BuzzerBeater Forums

BB Hellas > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
199877.6 in reply to 199877.2
Date: 11/1/2011 3:10:42 PM
kalamatacity
IV.20
Overall Posts Rated:
00
Καταρχήν και από εμένα συγχαρητηρια στον προηγούμενο manager!
Θετω για πρωτη φορα υποψηφιότητα.Στόχος μου ειναι να αναδειχθεί η Εθνική πρώτη δύναμη στον κόσμο!Το πρόγραμμα το οποιο θα θεσω σε εφαρμογη είναι τριετές!Θα συγκροτηθεί η καλύτερη ομάδα από 18αρηδες όπου με την βοήθεια των προπονητών τους να την οδηγήσουμε σε 3 περιόδους στην πρώτη θέση!!Πάντως σε περίπτωση όπου δεν καταφέρω να με ψηφισετε πρώτο προπονητή ,θα είμαι στην διάθεση του προπονητή που θα ψηφιστεί για οποιαδήποτε βοήθεια μου ζητηθεί!!

Καλές εκλογές

This Post:
00
199877.7 in reply to 199877.4
Date: 11/1/2011 4:31:56 PM
Overall Posts Rated:
155155
Καλή ακούγεται η ομάδα σας και ειναι πολύ ισχυρή υποψηφιότητα!!!Ειδικά με κρεπαλέον και geopal που ειχα έρθει παλιότερα σε επαφή έδειξαν να έχουν και όρεξη και γνώσεις....
Περιμένω και από τους υπόλοιπους υποψήφιους να μιλήσουν.....
Καλές εκλογές να έχουμε!!!

This Post:
00
199877.8 in reply to 199877.4
Date: 11/2/2011 2:23:05 AM
Overall Posts Rated:
112112
Τον λόγο μετέφερέ τον στο (199876.1)

Όλα τα υπόλοιπα με καλύπτουν απόλυτα.

Μία μικρή αδύναμία λίγο περισσότερη από τους υπολοίπους μόνο στον Μπάνε για το χρόνο που περάσαμε στη ΙΙ.1

Καλές εκλογές μα τον ICI!

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
199877.9 in reply to 199877.8
Date: 11/2/2011 3:26:38 AM
Overall Posts Rated:
302302
ευχαριστω για την παρατηρηση με την ομιλια...την μεταφερω εκει...

This Post:
44
199877.10 in reply to 199877.2
Date: 11/2/2011 10:21:37 AM
Overall Posts Rated:
5050
Φίλε sarithin αν και δεν σε γνωρίζω μπορώ να πω ότι οι απόψεις μας συμβαδίζουν πλήρως. Συμφωνώ με αυτά που προαναφέρεις και τα οποία θα έπρεπε να έχουν γίνει από καιρό. Όμως κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Βασικό στοιχείο όμως για να δουλέψει αυτό το σχέδιο, είναι η παραμονή του mamuwalde στην ανδρών για αρκετές ακόμη σεζόν, αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα. Όπως κι εσένα δεν τον ξέρω τον άνθρωπο και δεν ξέρω τι προθέσεις έχει. Καλό θα ήταν να τοποθετηθεί για να ξέρουμε κι εμείς πως θα πορευθούμε.
Τώρα το γεγονός ότι η U21 δεν θα είναι ανταγωνιστική με τέτοιο πλάνο, το γνωρίζουμε και εγώ προσωπικά είμαι διατεθειμένος να το επωμιστώ, εάν και εφόσον βγει ο συνδυασμός μας. Το να πάρει η αντρών, κάποια στιγμή, έναν τίτλο το θεωρώ πολύ πιο σημαντικό. Αν και αυτό είναι δύσκολο καθώς είμαστε και μία κατηγορία μείον. Φανταστείτε ότι οι Ιταλοί δουλεύουν περί τους 3.000 παίκτες από 18 - 21, μέχρι να βγάλουν το τελικό τους ρόστερ...

This Post:
00
199877.13 in reply to 199877.12
Date: 11/3/2011 3:05:32 AM
Overall Posts Rated:
2626
Σε άρεσαν αυτά που μας είπες και είπες να κάνεις 2 ίδιες ποστιές για να φαίνονται καλύτερα;

From: Thor
This Post:
22
199877.14 in reply to 199877.12
Date: 11/3/2011 4:38:20 AM
Overall Posts Rated:
291291
Καλημέρα,

θα ήθελα να διαφωνήσω με την αλλαγή του τρόπου δουλειάς της Εθνικής νέων.
Η Εθνική Ελλάδος ΔΕΝ πρόκειται να καταφέρει ποτέ να γίνει ανταγωνιστική σε πραγματικά μεγάλο επίπεδο.
Η δουλειά που γίνεται σε άλλες χώρες γίνεται πολύ μεθοδικά και για πολλές σαιζόν, με πολλές φάρμες.

Προσωπικά θα ήθελα να βλέπω οποιαδήποτε εθνική να είναι ανταγωνιστική.
στην εθνική νέων είναι πιο εύκολο να δούμε αποτελέσματα γιατι η πρόοδος των παικτών γίνεται μόνο σε διάστημα 3 αγωνιστικών σαιζόν, άρα πιο εύκολο να παραμείνουν οι χρήστες/φάρμες ενδιαφερόμενοι στο να προπονούν τους παίκτες.
άλλωστε όταν οι παίκτες φτάνουν να ετοιμάζονται για την μεγάλη εθνική οι μισθοί τους εκτοξεύονται και είναι οικονομικά ασύμφορο για μια φυσιολογική ομάδα να διατηρήσει τέτοιους παίκτες στο ρόστερ της εκτός αν είναι φάρμα και έχει την πολυτέλεια να πουλάει που και που παίκτες ώστε να τονώνεται οικονομικά.

άρα αυτό που προτείνετε είναι η δημιουργία μιας σειράς απο φάρμες προκειμένου σε 5-6 σαιζόν (που πολλοί μπορεί να μην παίζουμε πια το παιχνίδι ή να έχουμε χρεωκοπήσει σαν κράτος...) να κάνουμε μια αξιοπρεπέστατη πορεία σαν μεγάλη εθνική...
χρήστες που ασχολούνται με την εθνική νέων τείνουν να ασχολούνται πιο πολύ με το παιχνίδι, είναι πιο ενεργοί χρήστες του φόρουμ και τα όποια οικονομικα οφέλη που έχουν τους δίνουν περισσότερο κίνητρο να συνεχίσουν να ασχολούνται με το παιχνίδι. άλλωστε μπορούν να δούν σε 3 σαιζόν τα αποτελέσματα της προπόνησης με το να έχουν έναν παίκτη τους στην εθνική.
ενώ για την εθνική ανδρών μπορεί να ασχολούνται πολλές σαιζόν, να αναγκαστουν να πουλήσουν τον παίκτη τους σε κάποια ομάδα που θα μπορεί να τον αντέξει οικονομικά ώστε κάποια στιγμή και ίσως να τον δουν στην εθνική...

σαν τελικό σχόλιο...αν θέλουμε δυνατή Εθνική ανδρών χρειαζόμαστε φάρμες. αν θέλουμε πιο ενεργή κοινότητα, περισσότερους χρήστες να ασχολούνται με την προπόνηση παικτών θέλουμε δυνατή και ανταγωνιστική εθνική νέων όπου τα αποτελέσματα είναι άμεσα.

From: geopal

To: Thor
This Post:
44
199877.15 in reply to 199877.14
Date: 11/3/2011 7:42:44 AM
Overall Posts Rated:
5050
Καλημέρα φίλε Thor, εγώ θα σου πω τα εξής:
1ον Η Εθνική Ελλάδας μπορεί να γίνει ανταγωνιστική. Όπως το κάνουν οι άλλοι έτσι μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς. Δεν θα καθήσω να το αναλύσω τώρα, αλλά πίστεψέ με μπορούμε. Η δυσκολία έγκειται στο ότι χρειάζεται συνεργασία, σταθερότητα, επιμονή και υπομονή από πολλούς ανθρώπους, για μεγάλο χρονικό διάστημα.
2ον Η εθνική νέων είναι πολύ πιο δύσκολο να πρωταγωνιστήσει, γιατί αυτό που πάμε να κάνουμε εμείς τώρα, άλλοι το κάνουν χρόνια. Οι δικοί μας 21άρηδες, εάν και εφόσον φτάσουν ποτέ στα δύσκολα, θα έχουν να αντιμετωπίσουν γεμάτους παίκτες, με καλή προοπτική, που έχουν γυμναστεί από 7άρηδες προπονητές και θα είναι ούτως ή άλλως πολύ πιο μπροστά.
3ον Έτσι όπως έχει εξελιχτεί το παιχνίδι πίστεψέ με δεν υπάρχει εθνική χωρίς φάρμες (μιλάω για όλα τα κράτη). Θα ήταν χαζό εμείς να παριστάνουμε τους αγίους. Εθνική χωρίς φάρμες δεν πάει μπροστά, είτε με το πλάνο που σκεφτόμαστε να εφαρμόσουμε εμείς, είτε με οτιδήποτε άλλο.
4ον Εξέφρασες μια γκρίνια για τα οικονομικά και για το κίνητρο της ενασχόλησης με το παιχνίδι. Με το να προπονείς έναν παίκτη για την εθνική έχεις και τα δύο. Βελτιώνεις τον παίκτη σου καθώς και άλλους, αν πάρεις σημαιούλα έχεις τα γνωστά σε όλους μας οφέλη, και εάν πλέον δεν μπορείς να υποστείς τον μισθό, συνεννοείσαι με τον κόουτς και τον πουλάς. Που βλέπεις το πρόβλημα;
Για να συνοψίσω λοιπόν κι εγώ, πιστεύω ότι η εθνική με τους σωστούς ανθρώπους στο τιμόνι και με μακροχρόνια συνεργασία, μπορεί να βγει ακόμα και παγκόσμια πρωταθλήτρια. Είναι απλώς θέμα βούλησης.
Ευχαριστώ :-)

Advertisement