a ima pomalo svega-najvise ove odbrane sto si potrefio-onda forma mog beka i krila -i na kraju domaci teren. Sad sam ozbiljan-pogledaj utakmicu njihovu-videces da je ovo pogodjeno sa odbranom olesilo chungu-jbg ..pogledaj u nasoj utakmici isto-tvoji centri su odigrali kao nenormalni -sto nema neke logike sa obzirom na minutaze i kvalitet mog centarskog para-dakle za veliku razliku je definitivno presudila pogodjena ova odbrana. To ti je kao ona moja utakmica u kupu kada sam ispao, s tim da ti imas zaista odlican tim i realno je da igramo tu negde u 10 razlike za nekoga...Samo kod ovog pogadjanja je glupost sto jednu utakmicu presudi-tri nema nikakvog efekta ili ima kontraefekat-recimo igras pogadjanje na nekoga unutra i brz napad odigras napad spolja-ti sve pogodis on sve masi i dobije 30 razlike..a priblizno timovi iste snage ;-)...i zato eto u BB Srbiji padosmo za jedno 200 igraca u sezoni, ukupno u igri verujem da je odliv igraca zaista ogroman..i verujem da ce jos padati-ovo je najveca glupost koju su mogli uvesti ;-)
Last edited by Ogi at 2/25/2014 3:53:44 PM