Kad vidim za koje ste levate nudili po 3-4 miliona ,ovaj je za njih otac :D Ko ga nastavi trenirat imat ce C/KC za narednih 10 sezona i opet se moze fino prodati.Igrac za buducnosti jbg :D
Mnogo neistina ovdje ;).
Razumijem želju da se igrač za što više love proda i da što više zaradiš na njemu, ali ovaj nije ni približan onome što smo imali i za šta su se nudile pare.
Pa evo za primjer prošla generacija, pošto sam trenirao igrača koji je bio prvotimac znam oko centara sve što se treninga tiče. Svi centri u ekipi su morali imati minimalno 13-13-13 raspored unutrašnjih skillova i to je neki minimum za ulazak u 21. godinu starosti za U21 repke. Kao što vidiš na pola sezone Belada ima 12-12-13 uz slabe vanjske skillove.
Ne bih ti odgovarao, ali pošto si napisao "Kad vidim za koje ste levate nudili po 3-4 miliona, ovaj je za njih otac", morao sam ti odgovoriti. Svaki igrač koji je skupo plaćen i jeste potencijal za A tim BiH ili je pravi zalog za budućnost. U najboljem slučaju taj tvoj igrač može biti solidan igrač za II lige i ništa više.
Plus, potencijal je 8 ;).
... tako da, razmisli idući put kad kreneš pisati. Ali dobro hajde, mislio si neko će se upecati pošto je u repki, a ona je trenutno hit, pa da se proda a nisi ni mislio o tome što će se sjebati forma igraču i što je to sve pred zadnje strašno važne mečeve naše mlade repke.