Przemysław Klaczynski (9662425): 69, 41, 109.
To jest nasza nadzieje na prawdziwego Sfa pod LI. Tutaj jednak trzeba treoszkę jeszcze rzuty poprawić ale tak o 3 poziomy. OD też należy podnieść do 15 lvlu, dołu już nawet nie ruszać. Podania też do 10 wbić i DV ile się tylko da. Juniorro to fachowiec w sprawie SFów więc tutaj tylko zadaniem jest nadzorowanie tego zawodnika.Komentarz podsumowujący: Jeszcze troszkę pracy przed nim ale powolutku aż do s(k)utku jak to powiada mój kumpel. Może być z niego świetny SF i wiem, że się nim stanie a Juniorro już o to zadba.
Igor Kazubowski (8212982): 85, 22, 107.
JS należy podnieść o 5 lvli, do tego OD też o 3 ale najlpierw radziłbym zacząć i namówić managera do treningu dołu czyli IS do 8 i ID do 10. Pamiętaj ze jak zawodnik gra na Sfie i trenuje mu się DV na pozycji SFa to skacze opórcz DV też IS więc to jest najlepsze rozwiązanie na początek treningu tego gracza. Potem przejśc do ID. Zbiórki też nalezy wbić na 10 lvl.Komentarz podsumowujący: Gracz Jokera ale on trenuje już Perke wiec nie poskacze sobie Igor;] Ale i tak gracz świetny, miałem związane z nim nadzieję, że jak poprawi dół to będzie świetnym SFem;] no ale cóż życie;]
Bogumił Ziemkiewicz (8217076): 74, 32, 106.
Zawodnik miwmana wiec koles się zna na treningu ale coś wolno mu to idzie. Nawiazać kontakt z managerem i zaproponować trening DV na Sfie aby IS tez skoczył a potem to już tylko OD podnieść o lvl, rzuty podnieść do 17 lvlu i z dołem już nic robic nie musimy.Komentarz podsumowujący: Fajny gracz i jak będzie dalej w treningu to może jeszcze w NT zadebiutować. Fajnie, że to kolejny gracz którego ja skautowałem w u21;] Miło oglądać, że tak się zawodnik rozwinął.
Zygmunt Gieysztor (9657138): 73, 32, 105
Zawodnik Astorotte wiec tutaj chłop się zna na treningu, nawiazać kontakt z managerem oraz zaproponować mu aby OD wbił na 15 lvl, JS na 17 i zaczął trenować DV na Sfie aby IS też skoczył. IS musi być na poziomie 9 a ID wystarczy 10. PS też należy wbić do 9 lvlu.Komentarz podsumowujący: Na razie jak się mówi Zygmunt to się myśli Zygnuntowski, to od Asty zależy czy te zwyczaje się zmienią na inne. Zawodnik z potencjałem oby przyspieszył w treningu a będzie dobrze;].
Kamil Frymus (8215983): 72, 28, 100
wyczerpany potencjał wiec tutaj nie zrobimy już nic;]Komentarz podsumowujący: kolejny zawodnik z mojej dawnej bazy u21. Leszek miał bardzo duży wpływ na to, że ten zawodnik się tak rozwinął. Lata świetności ma za sobą, szkoda, że taki potencjał miał bo by pewnie ss10 nawet na 120 się nie zatrzymał;] Bardzo rzadko się widzi, że manager poświęca się tak bardzo dla zawodnika a piettras90s robił to ciągle.
Krystian Cieśluk (9896602): 70, 30, 100
Tak jak u Ziemkiewicza zaczynamy od treningu DV na Sfie i mamy nadzieje ze skoczy też IS. DV wbijamy do 15 lvlu, jak nie skoczy IS to zaczynamy go trenować az do poziomu 9. Potem przechodzimy do OD i wbijamy je na 16 lvl, rzuty podnieśc o 2-3 lvle. Komentarz podsumowujący: Trening, trening i jeszcze raz trening. A mogą być z niego ludzie bo zapowiadał się naprawdę nieźle.
Szkoda ze CzarnyWjazderowi tak szybko się znudziło skautowanie bo po obiecującym początku straciłem z nim kontakt. Mam nadzieję, ze teraz będzie lepszy skaut od SFów. Jak widać, z SFami nie jest źle. Może być znacznie lepiej i powoli będziemy do tego dążyć. Potrzeba tylko czasu bo jak oni dorosną to mogą być nie do zatrzymania. Jest w nich potencjał ogromny i mają świetnych managerów. O tą pozycję też jestem spokojny;]
W tym zestawieniu brakuje gracza MuzG’a, Warchałowicza, daltego ze umknęły mi jego skile a teraz sprawdzić nie mogę;] Pamietam ze gracz jest świetny i ma SS ponad 100 więc i on się kwalifikuje do młodych i zdolnych ale i tak kupatreningu przed nim aby zagrał w NT.
Last edited by m4ti_ at 1/20/2011 6:34:35 PM