BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21

U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
47074.597 in reply to 47074.596
Date: 6/5/2010 8:54:55 AM
Overall Posts Rated:
1818
... spam ... koji spam .. o cemu ti pricas ... pa ukazat cu ja na to 100 puta ako me volja ... iman na to potpuno pravo, jer ti ocito ne kuzis sta je to spam ... decko odi na google i potrazi taj pojam i onda mi to reci ... ja u niti jednom trenutku nisam izasa iz okvira teme ... evo neki od nas su iznili nekoliko stavri sa kojima se kao svi slazu, ali ne smi se o tome ... samodopadnost je krajnje nepotrebna u ovom slucaju ... mene vise iritira sta su neki stali u obranu iz jednostavog razloga sta ste si vi neki frendovi, pa kao "niko ne sme da ga dirne" ... ko ne zna primit kritiku ili bar dat logicno objasnjenje za te neke stvari na koje san ja il neko drugi ukaza, onda je suvisno ista govorit ... i BTW bio je i jutros logiran ... no ne vidim odgovora ... sta mu vi dođete kao odvjetnici ... ono coviku ja zelin sve najbolje i nedaj Boze nikakvog zla, ali ne raumijem neke stvari ... ponavljam, covik je osvojio sve, dokaza je da zna, ali nije on sveta krava u koju se ne smi ni pogledat ... sta bi ja il neko drugi triba patit od nekih velicina i razvijat neciji kult licnosti ... ne hvala ...

This Post:
00
47074.598 in reply to 47074.596
Date: 6/5/2010 8:57:06 AM
Overall Posts Rated:
1010
makar, i ja se slažem da i šira javnost treba biti više upućena u događanja vezana uz repku, ako već ni ne postoji neka direktna veza, čisto zato da više ljudi bude, eventualno, zainteresirano istom.

to je kljucan problem,mene smeta i bode u oci da se uski krug ljudi druzi, cuje telefonom, a ti isti ljudi drze sve pozicije u drzavi...meni je drago da ste vi klapa,da je to,to...ali treba dati priliku i drugima,uostalom, mislim da bi ovaj forum trebao biti prvenstveno za boljitak repke, a ne da mi tu unedogled raspravljamo koliko je tko pogrijesio, ima nas koji misle da je to za ostavku,ima i onih koji misle drugacije,Hvala Bogu, samo nemojte mi tu lamentirat o chat roomovima,federacijama i inim stvarima kao da je potrebno imati doktorat za ovu igru...molim vas...igram vise managerskih igara koje su triput zahtjevnije,npr. EVE,a ako ima netko od vas tu neka pogleda pod nik Cigic i neka vidi kako se vodi korporacija od 500+ljudi,odnosno aktivnih igraca...posao je posao,ovo sto je on napravio nije i AMEN...kraj price,sentimente ostavite za neke druge stvari....

This Post:
00
47074.599 in reply to 47074.598
Date: 6/5/2010 10:00:06 AM
Overall Posts Rated:
66
Na "mlade", odnosno novije igrače se računa i svatko tko svojom igrom, rezultatima i treningom to zaslužuje, ima priliku postati član svih tih federacija i slično o čemu se govori, kao što neki noviji to mogu i potvrditi.

Problem "mladih" je strpljenje... A to je jedna od najbitnijih stvari ovdje...

A što se "izbornika" tiče. Bio sam to dvije sezone i mogu odmah reći da to nije nekakva funkcija za "malo probat" i nabijanje ega. To je zahebancija na kvadrat i zahtjeva višesatno prisustvo ovdje na tjednoj bazi. Svakodnevno se javlja hrpa debila koji nude igrače, onda se ti javljaš hrpi debila i moliš ih za trening i formu i tak neprestano u krug gdje na kraju uvijek igra svatko po svom.

