BuzzerBeater Forums

BB Israel > הנבחרת הצעירה מתחילה את המלחמה על העליה

הנבחרת הצעירה מתחילה את המלחמה על העליה

Set priority
Show messages by
This Post:
00
141993.6 in reply to 141993.4
Date: 4/26/2010 2:48:42 AM
Overall Posts Rated:
6767
אם אתה עולה מושן השטף משפיע.. הכליעאה שלנו גם ככה לא מדהימה ואם אתה עולה בלי שטף למשחק כזה אתה מגיע לזריקות קשות בסווף שעון נכון שבסופו של דבר הכליעאה משפיעה אבל אם בוחרים מושן צריך לקחת בחשבון גם את הדברים האחרים..
אולי אני מגזים טיפה עם עניין השטף אבל לפי הגמר שנה שעברה ולפי עוד הרבה משחקים אחרים לשטף יש השפעה לא קטנה בכלל
לגבי נאסר יש הבדל אבל אני מסכים שעדיין היה להם יתרון בעמדה הזאת גם אם היה על מיומן אני לא מצפה למאמן שלו ליותר אני אומר שכך היתרון בעמדה הזאת נשאר
גם אני מרוצה מאוד מהכושר של כמעט כל הסגל- כל הכבוד למאמנים!!!

על פניו הם נראים חלשים אבל מצד שני אסור לזלזל כי הם השיגו אחלה תוצאות עד עכשיו

לגבי בוסניה אני מסכים איתך במאה אחוז הם חייבים ניצחון מולנו בגלל ההפסד הלא צפוי לאנגלים ויש סיכוי גדול לזה
חייבים כושר חשוב של הגבואים כי אני חושב שיש לנו יתרון שם מול הבוסנים

From: ron1243

To: chp3
This Post:
00
141993.7 in reply to 141993.6
Date: 4/26/2010 8:51:49 AM
Overall Posts Rated:
100100
לדעתי באמת מתבקש פה רען כי רוב הגארדים שלנו בכושר מעולה וכמו שכבר אמרתם, ההגנה החיצונית של האנגלים לא משהו... בהגנה הייתי הולך על אישית כי מבחינת חוץ הגארדים שלנו כופלים אותם ואי אפשר להמר פה שהם ישחקו פנימה כשהם עדיין לא שיחקו פעם אחת לשם העונה..

This Post:
00
141993.8 in reply to 141993.7
Date: 4/26/2010 10:30:07 AM
Overall Posts Rated:
114114
טוב, אני חייב להסכים עם רובכם - והלכתי עם זה הפעם - חיזקתם לי תחושה שממילא הייתה לי שבוא נאמר בכלליות- צריך ללכת ראן כדי לנצל את הבעיות הגנה שלהם ולהוציא עבירות מהכוכב הסנטר.התלבטתי על מושן והלכתי עם החבר'ה בסוף. בנוסף לגבי ההגנה האישית -פשוט אין אלטרנטיבה אחרת בעיני- נבחרת שמשחקת החוצה בד"כ כשלמעשה יש להם כוח אש מפחיד בצבע אי אפשר לקחת שום סיכון הגנתית. מבחינת מי שאמר כאן שאין לאנגלים אינטרס לעשות הסכם רגוע- מסכים בהחלט, אבל הצגתי לו את זה בצורה די משכנעת עם ניתוח של המשחקים שנותרו לעומת המצב שלו אם יבזבז התלהבות מולנו ובגלל זה יפסיד מול היריבות ברמה הנמוכה יותר- נורווגיה אנדורה ואירלנד.הוא נמצא במצב לא נעים עם תמיכה מהנמוכות שראיתי בעמוד הנבחרת שלהם כך שאני מאמין שזה מה ששיכנע אותו.מעבר לזה אין ברירה אלא לסמוך על זה שיש לו מילה כי אנחנו פשוט חייבים את ההתלהבות הזו.
"תדריך"
אז למשחק היום נעלה כאמור ראן-אישית-רגווע
חמישיה היום
בנאדו
ברנר
יפתח
נאסר
טלפז
שמירות - סנטר על פ"פ , ש"ג על ס"פ, ס"פ על ש"ג
מחליפים-
ברוכיאן
לנדאו
ווליד
שחרור
גלעם
רוטציה ניקולאי ואלבז

בהצלחה !!

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...