Ima nas koji postimo pa se trenutno ne kladimo (ajooooj samo kako bi ih razbio na svim tekmama Lakers - Celtics, Partizan - C.Zvezda i Hemofarm - Radnicki i kuci i na strani, tenisu i utakmicama norveske lige), ili onih koji nisu vec duze nista uboli sem... (ne smem da pisem ruzne reci).
SP se zahuktava, oni crnci iz crnske (sto juznije to tuznije) duvaju u one duvke, buka neopisiva - sto bi Mladen Delic rekao "ljudi moji, sta je ovo? ludnica..", a da li cemo mi imati nekog Radanovica ostaje da se vidi.
Danas je 2-gi dan SP i vec koliko danas-sutra red je da pocnu i iznenadjenja. Za svaku neozbiljnost na takmicenjima ovog tipa je red da se plati. Koliko danas-sutra ce vec biti neko iznenadjenje (nadam se ne lose po nas protiv Gan(j)e:-) i puno golova (jer svi igraju tvrdo i ozbiljno na pocetku), znaci neka petarda (Bosko Buha bacio bombu ili je student zapalio zito) a ja bih voleo kada bi to bilo protiv zi dojce iber ales. Pa da ih pobedimo jedanput u istoriji na bitnom takmicenju i nek bude kao oni protiv nas u Beogradu 1976, jednom da oni vode i to ubedljivo a da im se obije o glavu opustanje..
Dakle u inat svima - red je i od nas da pocne da se prima!!!
Napred Serbija!!! (ono jes' da smo promasili skretanje kod Albukerkija i umesto na istok - Serbija do Tokija, otisli na jug - tante za bupe i kukuriku, pa sta?!)
p.s. ajde da osvojimo tu Afriku pa makar to bila i juzna (sto juznije to tuznije, po ostale nadam se:-)
Last edited by Пера Ждера at 6/12/2010 7:52:57 AM