Nu pag tad peec juusu teiktaa neviens cits nevar kluut par treneri jo vins lidz sim nav izaudzinajis kadu jauno, vai ari raknaajies pa BB un mekleejis speletajus? nu comon....kas tad man tagad sosezon ir jaasaakkraat datu baaze un jaarunaa lai trenee speeleetaajus utt un tad tikai peec 2 sezonaam buushu gatavs vadiit izlasi un tagad ne?:D Kursh sitos siteemu izveidoja juus? un tagad visiem ir jaapaklanaas un jaasaka cikkipucis ir kruts...nu komon....es viens pats skautoshanu varu uztaisiit pa 95% nedeeljas laikaa maximums....ja arii kas tiek palaists garaam tad menedzeri pashi uz meilu atsuuta speletaja skilus bez prasiishanas jo visiem griba slai vina chuvaks buutu izlasee, veel jo varaak peec peedeejaam izmainjaam kad izlases dzeks nes pienesumu suveniiru pardosanaa..:)
Tad kaa tur iisti tagad paliek? es neemsu izgaajis kaut kaadu kvalifikaaciju lai kluutu par treneri vai kaa?
Veelreiz saku: nu jau atkaartoshos, ja kipucim patiik loti skutot, mieriigi varees to dariit arii turpmaak, man buus vairaak briiva laika...;)
Var saprast tagad taa ja kaads veelas kluut par izlaes treneri:
1. solis: Jaaielien visiem dir#$ kas ir ap izlasi
2. solis: jaaizaudzina labs speletajs prieksh izlases
3. solis: jaaskuato vismaz 2 sezonas vai pat visas 4
4. solis var meginaat kandideet, jo iespeejams buusi ieguvis noteikta loka menedzeru labveeliibu lai kluutu par Izlases vadiitaaju (bet tas nekas ka iespeejams tev nav pietiekami liela saprashana par speeles jeegu) darbu esi ieguldiijis un taapeec esi pelniijis buut par Izlases treneri....:D