BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Magyar válogatott III.

Magyar válogatott III. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
215892.596 in reply to 215892.590
Date: 3/15/2013 7:25:20 PM
Overall Posts Rated:
411411
"Nem gondolod, hogy nem a kritika írójával kell erről beszélni, hanem azzal akiről a kritika íródott?"
Nem tudhatod megint, mi ment a levelezésben, én meg nem fogom kiadni, hacsak ők nem mennek bele. Nem tudom azóta jött-e újabb kritika, szerintem nem. Ha a kritika írója nem feszegeti a témát, akkor valószínű számára is megfelelő válasz érkezett.

Nem tudhatom, hogy mi megy a levelezésbe, én ezeket a dolgokat tudom és látom! Sajnos nem az első ilyen! Megadjam a levél küldőjét elbeszélgetsz vele is? A nemekkel nem csak a te munkádat fogják a manager társak díjazni, hanem a segítőidét is! Erre is próbáltam rávilágítani. Sajnálom, hogy ilyen direkt módon kell megtennem!

Szia

te ez a Superfrank vmi nagy t@jp@r@szt nem?
amiket ír fórumra... szavakat nem találok..

Még az is lehet, hogy van akinek ugyan ez a véleménye rólam, a különbség, hogy én jelenleg nem vagyok stábtag egy olyan csapatban, ahol a kommunikáció kiemelt helyen szerepelt a kampányban!

És amiről fent is beszéltem, az a legelkeserítőbb az egészben amikor ezt kapom:

tudod én úgy vagyok vele inkább nem is írok semmit..
engem senki ne köpködjön egy játékban..

Igen sajnos ez megy köpködés! Én írok neked, te válaszolsz, valszeg még meg is tudnánk beszélni, de jön egyből 10 másik és köpköd ezerrel! Innentől kezdve teljesen más hangnem már neked és nekem is. Ha gondolod válaszolhatsz pm-ben, ide nem írok többet, mert úgyis csak a köpködés fog jönni mindenki mástól, az meg nem érdekel!

This Post:
00
215892.597 in reply to 215892.595
Date: 3/15/2013 7:30:25 PM
Overall Posts Rated:
9797
Nem nem ingem. De annyiban mégis, hogy le lett írva, hogy azért scoutlja a fiatalokat, mert nem kapott listát. Ha kapott volna, nem kellett volna ezzel töltenie az időt. Szerintem semmi gond nincs azzal, ha egy válogatott esélyes nem a megválasztás napján, hanem 3-4 nappal később kap levelet. Én egyébként kaptam szinte azonnal, mint tulaj.

Nem tudom, mit lehet még csinálni szezonokig. Az elmúlt x szezonban más kapitány volt...

Véleménye mindenkinek lehet, és ezt tiszteletben is tartom. Viszont nem szeretem a konkrétum nélküli "vádaskodást". (direkt írtam idézőjelben).

Message deleted
This Post:
00
215892.599 in reply to 215892.590
Date: 3/15/2013 7:36:17 PM
Overall Posts Rated:
411411

Még mindig "csak" péntek van. Dolgozom is, és elhiheted, az utóbbi 3 napon minden szabadidőmet a válogatottnak szenteltem.
Nem kevés munka volt összehozni egy listát, válaszolni a levelekre, válaszolni a fórumon.

Erre nem válaszoltam! Nagyon örülök neki, hogy belevetetted magad a munkába ezerrel. Nincs nekem bajom azzal amit csináltál eddig, nekem semmilyen negatív vagy pozitív élményem nem volt eddig veled és a munkáddal kapcsolatban! Az volt másnak sajnos! Csupán 1-2 meglátásom volt. Nem megfelelő a sorrend, ez ha tetszik ha nem így van. Mindenki belekötött itt minden lehetséges dologba, de a lényeggel senki sem akart foglalkozni. Tedd rendbe a nagyok keretét, scoutold végig a 22+ éveseket, engedd lélegzethez jutni az u21 stábot, azt se tudják ilyenkor ki kivel van. Beszéljétek meg az elképzeléseket ki mit hogyan miért, de ez ráér mondjuk 1-2 hét múlva is. Cimi felháborodása szerintem jogos volt, nem úgy kellett volna kezdeni ezt az egészet, hogy a 2. nap elkéred a teljes u21 listát. Nem akarok ebbe belemenni, remélem megbeszéltétek. Neked tudtommal az NT-re kéne koncentrálnod elsősorban, és ha ott minden rendben, akkor jöhetnek majd a fiatalok. Ti mintha ezt fordítva akartátok volna csinálni. Még ha nem így lett volna, akkor is ez jött le itt sokunknak. És ez miért jó nektek?

This Post:
00
215892.600 in reply to 215892.596
Date: 3/15/2013 7:37:24 PM
Overall Posts Rated:
145145
A levelezést arra értettem, amit én váltottam a kritika megfogalmazójával!

"És amiről fent is beszéltem, az a legelkeserítőbb az egészben amikor ezt kapom:

tudod én úgy vagyok vele inkább nem is írok semmit..
engem senki ne köpködjön egy játékban.."

