1) χρονια πολλα GM για την γιορτη σου να χαιρεσαι το ονομα σου ..btw κ ολοι οι υπολοιποι :)
2) φταιει το ιντερνετ ..πλεον σπανια...αν εχεις προβλημα με καποια υπηρεσια πχ MSN μπορεις ευκολα να τσεκαρεις αν ειναι down ακομα πιο ευκολα μεσω twitter ψαχνεις για το σχετικο keyword κ βρισκεις αν υπαρχει προβλημα.
3) δε κτλβα ακριβως τι εφταιξε, δλδ με 4 διαφορετικους browsers αλλα την επομενη αφαιρεσες ενα add-on απο καποιον απο αυτους κ *ολα* "τρεξαν" κυριλε? :0 το βρισκω περιεργο. Ξαναριξτο αλλη μια αν εχεις ορεξη! :) Α btw δεν εχω windows δεν ασχολουμαι μαζι τους κ δεν εχω ιδεα καν πως μοιαζουν, εδω κ πολλα χρονια :)
4) Εκλεισες το firewall ? εγκλημα για μενα..*ποτε* κατι τετοιο, εκτος αν εισαι off απο το δικτυο. Η γειτονισσα/ Ο γειτονας , περιμενει με αγωνια μια τετοια σου κινηση xD
5) πολυ καλα εκανες κ παρεθεσες καποιες σκεψεις-συμβουλες, οι περισσοτεροι απλα βαριουνται ή λενε κανε το ταδε χωρις να ξερουν καν τι παιζει. Γενικα να προσθεσω απλα εγω, οχι πανικος, εχουμε φιλους/γνωστους που μπορουν να βοηθησουν, παντα κανουμε ολα τα updates που μας προσφερει το λειτουργικο κ τα βοηθητικα προγραμματα, ρωταμε σε φορουμ/irc channels/τηλεφωνα αν εχει προβλημα καποια εφαρμογη... Επισης το πρωτο βημα ειναι να δουμε αν κ σε καποιο αλλο μηχανημα υπαρχει παρομοιο προβλημα οποτε δεν δισταζουμε να δοκιμασουμε να "μπουμε" κ απο καπου αλλου.
6)δεν τα γραψα για να το παιξω πιο εξυπνος απλα για να προσθεσω κ γω μερικα χρησιμα πραγματακια. ( ελπιζω να το γλυτωσω το ban :P )
φιλικα
Last edited by teoramones at 1/8/2011 9:44:02 AM