BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > Volitve in sezona 26

Volitve in sezona 26

Set priority
Show messages by
This Post:
00
253124.6 in reply to 253124.5
Date: 12/31/2013 6:06:01 AM
Overall Posts Rated:
2525
Bil si edini resen kandidat. Velik sreče v mandatu! :)

From: Zippo80

This Post:
44
253124.7 in reply to 253124.1
Date: 1/2/2014 5:20:22 AM
Overall Posts Rated:
3636
Hi,

ok. Pa začnimo. Moram reči, da letos bo tesna (zelo tesna!). Ko sem pogledal s čim razpolagamo (torej igralci), mi je šlo skoraj na jok...Ko sem pogledal s kom igramo v skupini, sem si malo oddahnil. Lahko bi bilo zelo hujše. Spomino se pred dvema sezonama, ko smo imeli super ekipo in dobili Beloruse z zelo močno ekipo...

Torej prvo predstavitev skupine A (Poljska, Finska, Bolgarija, Črna Gora, Azerbajdžan, Nizozemska in Albanija).

Albanija --> Center od 27k, ostali igralci pod 20k. To bi morali zmagati z levo roko.

Nizozemska --> SG od 40k, PF od 32k, ostali se gibljejo okoli 20k plače. Uravnovešena ekipa. Bojim se samo da nam zabijejo Patient na PF ali C. Drugač mislim, da mi mogli it skozi brez problemov.

Azerbajdžan --> Vsi okoli 10k plače. Tukaj si bomo morali nabit koš diferenco in upati, da ne bomo mi tisti proti katerim bodo igrali CT.

Črna Gora --> Isto kot Azerbajdžan. Vsi okoli 10k plače. Tukaj si bomo morali nabit koš diferenco in upati, da ne bomo mi tisti proti katerim bodo igrali CT.

Bolgarija --> Naš direkten konkurent (poleg Nizozemske) za 2. mesto. Center 58k, Center 40k, Center 30k, ostali vsi okoli 20k. Ta tekma bo odločala o naši usodi pri napredovanju v 2. del.

Finska --> Nič posebnega... Center od 27k, SF od 22k (potencijal Allstar) in par igralcev 20k.

Poljska --> Niti jih ne bom predstavljal...So domačini in imajo ekipo, ki trže gate... torej bodo z našega vidika pomembni le za koš diferenco, če bo le ta bila pod vprašanjem... Tudi, če igramo na CT proti njim nimamo za burek...

V naslednjem postu predstavitev naše ekipe.

This Post:
00
253124.8 in reply to 253124.7
Date: 1/2/2014 5:52:51 AM
Overall Posts Rated:
3636
Hi,

predstavitev naše ekipe:

Blaž Pajek (29072959)

Naš prvi play. Lastnik je Srb...Dobra novica je ta, da s Srbi ne igramo v skupini. Slaba novica je, da ne vem, če bo držal dobro pripravljenost. Skušal se bom z njim dogovorit o trening planu in o pripravljenosti. Upam, da mi bo uspelo.

Borut Šobar (29073246)

Naš prvi center. Lastnik je Francoz...Dobra novica je ta, da s Francozi ne igramo v skupini. Slaba novica je, da ne vem, če bo držal dobro pripravljenost. Skušal se bom z njim dogovorit o trening planu in o pripravljenosti. Upam, da mi bo uspelo.

Ožbolt Baraga (29072593)

Ožbolta trenira Little Valley Wildlife (končno Slovenc). Ožbolt bo najbrž menjaval centra ali pri dobri pripravljenosti štartal na PF-ju.

Leopold Katić (29073770)

Najbrž bo Leopold naš prvi PF. Lastnik je Italijan...Dobra novica je ta, da z Italijani ne igramo v skupini. Slaba novica je, da ne vem, če bo držal dobro pripravljenost. Skušal se bom z njim dogovorit o trening planu in o pripravljenosti. Upam, da mi bo uspelo.

Kristijan Širec (30335989)

Kristijan ima 20 let. Lastnik je Slovenec (edini, ki je poleg mene kandidiral za selektroja). Kristijan bo variral na pozicija 4 in 5 (PF, C). Za prvo postavo sicer ni, ampak v primeru dobre pripravljenosti štartna poziija ni nemogoča. Drugo leto bo Kristijan verjetno nosilec raprezentance.

