חברה, תראו את זה
Jump Shot: inept Jump Range: mediocre
Outside Def.: atrocious Handling: inept
Driving: respectable Passing: average
Inside Shot: average Inside Def.: prominent
Rebounding: respectable Shot Blocking: strong
Stamina: respectable Free Throw: pitiful
אז ככה, זה ג'ימי גרונדין בן ה19, משחק בנבחרת צרפת, מחליף, הוא עומד כעט למכירה, על מליון, ואני אישית אם היה לי עכשיו מליון אני הייתי קונה אותו, אני חושב שהוא שווה את זה
אני חושב שהוא ישחק נגדינו, הוא מחליף, צעיר, לא מנוסה, אין סיבה שהוא לא ישחק מולינו, כמו שאתם רואים לבד, בהתקפה הוא לא סכנה מדהימה ובריבאונד אנחנו לא נופלים ממנו, זה רק אומר שלגבוהים שלנו תהיה עבודה קשה מאוד בהתקפה אם הוא ישחק, זה השומר הכי טוב שאני ראיתי עד כה במשחק, מעניין לראות איך הגבוהים שלנו יסתדרו מולו
רק לתזכורת: יש לי יכולות אצלי של עוד שחקן שאולי ישחק מולינו, ויש עוד שחקן של מיכה, שאת היכולות שלו לא קיבלתי, אבל אני די מכיר אותו מהליגה שלנו, אז אנחנו יודעים די הרבה על היריבה, למרות שממש אין לי מושג מי הולך לשחק מהצרפתים
----------------------------------------------------------------------------------------------------
לגבי הסגל: אין שינויים, וגם לא יהיו עד סוף הטורניר, זו החלטה שקיבלתי אתמול כבר, אני לא מתכוון לסכן את ההתלהבות שלנו בשביל שינויים בסגל המורחב, זה פשוט לא שווה את זה, וחבל שכל כך הרבה מאמנים נזכרים לשלוח לי שחקנים כשאנחנו בשלבי סיום הטורניר
בכל מקרה, כל מאמן ששלח לי שחקן, אמרתי לו מה המצב של השחקן שלו, ולכן תמשיכו לשלוח, כדי שיהיו לי יותר שחקנים ברשימה למשחקי הידידות ולטורניר הבא, אז תודה רבה לכל מי ששלח