Pozdrav Zajednico
Evo da i ja napisem nesto, bio bi red jer ja mu dodjem kao
desna ruka naseg apsolutnog vladara, jedinstevnog i neponovljivog
Zvoneta Kralja
Najavu za sutrasnji mec
Srbija-
Bugarska pisem danas posto sutra idem na slavu pa cu se vrv upucati i necu biti u stanju gledati a kamoli pisati ovde, a dogovor izmedju mene i naseg
Vrhovnog Vodja Zvoneta je da svaku drugu utakmicu najavi jedan od nas
Pa da krenemo.
Sutrasnjim mecom
Srbija-
Bugarska koji startuje u
20.00h otvaramo Evropsko Prvenstvo koje se igra u Engleskoj, inace kolevci fudbala ali FIBA je odlucila da se tamo odigra zavrsnica Evrposkog prvenstava radi same popularizacije Kosarke medju omladinom
Ne treba napominjati da branimo
Evropsko Zlato osovojeno u
Sezoni 35 pobedom nad reprezentacijom Italije u finalu rezulataom
97-102.
Prvi protivnik, kao sto rekoh je reprezentacija nasih istocnih suseda, Bugarska inace 49 na svetksoj rang listi. Njih ce sa klupe predvoditi
minkacha menadzer njhovog prvoligasa
BC Vitosha Sofia (120410) koji je inace i prvak njihove drzave i osvajac kupa. Bugarska nikada nije imala nekih vecih uspeha, niti je osvojila neki trofej ali to ne sme da nas zavara jer kao sto je
Zvone vec rekao i mi polako podladjuejmo ekipu koja se tek uigrava i moramo biti jako oprezni, jer veoma je bitno pobediti prvu utakmicu i dobiti krila i samopouzdanje za nastakav takmicenja. I kod njih je situacija slicna posto i oni imaju nekoliko mlagih igraca u rosteru ali verujem da to nije konacan spisak i da ce njihov selektor pozvati jos neke igrace. Vecina njihovih reprezentativaca je u vlasnistvu domacih menadzera sto je za svaku pohvalu. Sto se tice trenutne forme kod njhovih igraca je sledeca: jedna 9ka, sest 8ca, jedna 7ca i dve 5ce. Imaju 4 igraca koji imaju DMI preko 2M ali mislim da to nece biti neki problem za nase momke iako nam forma nije za pohvalu
Njihova igra se zasnima uglavnom prodorima u reket i igri ispod kosa mada znaju nekada da igraju i spolja. Ali to je vec njihov problem kako ce nas napasti posto mislim da nema potrebe strahovati od bilo koje vrste napada, bar ne protiv njih. Ne podcenjujemo ih ali verujemo u nase pulene, pogotov ove mladje koji su zeljni krvi i dokazivanja

Dosta o njima, sad malo o nama

Kao sto je
Zvone vec rekao ekipa se podmladjuje ali postepeno jer ne mozemo da se odreknemo usluga iskusnijih igraca, pogotov sto ovog petka nije bilo sivih skilova cak su neki dobili i upove, sto je sjajno

Pred nama je jako tezak zadatak a to je odbrana evrpopskog trona a domaci zadatak nam je postavio
Marko Markovic a na nama je da pokusamo da resimo jednacinu sa 2 nepoznate

Necu da kazem da je nemoguce ali mogu da garantujem da cemo da damo sve od sebe i barem pokusamo.
Nasa forma je onako, nista posebno ali valjda i to nasledjujemo od predhodnog selektora koje je prosle sezone imao bas problema zbog lose forme. Najvise nam je zao sto
Djokica Boskovic ima mrsavu sedmicu i
Adanovic 6cu. Ostali su tu i tamo sa ok formom ali dobro tek je pocetak pa ocekujemo kako takmicenje bude odmicalo da ce se i forma popravi
Prvu petroku jos nismo odabrali ali vec imamo uteftereno ko ce istrcati na parket u startnoj postavi a konacna odluka ce pasti danas poslepdne. Takodjer je bitno da nema povreda (pü pü da ne ureknemo)
Mogu odmah reci da cemo tokom takmicenja isprobavati razne taktike, varijatne i igrace tako da znamo sta od koga mozemo da ocekujemo a prosotor za to nam daju "slabije" utakmice u kojima mozemo malo da eksperimentisemo.
Toliko za sada.
Ponedeljak
Srbija-Bugarska Start 20.00h. Rezervisite najbolja mesta na
Chatu
Pratite Forum nase reprezentacije. Hvalite, kudite,, placite, radujte se sa nama!!!
ZIVELA SRBIJA!Last edited by Frankie Theildo at 12/18/2016 5:01:46 AM