Uvjeti za izbornika su (ili bi trebali biti): iskustvo igranja igre na više nivoa kroz više sezona, odgoj barem nekoliko potencijalnih i barem jednog stalnog reprezentativca kroz nekoliko sezona, održavanje jednog ili više reprezentativca kroz barem 2-3 sezone (vjerujte, to je problem i sa reprezentativcima Malte i Luxemburga, a kamoli našeg), stalna prisutnost ovdje (da se ne događaju stvari kao ova sada s Rikom - iako je viša sila - i ono prije sranje od pola sezone sa Reom kada je sve i krenulo nizbrdo)... I recimo barem američka punoljetnost - da se ne događa da nekom nova cura ne da na komp (da, bilo je takvih slučajeva kada sam ja bio izbornik... Jedan nam je igrač ispao iz repke u to vrijeme jer je kreten vlasnik kluba zbog nove cure odustao od igre...). Moj glas ima samo osoba koja zadovoljava napisano. Dal će ta osoba shebat tekmu ili dvije zbog bolesti - koga briga. Bolje tekma - dvije zbog bolesti, nego 10 zbog neznanja. - i još jedan uvjet za koji sam primjetio da ne zadovoljava dio igrača - malo više od osnovnog poznavanja engleskog.

Last edited by 0viking0 at 6/5/2010 10:01:52 AM

This Post:
00
47074.600 in reply to 47074.599
Date: 6/5/2010 10:44:04 AM
Overall Posts Rated:
1010

Problem "mladih" je strpljenje... A to je jedna od najbitnijih stvari ovdje...

I recimo barem američka punoljetnost

malo više od osnovnog poznavanja engleskog.

podrzavam i apsolutno se slazem

This Post:
00
47074.601 in reply to 47074.599
Date: 6/5/2010 1:55:17 PM
Overall Posts Rated:
9999
U potpunosti se slažem s Vikingom.
Ali postoji tu i jedan po meni veći problem koji bi isto mogao dovesti do propadanja mladih potencijalnih reprezentativaca. Ekipa iz prve lige je krenula prije 2-3 sezone u treniranje mladih hrvata i pokupovala sve što je iole valjalo u tom trenutku za nebulozno velike pare i sad svatko tko dobije igrača s imalo boljim potencijalom traži lude cifre i veliki broj ekipa ostaje u timovima koji ih ne treniraju adekvatno a meni i nekolicini igrača ne pada na pamet trošiti po 7 milja za klince zbog bezveznog nabijanja cijena. Mislim da se tu napravila velika greška jer ovo nije igra za 1-2 sezone i stvaranje igrača za seniorsku repku nije jednokratna stvar. Tu ne osuđujem samo Rikoa nego cijelu " alijansu " koja je vezana za repku i oko nje. Mislim da je to veči problem nego izgubiti jednu ili dvije prijateljske utakmice. Također to važi i za igrače koji posjeduju par starih reprezentativaca a ne treniraju ih. Ima nas koji bi ih trenirali a ne da se đoraju reprezentativci među 3-4 osobe.

Lp

This Post:
00
47074.602 in reply to 47074.596
Date: 6/5/2010 1:56:12 PM
Overall Posts Rated:
3939
decki vidim da imate vise iskustva od mene,ali svaka bi budala vidla da ovakav nam izbornik netreba,ne postavi uopce taktiku za neke utakmice i smanjuje nas cjeloukupni rank,u nasem bb-u imamo toliko ljudi koji bi bolje obavljali tu duznost npr decki iz moje lige, alkal,jay gee i ostala ekipa..mislim da sveukupni dojam naseg izbornika i skauta nije bas najbolji pa reko bi da je i tuzno to sve..

This Post:
00
47074.603 in reply to 47074.597
Date: 6/5/2010 2:00:14 PM
Overall Posts Rated:
13811381
A ti sebe smatraš nekim likom kojem bi se netko trebao opravdavati, i to deset puta za redom; kad smo kod toga pogledaj si ti malo definiciju spama, jer kad netko na bilo kakav post postavlja pet puta isto pitanje ili istu konstataciju, bogami je spam.
A drugo, pročitaj moj post do kraja, a ne da te prijevremeno odnese poznata sinjska vruća krv (gledajući pozitivno; da me netko krivo ne shvati), ili bar probaj ga shvatiti do kraja, jer se i ja, peti-šesti u nizu u načelu slažem sa tvojom kritikom.
Treće, naravno da ću opravdavati frenda koji je u tu samnom od prvih BB dana, a i pošto sam i ja bio izbornik, i uz to familjaran tip kao i on, znam da treba dozirati upotrebljeno vrijeme, a ako ga treba rezati, rezati će se di najmanje bolno može proći, ali opet kažem da je tu i tamo trebalo dati pokoji izvještaj o stanju repke i slično u nacionalnom forumu, kao što npr. choda nađe vremena da bar jednom tjedno posta neki izvještaj ili njegovo trenutačno viđenje o stanju u staroj repki.
Ali zaključak je, skuliraj se malo, jer negativni i nekonstruktivni pristup nije nikad donio ploda, a osim toga je to već viđeno i tih likova više u forumima nema, ili ih bar nitko ozbiljno ne shvaća, znači, je čaroban izraz!