Martin Dornig (29073421)

Najbrž bo Martin naš drugi PG. Zna se tudi pojavit kot štartni SG, ampak mislim da bo štartal s klopi. Lastnik je Italijan...Dobra novica je ta, da z Italijani ne igramo v skupini. Slaba novica je, da ne vem, če bo držal dobro pripravljenost. Skušal se bom z njim dogovorit o trening planu in o pripravljenosti. Upam, da mi bo uspelo.

Šime Udrih (30335661)

Šime ima 20 let in bo morda bil menjava na SF-ju ali PF-ju v primeru dobre pripravljenosti. Po potencijalu je HOF, tako da ga vidim bolj SFja drugo leto, ker bodoči članski raprezentanti morajo biti multiskilli in ne nabildani 21. letniki. Uskladil se bom z ekipo KK Violicni in Elanom, kakšen je traning plan in skuša najti ugoden kompromis.

Iztok Zorinc (29073467)

Lastnik je Španec. Iztok bo bolj malo videl igro in bo več ali manj moral navijati za naše s klopi.

Marinko Vouk (29072983)

Lastnik je Italijan. Marinko bo najbrž štartal s klopi na SG-ju. Vse bo odvisno od njegove pripravljenosti.

Nejc Oven (29073783)

Lastnik je ekipa Panter Klub. On naj bi bil naš prvi SF...Toda ta teden ima že 96 minut...Če se bo tako nadaljevalo, bo sedel na klopi, saj pričakujem, da mu bo pripravljenost padla po petkovem treningu.

Joc Ribnikar (29073700)

Joc bo naš prvi SF. Trenira ga ekipa J&J team. Od Joca pričakujem veliko, še predvsem odlično pripravljenost celotno sezono.

V naslednjem postu, še zaključna misel.

This Post:
00
253124.9 in reply to 253124.8
Date: 1/2/2014 6:06:58 AM
Overall Posts Rated:
3636
Hi,

to bo plan dela za to sezono.
1. Po petkovem treningu bom začasno odpustil vse igralce, katerim bo pripravljenost upadla. Ti igralci bodo šli v čakalnico za vpoklic. To pa zaradi tega, ker v soboto se resetira entuziazem in potem igralce lahko samo še vpokličem.

2. Vsak trener bo dobil trening plan za naslednjih 8 tednov. Sledilo bo usklajevanje treninga s trnerji. Namen tega je ugotoviti kako bo izgledala raprezentanca za pomembnejše tekme na prvega dela skupine A.

3. Odprla se bo nova nitka - Pripravljenost (kot jo je Koperboy odprl pred dvema sezonama). Tam se bo pregledovalo minute igralcev in pomagalo trenerjem pri postavitvah v torkovi in četrtkovi tekmi.

4. Prosil bi Bonifiko, Vrtec in Ločan, da mi pomagajo pri "teženju" trenerjem za dobre minute in morebitni pomoči trenerjem. Igralce si bomo razdeleli in jih skozi sezono monitorirali. Če je še kdo zainteresiran za pomaganje ga zveseljem sprejmem.

Tobi bilo za sedaj to.

Nov post sledi jutri po treningu, ko se bo update-ala pripravljenost.

Vamos.

This Post:
00
253124.10 in reply to 253124.9
Date: 1/2/2014 6:29:18 AM
Overall Posts Rated:
952952
Naša letošnja mladinska repka res ni prav dosti močna. Če bomo napredovali iz skupine, bo to že zelo lep uspeh.

Jaz lahko težim trenerjem, ampak dejmo si jih najprej razdeliti, da ne bomo težili enim trikrat, drugim pa nobenkrat

Kot selektor sem opazil, da je zelo fajn začeti trenerjem težiti in svetovati glede pripravljenosti že takrat, ko ima igralec 20 let. Pri 21. letih je prepozno se učiti, saj mora trener pokapirati, kako bo celo ekipo priagodil temu, da en njegovih najbolšjih igralcev igra samo po 65 minut na teden. Ponavadi ta "učni proces" traja kar nekaj tednov in dokler nato trener spravi igralčevo pripravljenost na želeno raven, je pol sezone že mimo.

This Post:
00
253124.11 in reply to 253124.10
Date: 1/2/2014 6:39:52 AM
Overall Posts Rated:
3636
Hi,

hvala Koperboy za pomoč (zdej moram bit formalen...prvič in zadnjič...).

