CzyTy BB King wiesz, której reprezentacji jestem scautem??
Odpierwiastkuj się ode mnie, przestań najlepiej pisać.
Od dwóch miesięcy biegałeś za mną po wszystkich wątkach i się przypieprzałeś jak ta złośliwa menda, bo dostałem więcej głosów w wyborach. A ja to grzecznie znosiłem, ileż do kurtki nędzy można.
Byłeś skautem U21. Jest o tym informacja w ogłoszeniu kadry. Byłeś skautem wszystkich C w wieku od 18 do 21 i jeszcze jakiś PF-ów. Węgrzyn gdy otrzymał powołanie do NT, to był raptem tuż wyjściu z 22 lat. Czyli on i jego rocznik raptem przez sezon nie był pod Twoją jurysdykcją. Spokojnie jednak powinieneś mieć bazy tego rocznika (i młodszych zawodników) sprzed 15-tu tygodni. Drastycznych przetasowań w tych bazach nie powinno być. Jakbyś miał porządnie te bazy zrobione, to mógłbyś dać Matiemu i Węgrzyn nigdy nie byłby powołany.
Poza tym jako skaut U21 powinieneś chyba widzieć, że są zawodnicy w wieku 21 lat ze skillami lepszymi od Węgrzyna. I to powinno wystarczyć do wysunięcia wniosku, że Węgrzyn do kadry się nie nadaje.
Ciągle był w czołówce.
Nie prawda. Piszesz tak, bo się nie znasz. Bo nie wyskautowałeś lub nie chciałeś wyskautować lepszych zawodników. Jak mógł być w czołówce z takimi skillami? Jak bez problemu da się znaleźć 21-latków, którzy obecnie mają lepszy dół i dużo lepszą górę.
Od 4 tygodni trenuję mu JS na PF i SF-ie i nie skoczył ani razu! Raz dostał chyba blok i nie skoczył. W tamtym i trochę w tym sezonie dostał HN i DV ale skoczył chyba też tylko raz( jeszcze w tamtym sezonie jak dobrze pamiętam). Próbowałem mu też trenować OD ale po 3 tygodniach nie skoczył i też zrezygnowałem.
Najwidoczniej jest za wysoki ;-)
Może więc w końcu dotrze do tej zacietrzecionej łepetyny, ze 226cm to prawie najgorszy wzrost dla Centra w BB ;-) Gorszy jest tylko 229cm ;-)
PS.1 Skąd masz skille mojego gracza skoro ani razu nie był na TL-u i m4ti Ci ich nie udostępnił?
Gów... guzik Cię to obchodzi. Mam jego skille, bo mam Moc BB Kinga. Może włamałem Ci się na konto, albo shakowałem buzzerbeatera, a może użyłem Ciem... to znaczy się Jasnej Strony Mocy, a może byłem u wróżki, lub strzelałem i miałem farta ;-) Nie muszę się przed Tobą tłumaczyć ;-)
PS.2 Mamy koniec sezonu. Niedługo PO i walka o awans do II ligi. Dlaczego wklejasz skille jednego z moich kluczowych zawodników na publiczne forum? Nie uważasz, że to trochę nie fair. Średnio mi się podoba, że je wkleiłeś.
Wkeliłem, bo taki miałem kaprys ;-) Nie pierwszy to i nie ostatni zawodnik, którego skille są wklejone na forum nie przez właściciela. Jakbyś nie biegał jak jakiś pomylony histeryk i nie pisał do mnie offensami to może bym nie wkleił. A jak będę miał kaprys, to wkleję skille wszystkich Twoich zawodników. Albo wyślę nawet bb@ do rywali ligowych.
Mi się nie podobało i uważam Twoje chamskie zachowanie po przegranych wyborach. I na forum i poza forum.
PS.3 Co chcesz osiągnąć przez wklejenie tych skilli? Mam Ci wkleić skille innych zawodników żeby udowodnić Ci swoje kompetencje scauta?
To, że skompromitowałeś się jako skaut i jako prezes prowadzący zawodnika do kadry. Przy odpowiednio prowadzonym skautingu i odpowiedniej selekcji Węgrzyn nigdy kadry nie powinien powąchać. A powąchał dlatego, że zawaliłeś jako skaut.
W głównej mierze przez Węgrzyna przegraliśmy el.ME. Prawie w każdym meczu był najgorszy na boisku, a jest to wielka sztuka na pozycji Centra, który w dodatku grał mało minut (wiadomo, że im więcej minut tym gorsza ocena meczowa).
PS.5 Jak Twoim zdaniem powinien wyglądać defensywny C?
Wszystko >=7, od tego trzeba zacząć, a potem dopiero można się zacząć bawić w rzeźbienie zadaniowców.
Last edited by B.B.King at 9/8/2010 6:32:48 PM