Ez tényleg elkeserítő, de nem tudom még mindig melyik "oldal" kapta.

Nekem a célom volt egy élhetőbb fórumot létrehozni, jobb hangnemben társalogni. Ez EGYELŐRE nem sikerül, de feladni nem fogom. Most, hogy a keret, és a listám nagyjából összeállt, nekikezdhetek majd a programom többi pontjának.
Remélem lesz hatása.

Én igyekeztem nem köpködni senkit. Szerintem sikerült is ennek megfelelnem. A stábtagom a kritika óta visszafogja magát. Sajnos nincs mindenkinek végtelen türelme. Mert amiket az én stábom itt kap, és nagy részét alaptalanul, vagy elhamarkodottan, az már néha kezd nekem is sok lenni.

This Post:
11
215892.601 in reply to 215892.600
Date: 3/15/2013 7:42:18 PM
Overall Posts Rated:
8181
Ilyen, amikor visszafogja magát?
Óbazmeg, milyen lehet, amikor nem?

Message deleted
This Post:
00
215892.603 in reply to 215892.597
Date: 3/15/2013 7:43:08 PM
Overall Posts Rated:
411411
Olvasd végig még 1x azt amit írtam, és most próbáld meg értelmezni is. Nem volt nekem gondom azzal, hogy behívta a fiatalokat vagy nem. Nekem a sorrenddel volt gondom. Látom ezt nem érted meg azóta sem. Próbálok érthetőbb lenni, ők elsősorban a nagy csapat emberei és másodsorban a kicsiké! Leírtam fentebb is, de leírom neked is, hátha végre megérted, másnak is a sorrenddel van gondja nem csak nekem. Nem lehet fontosabb egy 18 éves játékos egy 26 éves játékosnál a jelenlegi helyzetükben! Igenis keresse meg először a 22+ éveseket utána ráér majd foglalkozni a 18-20 évesekig! Nem hiszem, hogy ez olyan eget verően hatalmas kérés vagy meglátás! Ebből sikerült minden mást kihoznod! Ezek konkrétumok, ha tetszik ha nem!

u.i: és talán ha a sorrend nem cserélődött volna fel, akkor az u21 stáb is máshogy állt volna a dologhoz. Ezen ugye senki sem gondolkodott el azóta sem! Talán ha nem úgy indítottak volna 1 nap után, hogy kérem az u21 listát! És mindezt amúgy direktbe minden egyeztetés meg minden nélkül! Azóta se fogom fel, miért ez volt az NT stáb első és legfontosabb dolga? Mintha egy u21 választáson lennénk túl.

Last edited by JoeBlack at 3/15/2013 7:52:44 PM

This Post:
00
215892.604 in reply to 215892.599
Date: 3/15/2013 7:46:27 PM
Overall Posts Rated:
145145
A felháborodás elhamarkodott volt ott is. Azzal kezdtük: lehetnek olyan fiatalok akik nem fontosak U21 szempontjából, viszont NT szempontjából fontosak lehetnek. Ha az U21 nem keresi meg őket, mi megkeressük. Ha az elején kiesik nekik 1-2 edzés, az sokkal nagyobb baj, mintha egy válogatott közeli játékos nem kap az első nap levelet. Aki odáig eledz valakit, az valószínű érti is a dolgát.
A felháborodás jogos lenne, ha nem lett volna idő az NT-re. De volt egy hetünk, és péntekre már a taktika is körvonalazódik.
A másik, hogy szombat-vasárnapig hívhatok be büntetlenül játékost. Így meg kellett néznem valamikor a fiatalokat is.

Az U21-NT együttműködést meg már kiveséztük pár hozzászólással ezelőtt, azt nem kezdeném el megint feszegetni.

This Post:
00
215892.605 in reply to 215892.600
Date: 3/15/2013 7:49:37 PM
Overall Posts Rated:
411411
Nekem a célom volt egy élhetőbb fórumot létrehozni, jobb hangnemben társalogni. Ez EGYELŐRE nem sikerül, de feladni nem fogom. Most, hogy a keret, és a listám nagyjából összeállt, nekikezdhetek majd a programom többi pontjának.
Remélem lesz hatása.

A reakciókat most már láthatod, gondolkozz el szerintem ezen!

This Post:
00
215892.606 in reply to 215892.598
Date: 3/15/2013 7:49:44 PM
Overall Posts Rated:
145145
superfrank meglett kérve, hogy óvatosabban fogalmazzon. Sajnos ez egy kétirányú dolog. Mint már leírtam olyan alaptalan, elhamarkodott vagy spekulációkkal teli támadásokat kaptunk, amit én is nehezen bírtam szép szóval. De nekem sok türelmem van. Másoknak kevesebb. Ő sosem jött ide molesztálni senkit. Viszont az is igaz: ha ő minősíti a stábot, akkor amit a stáb kap azt jogosan veszi ő is magára.

Last edited by Wenger92 at 3/15/2013 7:50:10 PM

Advertisement