aš ne Jovaiša, aišku Sergejus, kad būčiau gudrusis lapinas

DDD
pas mane šeštas jausmas yra turbūt

D
o aš kažkaip pagalvojau, gal jau jiems atėjo laikas nustebint ir nelošt tolimais, kaip jie dažniausiai pratę.. jų mažiukai baisūs tik algom pasirodo..visi siūlėt artimus, vat ir neaišku ar būtų su jais taip gerai pasibaigę, nes prastesnės formos mūsiškių buvo, o ir keitimai pavargę visi aukštų
mūsų mažiukai jau pasivijo galima sakyt tuos aukštus skillais...(jų mažiems reik 4-6, dideliems TIK 3 minimaliai)... labai jau sustojusios treniruotės aukštų... nors ir kalbinu, kad treniruotų, pasako gerai jau greit tikrai užsiimsiu, o va per sezoną 1-2 skillai pakilo kiekvienam aukštam max... kai mažiukams minimum kas 3sav

bijo algų?..neišstengiat išlaikyt - parduokit, gal kitas užsiims

nepirks vistiek koks botas monstrų
daug čia šneka, kad turtingesni klubai užsieniečius treniruoja, o patys ne kuom kitu užsiima..
pats va auginu vieną lietuvį, dabar dar su vaikais U21 stumdos, kuris tikrai ilgai trukdė komandai, dabar aišku jau atsiperka su kaupu... bet vistiek dar negalėsiu keist treniruočių 2-3 sezonus vien dėl jo

ir ką trukdo man tai? lygoj kol kas pirmas ir tikrai pakovosiu, kad ten likt, taurė irgi jau link galo, aš dar joje

kas turit perspektyvų jaunimą tikrai pasakysiu, kad jis atsipirks po 2 sezonų minimum

tuo labiau, kad užauginsit tokį, kokio patys norit
taip kad nežiūrėkit į kitus, o pradėkit nuo savęs