"Nem gondolod, hogy nem a kritika írójával kell erről beszélni, hanem azzal akiről a kritika íródott?"
Nem tudhatod megint, mi ment a levelezésben, én meg nem fogom kiadni, hacsak ők nem mennek bele. Nem tudom azóta jött-e újabb kritika, szerintem nem. Ha a kritika írója nem feszegeti a témát, akkor valószínű számára is megfelelő válasz érkezett.
Nem tudhatom, hogy mi megy a levelezésbe, én ezeket a dolgokat tudom és látom! Sajnos nem az első ilyen! Megadjam a levél küldőjét elbeszélgetsz vele is? A nemekkel nem csak a te munkádat fogják a manager társak díjazni, hanem a segítőidét is! Erre is próbáltam rávilágítani. Sajnálom, hogy ilyen direkt módon kell megtennem!
Szia
te ez a Superfrank vmi nagy t@jp@r@szt nem?
amiket ír fórumra... szavakat nem találok..
Még az is lehet, hogy van akinek ugyan ez a véleménye rólam, a különbség, hogy én jelenleg nem vagyok stábtag egy olyan csapatban, ahol a kommunikáció kiemelt helyen szerepelt a kampányban!
És amiről fent is beszéltem, az a legelkeserítőbb az egészben amikor ezt kapom:
tudod én úgy vagyok vele inkább nem is írok semmit..
engem senki ne köpködjön egy játékban..
Igen sajnos ez megy köpködés! Én írok neked, te válaszolsz, valszeg még meg is tudnánk beszélni, de jön egyből 10 másik és köpköd ezerrel! Innentől kezdve teljesen más hangnem már neked és nekem is. Ha gondolod válaszolhatsz pm-ben, ide nem írok többet, mert úgyis csak a köpködés fog jönni mindenki mástól, az meg nem érdekel!