BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Τελικός Κυπέλλου Σ37

Τελικός Κυπέλλου Σ37

Set priority
Show messages by
This Post:
22
284852.6 in reply to 284852.4
Date: 2/23/2017 7:30:58 PM
Overall Posts Rated:
10001000
To να κατακτάει κανείς έναν τίτλο φέρνει ικανοποίηση και χαρά. Είναι η δικαίωση των κόπων του και του πλάνου του που μόνο ο ίδιος ξέρει πόσο του κόστισε σε χρόνο για να το πετύχει. Και ισχύει για όλες τις κατηγορίες, αλλά πόσο μάλλον για το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα Ελλάδος ειδικά όταν έχεις έναν σπουδαίο αντίπαλο απέναντί σου. Και το παραπάνω θα ίσχυε και για τους δύο χθεσινούς πια διεκδικητές της κούπας, και για τον Θεό και για τον Μαμού.

Απλά η περίπτωση του Γιώργου στα μάτια μου έχει δύο μοναδικότητες που δεν έχουν οι υπόλοιποι. Η πρώτη είναι άσχετη με το παιχνίδι. Παραμένει το μοναδικό παιδί από το μπάζερ το οποίο έχω γνωρίσει προσωπικά και έχουμε πιει έναν καφέ. Ο λόγος όμως που έχει κερδίσει τον σεβασμό μου είναι το ότι δεν παίζει στο περίπου όπως κάνουμε οι περισσότεροι. Για την ακρίβεια είναι ο μοναδικός που πιστεύω ακράδαντα ότι δεν παίζει στο περίπου είτε αυτό λέγεται οικονομικός σχεδιασμός, είτε λέγεται σχεδιασμός ρόστερ, είτε λέγεται στήσιμο ομάδας.

Δεδομένου ότι για το μέγεθος του είχε καιρό να κερδίσει κάποιον τίτλο ενώ συγχρόνως τα ποσταρίσματά του είχαν αραιώσει ανησυχητικά, η σημερινή του επιτυχία μας υπενθυμίζει ότι παραμένει και εδώ και hot. Κι αυτά είναι καλά νέα.

Μια καλή κουβέντα αξίζει και ο Θεός όμως, ο οποίος είναι το άκρων άωτον της υπομονής και της επιμονής. Πάντα φιλόδοξος, κι όταν λέμε πάντα εννοούμε από την πρώτη μέρα του στο μπάζερ, έχει κατορθώσει το δικό του άσχημο διήμερο να είναι κάτι που οι περισσότεροι από εμάς δεν θα ζήσουμε ποτές! Κι αυτό είναι απόλυτα αληθές!

Θα μπορούσε να γίνει και post game, αλλά είναι αργά, ωστόσο προτού κλείσουμε με τραγουδάκι αξίζει και πρέπει να αναφέρουμε το εξής:

ο Μαμού μόλις έγινε ο πρώτος μάνατζερ στην εποχή των μαντεμάτων (από σεζόν 26 και έπειτα δλδ) που κατάφερε να νικήσει τελικούς κυπέλλου με όλες τις επικεντρώσεις!!! Σεζόν 27 το πέτυχε με εσωτερικό (LI), σεζόν 31 με ουδέτερο ( ΒΟ) και φέτος με περιμετρικό (r'n'g) !!!

Kαι τώρα ένα χειροκρότημα και για εμένα που το πρόσεξα !

Μπράβο και στους δύο μονομάχους και τους ευχόμαστε τα καλύτερα και στο μέλλον!!!

ΥΓ: άκυρο με την περίσταση αλλά είναι από τα αγαπημένα μου, τι να κάνουμε...

Bonnie Tyler - If You Were A Woman (And I Was A Man) (https://www.youtube.com/watch?v=rJOo67DtZAY)

ΥΓ2: και στα δικά μας οι λεύτερες και είμαστε και πολλές ....