Troufnu si říct, že za 3 a půl sezony u U21 dosáhl Amare takových výsledků, že pro zpochybňování jeho koncepce nevidím příliš prostoru, ale můžeš to zkusit rozvést. Navíc podle mne si Vrzáčka trénoval obdobně jako byli vedeni všichni ostatní kandidáti na stejnou pozici, jen měl smůlu, že dostal do vínku horší podkošové vlastnosti už od draftu. Jen zcela výjimečně trénují PG/SG už ve věku pro U21 podkošové vlastnosti, většinou to dohánění, pokud mají šanci na NT, až odrostou U21, protože pro U21 na to není čas, musejí dostat základní skilly dostatečně vysoko a na podkošové je potřeba dávat pozor hlavně ihned po draftu, aby nebyly úplně nízko.
Vrzáček měl podle mne i docela smůlu, že chytit docela silný ročník, ale jeho prodej za 4M byl i tak podle mne docela slušnou haluzí, ale já se často snažím hráče taky prodávat na horní hranici únosnosti, takže pro to mám pochopení :-)
Leslie šel v jiné době, takže jeho 6M těžko nějak hodnotit, ale podle kupce usuzuji, že byl už tehdy slušný (teď je znova na trhu). Obecně bych ale zahraniční reprezentace hodnotil s rezervou, někdo to vedou slušně, někde trochu hůř, ale někdy se nestačím divit, jaké lamy můžou být na soupiskách i docela velkých zemí.