PF je starter opat Drblik, ktory ma skvelu formu. Nahradnikom je Jarovcek, pretoze ma o 3 stupne lepsiu formu ako Zatura.
Taktiku hrame Low Post (Pomaly dovnutra), pretoze ako minule, nechceme sa dostat do streleckych pretekov.
V obrane hrame Man to Man, pretoze Portugalci hraju vsetky 3 typy utokov a nechcem riskovat zle trafenie obrany.
Tak dufam, ze o 19:45 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke ziskame body do rankingu a postup do dalsieho kola.
Za cely realizacny tim,
Asasasa
1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching