Par entuziasmu tu spried pēc tiem cipariem katrai pozīcijai pēc spēles?
man ar entuziasmu ir tā, ka nekad man viņš nav bijis augstāks par 5. ja ir 5, tad droši lieku TIE. un ar Vieglu entuziasmu vispār reti spēlēju. Tik sīki arī nepētu pretinieku, jo, citreiz, kad mēģinu to darīt, tad sanāk tas baigi ilgi. un man arī tīri cilvēcīgi ir tāds raksturs, ka ja sāku pētīt, tad baigi ilgi aizraujos. :D negribās tam atvēlēt tik ilgu laiku. :) Es tikai paskatos koamndas status un spēlētāju reitingus.. manuprāt, tas arī nosaka katra spēlētāja prasmi spēlē.. un ja man reitnig ir augstāki, tad arī man būtu jāuzvar..Tas, protams, tā vispārīgi.
Ar kausu bija interesanti, jo tikai iepriekšējā dienā apskatījos, ka viņš kausā spēlē ar 2. satāvu lai sabalansētu minūtes un būtu laba forma. Tad arīs apratu, ka varu uzvilkt. tagad kausā viegls pretinieks un nākamā kārta laikam garantēta.
Līgā centīšos uzvarēt, bet drakoni man ilgi ja bojā dzīvi.. :D Izskatās, ka arī Nezinīšu mani jau ir apdzinuši. kautkā šādos menedžeros vienmēr man ir tā, ka iesprūstu vienā līmenī un tālāk netikeu. nevaru uztaisīt spēcīgāku komandu..vainīgs arī tas, ka ļoti slikti iepērkos tirgū. :D Nesanāk galīgi ar to pirkšanos.. :(