BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Οι καλύτεροι της Σεζόν 24

Οι καλύτεροι της Σεζόν 24

Set priority
Show messages by
This Post:
00
247272.6 in reply to 247272.5
Date: 9/18/2013 4:50:19 AM
Overall Posts Rated:
6464
- Καλύτερη ομάδα/ρόστερ:Matsas

- Καλύτερος μάνατζερ:Getho

- Καλύτερος παίκτης [όχι της ομάδας μας]:Rasz

- Αγαπημένος παίκτης της ομάδας μας:Cwiklo

This Post:
00
247272.8 in reply to 247272.7
Date: 9/18/2013 1:35:58 PM
Overall Posts Rated:
186186
καλυτερη ομαδα/ροστερ
Ενα ειναι φυσικα το ονομα για την καλυτερη ομαδα και ειναι ο Θρυλος απο την στιγμη που κατεκτησε το βαρυτιμο τροπαιο... εκτος αυτου αποδειξε και φετος οτι ο χρονος δεν τον εχει κουρασει και συνεχιζει σε υψηλοτατο επιπεδο!!! Για το ροστερ θεωρω οτι Μαμου ηταν πιο γεματος σαν ομαδα απλα μαλλον του λειπει το αλατοπιπερο της τρελας και των ονοματων για να μπορεσει να δημιουργησει τη δικη του δυναστεια , πριν τον προλαβει καποιος αλλος , που εχει κρατημενα φραγκα στο σεντουκι!

καλυτερος μανατζερ
Δεν ξερω αν μπορει καποιος να ξεχωρισει αυτο το βραβειο απο την καλυτερη ομαδα αφου δεν μπορει να ξερει αρκετα στοιχεια απο τον τροπο που ενεργει καθε μανατζερ ... οπως προσωπικο ντραφτ και αλλα.... αν λοιπον ειναι το ιδιο πραγμα δικαια το βραβειο το κερδιζει ο Ματσας , αλλιως εγω αν ψηφιζα καποιον θα ψηφιζα τον Κουτσογερακα που καταφερε κατι ξεχωριστο φετος οντας ακρως ανταγωνιστικος...

Καλυτερος παικτης
Μια ειναι η απαντηση για μενα και παιρνεται μεσα απο τη στατιστικη και εντος των τεσσαρων γραμμων τιποτα δεν μου λενε οι ακριβοι μισθοι και τα πολυαριθμα σκιλ.... Sir Raszzzzzzz ο παικτης ηταν απλα απιστευτος πρωτος σκορερ... τριτος σε συνολο ριμπαουντ ,τα υψηλοτερα ποσοστα εν. παιδιας τι αλλο να πει κανεις για την πρωτη του σεζον στην Α1! δυσκολα τον σταματας και θα ειναι ο στοχος ολων των αμυντικων συστηματων της νεας χρονια!

Αγαπημενος παικτης της ομαδας μας
Λογω καθαρα αγαπης και δεσιματος ο αρχηγος και ηγετης Μαροχα... το 3αρι μου που ενω καποιοι ειπαν οτι δεν θα αντεξει στην Α1 ... αυτος εδοσε μαχες και τις κερδισε!!!