BuzzerBeater Forums

Hellas - II.1 > Σεζόν 55

Σεζόν 55

Set priority
Show messages by
This Post:
00
312040.6 in reply to 312040.5
Date: 11/14/2021 2:33:00 PM
Ktiniatroi B.C II
A1
Overall Posts Rated:
110110
Well said, πολύ ωραίο recap της παρούσας κατάστασης.

Πράγματι, η κατάσταση στην μπλε μεριά από άποψη μπάτζετ είναι πολύ υψηλή, τουλάχιστον για τους πρώτους 5, δεν ξέρω εάν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στη συνέχεια όπως είπες. Πιστεύω ότι όλοι είμαστε τσίμα τσίμα από άποψη εσόδων/εξόδων και περιμένουμε να δούμε ποιος θα πνιγεί πρώτος. Επιπλέον, θεωρώ ότι όσο πλησιάζουν τα πλέι οφς θα γίνει μακελειό για τις καλές θέσεις.
Παράλληλα, με τους εναπομείναντες στο κύπελλο όπου αναγκαστικά δίνουν ένα ματς την εβδομάδα, οι διαφορά πόντων μερικών έχει ξεφύγει (είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω).

Τι άλλο να πω, καλή συνέχεια να έχουμε και όσο περισσότερο γράφουμε στο φόρουμ τόσο πιο ζωντανή θα κρατάμε την κατηγορία και θα συζητάμε και για τα ματς/αναλύσεις/μεταγραφές κλπ.

This Post:
00
312040.8 in reply to 312040.7
Date: 11/15/2021 3:19:52 AM
Ktiniatroi B.C II
A1
Overall Posts Rated:
110110
Μπορειτε να με πληρωνετε αν θελετε να σας κραταω τα λογιστικα

Πράγματι, το έχεις

Η αλήθεια είναι πως έχω αρκετά υψηλούς μισθούς, αλλά με συνεπήρε ο ενθουσιασμός της ανόδου και η άνοδος τον μισθών των 3 ψηλών μου. Ας φτάσουμε λοιπόν στο "του χρόνου" που είπες και εσύ, και θα δούμε τι κουμάντα θα χρειαστούν τότε.

This Post:
00
312040.10 in reply to 312040.9
Date: 12/15/2021 2:38:08 AM
Ktiniatroi B.C II
A1
Overall Posts Rated:
110110
Παρακολούθησα το παιχνίδι σου φίλε, βλέποντας αρχικά τον τραυματισμό, σκέφτομαι πόσο κακή γκίνια, παρόλα αυτά είχες σταθερό προβάδισμα στο ματς μέχρι και την τελευταία επίθεση που οι παίκτες σου αποφάσισαν να μην σουτάρουν

Στα του ομίλου όπως είπες και εσύ, στη μεριά μας γίνεται πανικός για τα δύο εισιτήρια (3η και 4η θέση) καθώς Sipiada, Minoan Bulls και εγώ θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Έχουμε όλοι ματς μεταξύ μας, οπότε θεωρώ ότι θα γίνει μακελειό!!

Στην κόκκινη μεριά ο αντίστοιχος χαμός θα γίνει για τις θέσεις 4-7 επίσης με αμείωτο ενδιαφέρον που θα μας πάει μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Καλή αντάμωση στη συνέχεια να ευχηθώ

Και ότι βρέξει ας κατεβάσει

This Post:
00
312040.12 in reply to 312040.11
Date: 12/15/2021 8:36:07 AM
Ktiniatroi B.C II
A1
Overall Posts Rated:
110110
Καλά εδώ εγώ γύρισα ολόκληρο ματς και κέρδισα τον πρωτοπόρο (TEQUILA B.C.) χωρίς κανέναν ψηλό. Όσο έπαιζαν οι ψηλοί μου έχανα και με το που βγήκαν (και οι 3) με φάουλ το γύρισα. Και μιλάμε για κομβική νίκη

Ποτέ δεν ξέρεις τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει το μπασκετάκι λοιπόν!!

From: Aimar 21

This Post:
11
312040.13 in reply to 312040.9
Date: 12/15/2021 11:56:09 AM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13771377
Οι τραυματισμοί σου έδειξαν την... πόρτα της III. Απλά σου στέρησαν την ευκαιρία να δώσεις μία ωραία μάχη με τους αντίπαλους μπλε. Μία χρονιά στην III θα είναι το... αγροτικό για Τρελοκαμπέριδες και Αντονάκους. Με ηγέτη τον Άλβαρες και από κοντά τη μεταγραφή σου επιστρέφεις στην II και με... φόρα βάζεις πλώρη για Α1.

Χαμός στον κόκκινο όμιλο. Όσον αφορά τους μπλε και τη μεγάλη νίκη του Κτηνίατρου την προηγούμενη αγωνιστική, η καλύτερη τακτική ήταν φάουλ σε κάθε επίθεση. Λόγω ζώνης που βοήθησε στο να γίνουν πολλά φάουλ κέρδισε, αφού ο Τεκίλας βάρεσε με 52% Εν.Π αλλά το απαράδεκτο 43% στις βολές με 15/35!

