Dzięki za gratulacje. Tak jak już tutaj kiedyś pisałem czas mojego zespołu dopiero nadchodzi. Buduję go teraz na spokojnie, żeby awans do drugiej ligi nie był jednorazowym wybrykiem. W tym sezonie kupiłem jednego młodego który mam nadzieję będzie dobrze prezentował się w przyszłym sezonie. Na oku mam jeszcze jednego ale tutaj będzie ciężko włączyć się do licytacji. Co do naszego finału coś mi tam we łbie już świta, ale niestety bez tej trójki sytuacja jest praktycznie beznadziejna,a mogła być jeszcze gorsza bo lekka kontuzję w meczu zasygnalizował Selzle i obawiałem się że stracę trzech zawodników w jednym meczu. Zwłaszcza strata Szypulca jest bolesna, gdyż mógł na kilku pozycjach namieszać. Powodzenia w finale:) i myślę że w wyższej lidze. Tak jak do Glonojada pisałem do trzech razy sztuka.
Podsumowując jeszcze ten sezon, moja hala zyskała kolejny tysiąc miejsc,to już jest ta pojemność z którą można pograć wyżej, a czego zabrakło mi poprzednio. Teraz jeszcze trener do podmiany, ale z tym też jest ciężko ostatnio takie kwoty chodzą że masakra.
Last edited by dab29 at 10/31/2015 3:31:30 PM