evo kratkih prognoza za ovo Božićno kolo.....pošto je vrijeme darivanja ...darujem vas ovom prognozom.....
evo najprije lajava konfa...
25.12.2010 18:00:00 dugave KK Plutoni
pošto je uvaženi kolega pluton u problemima sa centarskim parom , nadam se da bu moj kineski zid odnio prevagu pod koševima , i da buju ipak ovi vanjski uspjeli zaustaviti njegove vanjske pucače i da bi to trebao bez problema dobiti...ioako mi ta pobjeda ne donosi ništa osim veće posječenosti , jer sam u play offu najebal od lokarde....
25.12.2010 18:00:00 Mervin Jarani
...tu je pobijeda jarana bez problema, jer je mervin sa samo 5 igrača i mislim da nema nekih prevelikih aspiracija da pobijedi
25.12.2010 18:00:00 ZG-Nomads KK Lokarda
..Nomade neću te lagati,nemaš ni najmanje šanse nažalost ,makar bi meni i te kako pasalo da pobijediš lokardu, udri trgaonu, i pomogni meni možda ga uspiješ dobiti...ajde pliz nomadiću...učini jedno dobro djelo na Božić, i sve će ti se to vratiti jednom
25.12.2010 18:00:00 SANAC Critters
...crit to dobiva i to sa drugom potstavom, jer je Sanac dosta oslabljen
evo toliko o lajavoj konfi, ajmo sad šutljive malo proanalizirat
25.12.2010 18:00:00 Jugoplastika Hvar The Sith
pošto sith ima prednost domačeg terena , i formu u plafonu a juga u podrumu , sith bi to trebao bez večih problema dobiti....mislim da bu to jedna lagana pobijeda domačina
25.12.2010 18:00:00 Olympiacos Pulaeus Svjetlost Brod
...pošto je Moa davno odustao od pobijeđivanja u ovoj ligi, pobijeda olyimpiacosa ne dolazi u pitanje po meni
25.12.2010 18:00:00 tarzanovih 12 KK Grnica
...tarzan to dobiva bez večeg truda, ko i sve tekme u ovoj ligi
25.12.2010 18:00:00 Zvijer-zmaj kk ponko
.ovo bu tekma dobra , ali pošto se ne zna ko vodi ekipu ponko, i da li bu uopće postavio taktiku, a vidim da se nije logirao od 21.12, moguće da nebu ni postavljena momčad, ali i ako bu postavljena , mislim da bi to zvijer trebao bez većih problema dobiti jer mu je forma neusporedivo bolja nego od ponka....znači zvijer dobiva u svim slučajevima....
evo toliko o današnjem Božićnom kolu....puno pozdrava ...i nadam se tučeva...od svih vas,pošto je vrijeme darivanja,ja sam vas darivao sa prognozom , vi mene sa tučevima...he,he
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!