1)Ohledně současných 20 letých hráčů jsem psal.Ohledně kteří mají šanci se dostat v této sezoně do U21.Ročníky 19,20 let udělám znovu aby to bylo vidět jak na tom byli za celou sezonu.Bude to chvíli trvat,protože zatím mám dost práce okolo současného draftu.
2) Přehled hráčů čerstvě 18 letých bude později.V současné době se vedou jednání s manažery o tréninku.
Nejlépe na tom byl s draftu :
Max Dudek - pot 6. - souč.56-PG/SG
Stanislav Veleta- pot.8 - zatím vedený na PF - souč.55.
Vojtěch Ledl - pot.8 - SG - souč.55
Patrik Šagát - pot.7 - zatím veden na PG.ale možné SF -souč.55
-
Michal Granát pot -8 - PF/C - souč.54
Matěj Lipa - pot - 6 - PF/C - souč.54
Jindřich Furmánek - pot 7 - PF/C - souč.52
Jan Adamec - pot 8 - PF/C - souč.52
3)letošní draft byl na 19 leté hráče docela bohatý a potenciál 6 a výše bylo 149 hráčů. Vybral jsem pár hráčů a manažery obeslal a uvidíme kdo s nich bude trénovat.Nejlepší byli tito :
Alexander Daňhel - PG/SG - součet 63 - pot.8
Jan Poul - PG/SG - součet 59 - pot.7
Stanislav Ludva - C - součet 57 - pot.7
4)O zapojení více manažerů do tréninku jsem začal už na konci sezony kdy jsem obeslal manažery s otázkou jestli chtějí trénovat české hráče.Odpovědí přišlo dost. Uvidíme jaká bude realita.
Chtěl bych debatovat o tom jakou budeme hrát taktiku,ale to bude muset probíhat asi a externím foru a tam bohužel skoro nikdo nechodí.
5)Cílem v Turnaji útěchy bych rád postup do čtvrtfinále.
6) Ohledně taktik nejsem úplně rozhodnutý.Nezůstaneme,ale jen u jedné taktiky.Budeme je měnit.V přípravě jsem zkoušel různé varianty,ale určitě nebudeme hrávat picenrol.
7)Soupeřovo taktiky budeme dávat,ale až tak v druhé polovině. Nebráním se jí dáti i dříve podle síly soupeře.
8) Na trhu jsem zatím vybral dva na příklad.
za zmínku stojí asi jen
Josef Labský
(35635731) hráč na pozici C. Hráč má nízké skili,ale má dobrou výšku.
Postup v tréninku : podkošová obrana pro C a podkošová střelba pro C.Může se střídat tak aby dosáhl IS 13,ID 13,Po té trénink doskoky na14.
Podle toho kdy to stihne dotrénovat ty hodnoty tak přejít na trénink 1 na 1 tak aby DR a HA vytáhl na 7 a pak se věnoval pár skokům v OD tak aby měl 3 - 4.
Josef Chadima
(35636292)hráč na PG.Nejprve vytrénovat OD na 14.Přihrávky na 12.DR a HA na 11.Dostřel vytáhnout na 8 a výše podle toho jak to bude stíhat.
Tak ta varianta nahlédnout do databáze je dobrá věc.