pozdrav za malog mrava i društvo u ćošku uz pesmu...Uzeli su kofere Tog je jutra puklo sve Nije bilo suza Nije bilo tuzno Kad su stvari skupili Pogledom su rekli sve Ostalo je samo Osecanje ruzno Znao sam da nikada Njeno malo stopalo Nece stati na moj prag Sve je propalo niceg nema vise Refren: Kao letnje kise U trenutku srusilo se sve Kao letnje kise Iznenada i bez najave Kad su stvari skupili Pogledom su rekli sve Nasa prica davno Trebalo je da se skrati Nisam ni pomisljao Tad da ih zaustavim Znao sam kad krenu Nikad nece da se vrate!!!srećna svima srpska nova!!!!
Pozdrav za ex GM-a i ekipu za stolom uz link http://www.youtube.com/watch?v=V0GV4TP1oH0
aj mi samo reci otkud ti znaš sve to? ja znam zašto je ta priča puštena i odakle je puštena, ali bi voleo da kažeš i drugima.pozdravi beksa i poruči mu da je sa onim potpisom, potpisao kartu u jednom pravcu za toronto. da poseti svog druga jarleza u ćuzi...p.s. beks ako već tražiš da se suzdržimo od komentara, onda nemoj da potpisuješ najprovokativniji post na forumu!
...a ja posto sam u politici...