Hi,
predstavitev naše ekipe:
Blaž Pajek
(29072959)Naš prvi play. Lastnik je Srb...Dobra novica je ta, da s Srbi ne igramo v skupini. Slaba novica je, da ne vem, če bo držal dobro pripravljenost. Skušal se bom z njim dogovorit o trening planu in o pripravljenosti. Upam, da mi bo uspelo.
Borut Šobar
(29073246)Naš prvi center. Lastnik je Francoz...Dobra novica je ta, da s Francozi ne igramo v skupini. Slaba novica je, da ne vem, če bo držal dobro pripravljenost. Skušal se bom z njim dogovorit o trening planu in o pripravljenosti. Upam, da mi bo uspelo.
Ožbolt Baraga
(29072593)Ožbolta trenira Little Valley Wildlife (končno Slovenc). Ožbolt bo najbrž menjaval centra ali pri dobri pripravljenosti štartal na PF-ju.
Leopold Katić
(29073770)Najbrž bo Leopold naš prvi PF. Lastnik je Italijan...Dobra novica je ta, da z Italijani ne igramo v skupini. Slaba novica je, da ne vem, če bo držal dobro pripravljenost. Skušal se bom z njim dogovorit o trening planu in o pripravljenosti. Upam, da mi bo uspelo.
Kristijan Širec
(30335989)Kristijan ima 20 let. Lastnik je Slovenec (edini, ki je poleg mene kandidiral za selektroja). Kristijan bo variral na pozicija 4 in 5 (PF, C). Za prvo postavo sicer ni, ampak v primeru dobre pripravljenosti štartna poziija ni nemogoča. Drugo leto bo Kristijan verjetno nosilec raprezentance.
Martin Dornig
(29073421)Najbrž bo Martin naš drugi PG. Zna se tudi pojavit kot štartni SG, ampak mislim da bo štartal s klopi. Lastnik je Italijan...Dobra novica je ta, da z Italijani ne igramo v skupini. Slaba novica je, da ne vem, če bo držal dobro pripravljenost. Skušal se bom z njim dogovorit o trening planu in o pripravljenosti. Upam, da mi bo uspelo.
Šime Udrih
(30335661)Šime ima 20 let in bo morda bil menjava na SF-ju ali PF-ju v primeru dobre pripravljenosti. Po potencijalu je HOF, tako da ga vidim bolj SFja drugo leto, ker bodoči članski raprezentanti morajo biti multiskilli in ne nabildani 21. letniki. Uskladil se bom z ekipo KK Violicni in Elanom, kakšen je traning plan in skuša najti ugoden kompromis.
Iztok Zorinc
(29073467)Lastnik je Španec. Iztok bo bolj malo videl igro in bo več ali manj moral navijati za naše s klopi.
Marinko Vouk
(29072983)Lastnik je Italijan. Marinko bo najbrž štartal s klopi na SG-ju. Vse bo odvisno od njegove pripravljenosti.
Nejc Oven
(29073783)Lastnik je ekipa Panter Klub. On naj bi bil naš prvi SF...Toda ta teden ima že 96 minut...Če se bo tako nadaljevalo, bo sedel na klopi, saj pričakujem, da mu bo pripravljenost padla po petkovem treningu.
Joc Ribnikar
(29073700)Joc bo naš prvi SF. Trenira ga ekipa J&J team. Od Joca pričakujem veliko, še predvsem odlično pripravljenost celotno sezono.
V naslednjem postu, še zaključna misel.