Εγω πιστευω οτι είνιαι. Όχι όλων αλλα μερικοί είναι πραγματικοί δημόσιοι υπάλληλοι 
1)θυμησου την βια στα γήπεδα στην οποια οταν υπάρχει αστυνομία αυτή πο΄τέ δεν συλλαμβάνει κάποιον,
2)Πορείεες στις οποίες γίνονται τα σόδομα και τα γόμορα και αυτοί αντι να αρχίσουν να συλλαμβάνουν αρχίζουν κ βαράνε κάτω τον κόσμο. Ωραια έκανε μαλακία, γιατί δεν του βάζειςε χειροπέδες να μήν μιλάει κανείς και απλά τον χτυπάς κάτω
3)Το δικαστικό σύστημα είναι για τα πανηγύρια. Για να κάνω αγωγή θα πρεέι να έχω δικηγόρο!!! :/ Δηλαδή αν δεν έχει κάποιος λεφτά την πάτησε εν ολίγοις. Ασε το αλλο οτι πρέπει να περιμένεςι κανα 2χρονο για να εκδικαστεί η υπόθεσή σου. Δηλαδή για να πάρεις χρήματα τα οποία κάποιος σου έχει κλέψει θα πρέπει να περιμένεςι 2 χρόνια;;;Δεν είναι τραγικό
Και δεν ξέρω αν έχετε μπεί ποτέ σε αίθουσα δικαστηρίου αλλα επειδή έχω μπεί υπήρχε κάποια στιγμή που ήθελα να  σηκωθώ και να φωνάξω γιατίι  αν κ ήμνουν μάρτυρας ,ο ένας αντίδικος ε ίχε φέρει έναν ψευδομάρτυρα τον οποίο δεν αναγνώριζα, ποτέ δεν ήταν στο συμβάν  αλλα δεν μπορούσα να κάνω τίποτα και οι γύρω μου με συμβούλευσαν να μην κάνω γιατί θα με πάνε πετάξυον απο την αίθουσα το λιγότερο  ;;;;;;Αν είναι ποτέ δυνατόν. Δηλαδή είχα μια ευκαιρία να μιλήσω και μετά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να διαψευσω αυτά που έλεγε ο ψευδομάρτυρας?? 
Στο ιδιο συμβαν παρεππιπτόντως οταν είχε έρθει η αστυνομία δεν είχε καταγράψει τίποτα και απλά έφυγε και με είχαν δεί οι αστυνομικοί αλλα δεν είχαν καταγράψει το συμβάν οπότε ήταν σαν να μην συνέβη και δεν γνωρίζε κανείς ποιοι ήταν. Αυτό δεν είναι ανευθυνότητα της αστυνομίας;;;;Γινεται τροχαίο και υποτίθεται πως όταν φωνα΄ζεις την αστυνομία είναι γιατί θές να παρέμβει αλλα εκείνοι ήρθαν, είπαν κάτι στους δύο οδηγούς και μετά έφυγαν.
Last edited by viper151 at 5/26/2011 2:24:08 PM