Ahoj,
je chvályhodné, že se zajímáš o náš juniorský reprezentační tým. Jak psali ostatní, situace je taková jaká je. Už několik sezón zpátky jsme se rozhodli náš tým U21 "odepsat" a soustředit se na dospělou reprezentaci a výchovu hráčů potenciál 10+.
Jelikož máme nízký počet manažerů, nechceme dělit síly a schopné manažery proto plně využíváme na trénink hráčů pro dospělou reprezentaci. Pokud jde o podmínky pro trénink hráčů, které jsi uvedl, trenéři min. level 6, posilovna level 3, tréninková hala, tak stejné podmínky máme i pro tréninku hráčů potenciál 10 (pokud to jde, tak se snažíme trénovat s trenéry level 7).
Myslím si, že drtivá většina českých manažerů (s výjimkou těch, kteří už trénují hráče potenciál 10) tyto podmínky nebude schopná splnit. Pokud jde o finanční situaci nových týmů, tak tu jsi hodně nadhodnotil. Podle mě reálně budou rádi za týdenní zisk kolem 100 tisíc. Ale k tomu, aby byli ziskoví musí svůj tým vést rozumně. Já jsem ve třetí lize byl max. týdně v plusu 150 tisíc, ale to bylo až po několika sezónách, kdy se mi povedlo správně nastartovat ekonomiku klubu.
Na závěr bych ještě řekl, že i kdyby jsi našel podporu pro svůj projekt u naší juniorské reprezentace a dostatek manažerů ochotných trénovat hráče s nižšími potenciály, pochybuji, že bychom byli schopní uhrát nějaký úspěch s hráčským materiálem, který máme k dispozici (mluvím o množství a kvalitě hráčů). Bohužel těm nejlepším nebudeme nikdy schopní konkurovat.
Prosím neber to jako kritiku tebe. Tvůj zájem o náš tým je sympatický :)
vajns
Last edited by vajns at 2/24/2021 8:00:19 AM