UGD - Banānu BK 9
Kaut vai UGD pirmaja spele taupija pamatsastavu un cela savu entuziasmu,tomer neticu,ka viņi var pamaisit Bananiem izcinit majas uzvaru,pat bez pardota PF.Ceresim beidzot ieraudzit laukuma Bajaqicu.
Rtfg - Broken Roses 6
Savstarpejo speļu vesture man nav iepricinojoša 2-12,pie tam viņa notiks BR majas,bet nav lielaka kardinajuma,ka pieveikt tadu lielisko komandu.BR nespeles Cergelis un Stana,za to debites Virsliga jauns izlases speletais Kolmanis.Viss ir pret rtfg,bet nevaru es tak likt uz savas komandas zaudejumu.Ka teica Bajars:"Uzvara,vai nave!":D:D:D
BK burbulis - Black Jedi 9
Burbulim labi izskatas garais gals,bet pec Miklas pirkšanas BJ viņš nav sliktak,plus vel majas laukums,uzvaru atdodu masteram. Ka teica Juraj Miklas(mans vardabralis,vakar svinejam Jura dienu:D):"Nav tadas miklas,kuru es neatminetu.Burbulis ari nebus..."
CLUB Purvs - BK REDWING 9
Ļoti patika man Purvs pagajošsezon(lidz pardošanai).It ka ari tie lideri palika(Šulmanis un Cajita),bet neredzu es pagaidam to komandu.Redwing uzvara.
Krasta Generals - Kopturs-A 15
KG pirmaja karta uztaisija galveno sensaciju.Bet divas reizes pec kartas-tas butu par traku.Tad jau,ka istam virietim vajadzes preceties-kļut par LV čempioniem:D
Laachi - Sausiņi 6
Man ari patik parsteigumi un Sausiņi,ka komanda un es piekritu ,ka bus spraiga ciņa,bet uzvaru atdodu tomer pagajoša sezona finalistam.
BK Litriņš - Zemgale BK 9
Es jau vienreiz apdegos likot pret Zemgali,bet tomer atkartošu to,atdodot uzvaru pieredzejusiem Litriņa bukiem.
BC RiBe - BC Sado pa mazo 20
Domaju SpM ir ļoti nikns pec sava zaudejuma.Un šeit jau nekas nepalidzes Ribe,ne labakais Virsligas punktu guvejs Lars Eschmarke,ne Bronka,pat Lebrons Džeimss - ne.Labak atdod speli,kaut vai speletaji traumeti nebus:D:D:D
max. WR:5 Jumtu rauj nost…