Last edited by LA-Kasie K. at 6/5/2010 2:00:43 PM

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
00
47074.604 in reply to 47074.603
Date: 6/5/2010 2:10:57 PM
Overall Posts Rated:
1818
... a sad ti vidi postove koje san ja sla ... u prvom san kriticki pita zasto nije postavljena utakmica ... u drugom san se osvarnio na njegovu premalu aktivnost po pitanju obavjestavanja javnosti ... između svega ostalo san spomenio i taj gaf oko utakmice, ali nisan lamentira do u nedogled, vec je to na neki nacin bio odgovor na post prije i u krivom kontekstu si ga dozivio ... ne kuzin sta je to nekonstruktivno bilo u mom osvrtu posto san ja iznio cinjenice oko kojih se svi u globalu slazu ... ako ce ovo bar malo prominit stavri na bolje onda to smatram opravdanim , jer nema smisla ni da atomsfera bude ucmala, beskrvna ... vrime da se neke stvari dignu na stepenicu vise .... nije to sad stvar njegove strucnosti, u koju ja ni ne sumnjam, nego ako postoji i milimetar di se moze napredovat, onda se tamo mora ic ... niko nije savrsen ... pa ni on ... cilj mojih postova je da se sve to skupa malo uzburka, da se zivne, da se stvori rasprava, da se razgovara sa sirokom masom, a ne samo vas nekoliko ...

This Post:
00
47074.605 in reply to 47074.604
Date: 6/5/2010 2:16:38 PM
Overall Posts Rated:
13811381
cilj mojih postova je da se sve to skupa malo uzburka, da se zivne, da se stvori rasprava, da se razgovara sa sirokom masom, a ne samo vas nekoliko ...

Opet kažem, slažem se, i treba se sve reći, i baš je i pasalo malo lamentirati, istina, pasalo jer nisam ni ja baš bio nešto forumski aktivan u zadnje vrijeme

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
00
47074.606 in reply to 47074.605
Date: 6/5/2010 2:23:07 PM
Overall Posts Rated:
1818
cilj mojih postova je da se sve to skupa malo uzburka, da se zivne, da se stvori rasprava, da se razgovara sa sirokom masom, a ne samo vas nekoliko ...

Opet kažem, slažem se, i treba se sve reći, i baš je i pasalo malo lamentirati, istina, pasalo jer nisam ni ja baš bio nešto forumski aktivan u zadnje vrijeme :D

... eto vidis ...

This Post:
00
47074.607 in reply to 47074.601
Date: 6/5/2010 2:24:32 PM
Overall Posts Rated:
13811381
Ekipa iz prve lige je krenula prije 2-3 sezone u treniranje mladih hrvata i pokupovala sve što je iole valjalo u tom trenutku za nebulozno velike pare i sad svatko tko dobije igrača s imalo boljim potencijalom traži lude cifre i veliki broj ekipa ostaje u timovima koji ih ne treniraju adekvatno a meni i nekolicini igrača ne pada na pamet trošiti po 7 milja za klince zbog bezveznog nabijanja cijena

Hm, mislim da baš nisi shvatio poantu, naime to šta ti navodiš kao negativno je u mojoj knjizi apsolutno pozitivno, al da ti malo pobliže objasnim, misliš ti da je netko od tih prvoligaša želio dati te iznose za hvalevrijedne igrače, e, pa nije, ali su oni u stvari podmetnuli svoja leđa da zadrže igrače u Hrvatskoj, pa makar i po precijenjen im cijenama, jer pogledaj si malo kako se kreću cijene naših vrhunskih igrača, neznam jel to slučajno, ali ko za inat, ispada da smo mi najtraženija roba, i samim time se uvijek u licitaciji naljepi neki kreten iz, neznam, Kanade, koji nenormalno podiže cijenu igrača. Tako da po meni si dosta u krivu što se toga tiče.

Last edited by LA-Kasie K. at 6/5/2010 2:24:55 PM

Advertisement