Multumesc frumos! Bine ai venit in proiect!
Pana acum suntem in felul urmator:
Remus(va antrena orice)
Tokyo Maters(SF/PF)
MCMXC(SF)
cristian12(C/PF)
Boston(va antrena orice)IWS(50%)
Philou(50%)
@IWS
Multumesc de sustinere. Sper sa poti aduce un jucator. Crede-ma ca inteleg perfect ce inseamna antrenamentul in RBBA. Prima data cand am zburat afara din liga intai a fost pentru ca am fortat antrenamentul. Iar jocul de retrogradare, e super riscant. Oricand poate veni o nou promovata si sa iti faca o surpriza acolo.
@Dacian
Stiu ca ai avut doi tineri la nationala mica si au fost foarte apreciati si bineveniti, si intr-adevar au fost titulari incontestabili. Pentru ca am stiut ca esti bine intentionat, am facut efortul de a pune calitatile si numeric si in romaneste(o parte). Pot sa inteleg cum asta poate fi o problema. Din punctul meu de vedere, m-as bucura sa ma pot baza si pe tine pentru sezonul urmator.
Pentru alti doritori, din pacate sau din fericire, jocul se bazeaza foarte mult pe interior. Avem nevoie de acei oameni mari.
Acum 2 sezoane Serbia si Rusia jucau finala.
(30422)Ei aveau atunci 3 pivoti care au inregistrat un rating de minim 18 in finala. Unul din ei este astazi pe lista de transfer si arata cam asa:
Aruncare din săritură: respectabil(7) Distanța de aruncare: cumplit(1)
Apărare exterioară: inapt(4) Controlul mingii: jalnic(2)
Pătrundere: jalnic(2) Pase: mediu(6)
Aruncare din căciulă: fenomenal (18)↑ Apărare în căciulă: măreț(17)
Recuperare: fenomenal(18) Capace: remarcabil(10)
Rezistență: mizerabil(3) Aruncări libere: respectabil(7)
Cu toate ca are acum 23 de ani si de atunci a mai primit antrenament va garantez ca nu a primit mai mult de 3-4 cresteri.
As vrea sa ne apropiem de echipa pe care o avea Rusia. Serbia avea si jucatori de exteriori mai buni si asta le-a adus in final victoria insa estimez ca va fi destul de greu pentru noi sa incropim foarte multi jucatori de calitate de exterior.
Acum 4 sezoane Polonia spulbera Rusia in finala. Polonia avea si ea atunci cam ce ne dorim noi.
Meciul
(28053)Asta pentru a ne putea face o idee despre ce ne dorim
Last edited by Boston Celts at 2/4/2015 10:21:58 AM