BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ομιλίες Υποψηφίων

Ομιλίες Υποψηφίων (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
55
231070.6 in reply to 231070.5
Date: 11/28/2012 1:08:08 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
καλησπέρα σε όλα τα παιδιά της ελληνικής κοινότητας του buzzerbeater. Είμαι ο Στέφανος από τον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης , είμαι 34 χρονών. Παίζω το συγκεκριμένο παιχνίδι από τη σεζόν 15. Κατάφερα να είμαι στην ΙΙΙ κατηγορία από την 18η σεζόν και ακόμα παραμένω σε αυτήν. Μου αρέσει ο ανταγωνισμός και θα ήθελα να ασχοληθώ σε υψηλό επίπεδο όπως της εθνικής νέων. Στο team της εθνικής, ευτυχώς για εμένα, δεν θα είμαι μόνος... Εφόσον εκλεγώ θα είναι μαζί μου ο κουμπάρος μου autokratoras78-Γιάννης μάνατζερ της ομάδας ((89465)), που με μύησε στο παιχνίδι και ο καλός μας φίλος spartan- Σταύρος μάνατζερ της ομάδας ((144882)). Ευπρόσδεκτος φυσικά και όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει με κάθε τρόπο στη δημιουργία μίας δυνατής ομάδας η οποία θα έχει ως στόχο καλές πορείες και να προωθήσει παίκτες στη μεγάλη εθνική ανδρών.
Σαν μπασκετικός, είμαι αρειανός όπως και ο Γιάννης ενώ ο Σταύρος τρελοπαοκτσής.
Είμαι έτοιμος να απαντήσω σε κάθε απορία σας.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας
tapoutos 7

Last edited by tapoutos 7 at 11/28/2012 1:24:46 PM

This Post:
44
231070.7 in reply to 231070.2
Date: 11/28/2012 1:13:39 PM
Overall Posts Rated:
3636
Καλησπέρα!

Ονομάζομαι Libertá και ανήκω στη μειοψηφία του γυναικείου πληθυσμού του buzzerbeater.
Λατρεύω το άθλημα και το παιχνίδι και είμαι προπονήτρια σχολικής ομάδας μπάσκετ τα τελευταία 8 χρόνια.

Πιστεύω πως υπάρχουν άτομα που μπορούν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα της ομάδας και θα ήθελα να είμαι κι εγώ μία από αυτά. Μάλλον δεν είμαι. Αυτό δείχνει η θέση μου στην κατάταξη. Ωστόσο, είναι επιλογή μου να δουλεύω με μικρούς παίχτες και να διατηρώ συγκεκριμένο κορμό χωρίς πολλά έξοδα.

Όσο αφορά την εθνική, πιστεύω πως πρέπει να λειτουργεί ως θερμοκοιτίδα για τη μεγάλη εθνική. Αν αυτό μπορεί να συνοδευτεί με οποιαδήποτε επιτυχία καλώς. Διαφορετικά, στόχος πρέπει να είναι η προετοιμασία αθλητών για τη μεγάλη εθνική. Ως εκ τούτου, θεωρώ ότι πρέπει να χρησιμοποιούνται τουλάχιστον τέσσερις 18αρηδες και τέσσερις 19άρηδες σε κάθε αγώνα.

Γενικά δεν είμαι πολύ των φόρουμ, αλλά δεν αφήνω κανένα μήνυμα αναπάντητο. Οπότε, θα είναι πάντα διαθέσιμη για παρατηρήσεις, συμβουλές, σχόλια κλπ.

Καλή επιτυχία στις εθνικές μας. Αν κληθώ να οδηγήσω την ομάδα μας θα το κάνω με χαρά και ευχαρίστηση.