Glede učnega procesa -- šta je, tu je...za 21 letnike...

Bom pa neredil popis 20 letnikov in si bomo tudi te razdelili.

L.p.

This Post:
00
253124.12 in reply to 253124.11
Date: 1/2/2014 7:17:10 AM
Overall Posts Rated:
2525
Dobro si zastavil! Očitno te je Koperboy dobro izučil. ;)

Če boš potreboval pomoč se lahko obrneš tudi name. Bom z veseljem pomagal.
Veliko sreče v mandatu in že v prvi sezoni kot selektor! :)

This Post:
00
253124.13 in reply to 253124.12
Date: 1/2/2014 7:41:33 AM
Overall Posts Rated:
952952
V vseh mojih šestih sezonah sva repko vodila praktično skupaj, tako da sva se skupaj učila in izučila. Na koncu sem seveda jaz sprejemal odločitve, kar je zippota še posebej proti Rusiji dve sezoni nazaj fajn jezilo, zdej pa jih bo on.

Še nekaj sem pozabil, in sicer reševanje najboljših igralcev, ki imajo premajhno plačo, da bi šli na trg, ko postane njihov lastnik bot. Ponavadi se gre samo za igralce z najvišjim potencialom, ki so dobri tudi za repko (večno slaven).

Igralci z nizko plačo se avtomatsko upokojijo, ko njihov lastnik postane bot, razen če so reprezentanti. V takem primeru gredo na trg ne glede na višino plače. Zato pa je treba že vnaprej vedeti, kateri lastniki večno slavnih igralcev bodo postali boti. To se naredi tako, da se lastnike vseh večno slavnih igralcev, ki jih je itak malo, vsaka dva-tri tedne kontrolilra po zadnjem datumu logiranja. Tako sem jaz lani (ali predlani, se ne spomnem) rešil Bojoviča, nekaj pa mi jih je ušlo.

This Post:
11
253124.14 in reply to 253124.11
Date: 1/3/2014 3:12:12 AM
Overall Posts Rated:
3636
Hi,

sem danes pogledal minute naših raprezentantov in sem se zjokal:
Borut Šobar C 78
Leopold Katić PF 72
Nejc Oven PF 144
Šime Udrih PF 74
Kristijan Širec C 37
Martin Dornig PG 83
Iztok Zorinic C 92
Joc Ribnikar PG 113
Ožbolt Baraga C 70
Blaž Pajek PG 55
Marinko Vouk PG 54

Ma kaj smo nori!

Pol igralcev bom vrgel apriori ven in igral z 20.letniki! Bodo vsaj imeli izkušnje za tolažilni turnir drugo sezono.

Ne morem verjet. Grozljivo!

Po treningu dobite vsi lastniki mail z trening planom + navodili za GAME SHAPE!

L.p.

This Post:
00
253124.15 in reply to 253124.14
Date: 1/3/2014 9:06:36 AM
Overall Posts Rated:
3636
Hi,

tako, vsem igralcem so bili poslani BB maili z najvžnejšim vprašanjem: kaj si sploh pipravljen trenirati za U21?

Sedaj čakam odgovore in potem bodo sledili trening plani (seveda, če bodo bili lastniki igralcev sploh zainteresiarani za treniranje in vzdrževanje game shape-a). Se mi zdi škoda vlagat energijo in trud za nekoga, ki se požvižga na raprezentanco...sicer pa je več kot pol igralcev v rokah tujih trenerjev in upam, da bodo bili pripravljeni trenirat.

Do konca drugega tedna se moramo uskladit s Koperboyem, Vrtcom in Ločan ter sedaj še Johnny Boy kako si razdeliti 20 letnike. Prosim, če mi vsak pošlje zasebni mail ali mi potrdi na forumu, da je zainteresiran pomagati (Koperboy-ti ne rabiš potrdit...ker če rečeš ne dobiš batine!).

V nedeljo sledi Game Prep za Albanijo.

L.p.

This Post:
22
253124.16 in reply to 253124.15
Date: 1/3/2014 9:10:25 AM
Overall Posts Rated:
952952
Uf kakšnega hitlerja smo dobili za selektorja...

Last edited by Koperboy at 1/3/2014 9:10:49 AM

Advertisement