This Post:
00
312040.14 in reply to 312040.13
Date: 12/15/2021 12:19:04 PM
Ktiniatroi B.C II
A1
Overall Posts Rated:
110110
η καλύτερη τακτική ήταν φάουλ σε κάθε επίθεση.

Πολύ μεγάλη αλήθεια

Επίσης, δεν ήξερα ότι η κατηγορία μας παρουσιάζει ενδιαφέρον και στην Α1, μωρέ μπραβοοοο!
Άντε να αξιωθούμε κάποτε να δούμε πως μοιάζει και αυτή.

This Post:
00
312040.15 in reply to 312040.14
Date: 12/15/2021 12:36:14 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13771377
Προς το τέλος της σεζόν ρίχνω καμιά ματιά στους όμιλους της II. για να δω τι... φιντάνια παλεύουν για να ανέβουν στην Α1, ωστόσο το δικό σας όμιλο τον τσεκάρω από την αρχή καθότι παίζει ο αδερφός μου.

This Post:
22
312040.16 in reply to 312040.15
Date: 1/5/2022 8:46:18 AM
Ktiniatroi B.C II
A1
Overall Posts Rated:
110110
Καλησπέρα σε όλους! Καθότι πλησιάζουμε στο τέλος άλλης μιας σεζόν ας δούμε τι καταφέραμε στην ΙΙ.1.
Ξεκινώντας με τα πλέι-αουτ:
-O Joker Athens φάνηκε να έχασε με τα χέρια κάτω από τον καλύτερο Minoan Bulls.
-O POM πάλεψε να κάνει το μπαμ στο 3ο παιχνίδι της σειράς αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, όπως άλλωστε μας δείχνει και το συνολικό του σκορ (2-20).
-O Peristeri Lakers ο οποίος είχε μία αρκετά ανταγωνιστική ομάδα κατάφερε τελικά να πάρει το εισιτήριο της παραμονής ενάντια στον εξίσου δυνατό QOTSA.
Έτσι μαζί με τον Atsalakoto και τον Xeftilaiko, συμπληρώνονται οι ομάδες που θα αγωνιστούν στην ΙΙΙ κατηγορία την ερχόμενη σεζόν.

Και τώρα ας περάσουμε στο Κόσοβο
ΜΠΛΕ
-Οι Ktiniatroι όπως και η Sipiada, νομίζω αισθητά ανακουφισμένοι που κατάφεραν να γλιτώσουν την 5η θέση και χωρίς καθόλου αγωνιστική διάθεση (μιλάω για τον εαυτό μου, καθώς χρησιμοποίησα 2-3 δυνατές για να σώσω τα τελευταία ματς), χάσαμε πολύ εύκολα στον πρώτο τελικό.
-O Tavraikos όπου έδειχνε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και προσωπικά πίστευα ότι θα φτάσει μέχρι τους τελικούς, ηττήθηκε από την Tequila στο καλάθι, μετά από μία ολική ανατροπή στο 4ο δωδεκάλεπτο. Θεωρώ λιγάκι τραβηγμένη την κανονική διάθεση που χρησιμοποιήθηκε ενώ υπήρχε και το μειονέκτημα έδρας.

ΚΟΚΚΙΝΟΙ
-Οι Argonautes πέρασαν σχετικά εύκολα στους κόκκινους τελικούς, μετά τον αγώνα με την Ομάδα της καρδιάς, η οποία ενώ έκανε πολύ δυνατό ξεκίνημα σε αυτή τη σεζόν, έδειξε μετά τα μισά να ενδιαφέρεται μονάχα για την αποφυγή των πλέι-αουτ.

-Kαι τώρα ΜΠΟΥΜ!! Ο Valencia μετά από ένα φεστιβάλ 3ποντων και ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς (ΧΑΧΑ τι λέω), κατάφερε να γυρίσει επικά το ματς από τον Filippo Verias. Παρακολούθησα τα τελευταία λεπτά (καθότι στο δικό μου ματς ) και έχω να πω ότι με είχε πιάσει πραγματικά άγχος, δε θέλω να σκεφτώ τους 2 μάνατζερ εκείνη τη στιγμή.
-Δεύτερο ΜΠΟΥΜ! Ο Valencia όπου να θυμίσουμε ότι τρύπωσε στα πλέι οφ κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική εκτοπίζοντας τον Great Alexander, έκανε ξανά τα μαγικά του, σπάζοντας αυτή τη φορά την έδρα των Αργοναυτών (οι οποίοι τους υποτίμησαν και έπαιξαν με χαμηλότερη διάθεση). Μετά λοιπόν από ένα ακόμα ματς φωτιά οι Βαλενθιανοί πέτυχαν την ανατροπή στην τελευταία περίοδο και εξασφάλισαν το εισιτήριο των πολυπόθητων τελικών.

-Για τους τελικούς θα γράψουμε στο επόμενο επεισόδιο καθώς πιστεύω ότι το Σαββατοκύριακο θα γίνει της π.. μουρλής!!

Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους!

Advertisement